cekim gücü diye bir sey var mı

Aynen öyle o kısmı eksik bırakmışım. Cüzi irade vardır. Zaten cüzi irade oldugu için yaptıklarımızdan sorumluyuz. Buradaki ince ayrıntı şu; Allah yazdıgı için yapıyor değiliz bu icbar olur. Bizim yapacagımızı Allah bildiği için yazmıştır. Bir adamın katil olması onun seçimidir elbette.

Beni de hayal et.. Çok zengin olduğumu.. Amerikaya gittiğimi.. Oraya yerleştiğimi.. Mücevherleri.... Falan

Şaka şaka, Allaha şükür bunların hepsini yapacak gücüm var, Allah anneme sağlık sıhhat versin bunu dile eğer gerçekten gönül kapın açıksa :)

Çekim yasası olmaz olur mu , Kuantumla ve spiritüel yasalarla alakalı kitaplar okuyabilrsin . Hatta enerji alanın yüksek olduğu için niyetlerin gerçeklere dönüşüyor olabilir bunu da fırsata çevir bence :)

Size bu konuda açıklama yapmam mümkün değil. İlk mesajımda bilimsel değil ama birebir yaşadığım için inanıyorum dedim. Evren, kader, Allah'ın hikmeti vb. Nedeni hangisi bilemem.

Kizlar cok guzel ve seviyeli bir sekilde fikirlerinizi belirtmissiniz ama biliyorsunuzdur dini konular yasak; hem sizin banlanmamaniz icin hem konunun kapanmamasi icin bu konulari kapayalim lutfen. Ozelden dini konusmak yasak degildir heralde ordan konusabiliriz isterseniz.

bendeki sorun ben bayadir hicbisey isteyemiyorum. Sanirim sebebi su sukurler olsun ki istedigim hemen hemen her seye fazlasiyla sahibim ancak istedigim bir sey var ona asla erisemiyorum sanki
Cüzdan olayı nedir, ben orayı kaçırmışım ?
cuzdan degil de telefon kilifi olayi. bi arkadas buraya yazmisti bi telefonu cok istiyormus ancak ucreti fazlaymis sanirim. O da o modelin kilifini siparis etmis. Hem kilif hem cuzdan olan bir modeli ve onu baya sure kullanmis icinde o model telefon oldugunu dusunerek ve sonrasinda o telefonu alabilmis gercekten
Çekim yasası olmaz olur mu , Kuantumla ve spiritüel yasalarla alakalı kitaplar okuyabilrsin . Hatta enerji alanın yüksek olduğu için niyetlerin gerçeklere dönüşüyor olabilir bunu da fırsata çevir bence :)
Onerdiginiz bir kitap var mi cidden severim boyle seyleri. Ama benim de kucukken daha cok oluyordu sanki buyudukce degisti gibi

Hep ben ediyorum ama biraz da siz edin

2. kez gelinlik giyeceksin o zaman istediğini giyeceksin dedi ha deli gibi sevdiğim adamla evlendim ayrılma düşüncesi bile kahrederdi beni ama bu düşünce birden geçti içimde ve nasipte ayrılık varmış...

Benim de genelde öyle olur bilinçsizce aklımdan geçirdiklerim, unuttuklarım başıma gelir. Israrla istediklerim olmaz

Çekim gücü diye bişi var kesinlikle. Benim ufak bile söylediğim yalanlar gerçek oluyo. Yalan söylemeye korkuyorum. Örneğin bugün misafirim var ben gelemiyorum desem. Gerçekten gelir. Yada tatile gidicez derim planda yokken. Birden olaylar gelişir tatile gideriz. Onun için şu hasta ben hastayım gibi yalanlar söylemem. :))

Tereddüt yaşıyorsanız zaten olmaz, olsa da güzel olmaz. Değil mi

Ablanızla alakalı olay tamamen içinize doğmuş bence kendinizi kötü hissetmeyin. Ben boşandıktan sonra kardeşim "abla sen daha evlenmeden bu adam ablamla evlenip sonra boşanacak, topluma karşı evlenmiş olmak için evleniyor " diye içimden geçiyordu, hiç sevemiyordum diyordu, ama bana söyleyememiş tabi ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…