cekim gücü diye bir sey var mı

Benim söylediklerime tesadüf diyemezler. Sınav sorularını kaç kez söyledim onlara. Bir kez o soru kesinlikle çıkmaz diye çalışmadılar. 40 puanları gitti. Ya da sevgilisinin aldattığını, kızın adının Rabia olduğunu. Bir başka arkadaşa seni biri arayacak nişanlından ayrıl diyecek dedim. Kızın söyleyeceği her kelimeyi söyledim. Buna kimse tesadüf diyemez.

Sizinki bayağ fazlaymış ya. Birden mi geliyor bunlar size ? Benim bir arkadaşım da bana bir şeyler söylüyor ama bazıları çıktı bazıları olmadı henüz acaba malum mu oluyor diyorum.

Çekim gücü gerçek , düşünceleriniz duygularınızı ve inançlarımızı , duygular ve inançlar da yaşayacaklarınizi gerceklestirir

41 yaşındayım , yaklaşık 15 sene önce okuduğum bir kitap ile denemeye başladım ve 15 senedir dilediğim herşeyi gerçekleştiriyorum

Ben bir çok kitabı okudum, ama henüz gerçekleştiremiyorum, sabrım sınanıyor gibi hissediyorum.

esas burcunuz gibi sizi etkileyen bir sey. mesela 3 gezegen aynı burcta konumlanıyorsa o burca stelyumunuz var demek. ve o burcun da etkilerini baskın olarak gösteriyorsunuz demek.

Satürn Uranüs ve Marsım Yay da ve mars 3/4. ev diğerleri 4. ev. Stelyumu ben de araştırmıştım ama çok anlayamadım. Yorum yapabilirseniz sevinirim.

Hee evet başak burcu etkisindeyim. 3-5 evimde başak var.

Başak ın içgüdüleri çok kuvvetlidir. Su grubu burçları da keza. Bazı gezegenlerde de bulunan burçlar telepati, içgörü vs özellik sağlıyor. Ben kendime baktığımda 6. hissimin kuvvetli olduğunu ve telapatik yeteneğimin olduğunu öğrendim.

Çekim gücünden ziyade kuzey ve guney ay dugumleri daha fazla ilgimi cekiyor. Bir seyin olmayacağı varsa isterseniz 1000 kere duşunun, etki edemezsiniz.
Ancak ucuncu goz cakraniz aciksa olabilecek bazi seyleri önceden hissetme ihtimaliniz var.

KAD ve GAD kaderselmiş, benim de çok ilgimi çekmişti. Bende Balık-başak düğümü var 1. ve 7. evde ve hep ilişkilerden sınanıyorum, bu kadersel bir şey önüne geçemiyorum :KK43:

Çekim gücü diye bişi var kesinlikle. Benim ufak bile söylediğim yalanlar gerçek oluyo. Yalan söylemeye korkuyorum. Örneğin bugün misafirim var ben gelemiyorum desem. Gerçekten gelir. Yada tatile gidicez derim planda yokken. Birden olaylar gelişir tatile gideriz. Onun için şu hasta ben hastayım gibi yalanlar söylemem. :))
Bu ben 😣😣😣

ben çok inanırım, çekim yasası diye bir şey var.. çekim yasası yüksekten bir şey bırakırsınız ve bu yer çekimiyle yere düşer mantığıyla hiç bakmadım. evrenimizde bir enerji var ve bu enerji çekimle harekete geçen bir şey. ve bence dualar da bir çekim değil midir? dua somut değil elle tutulmaz, görülmez ama isteriz ve kendimize çekeriz

Eskiden inanirdim ama artık tek gerçeğin eylemlerimiz olduğunu düşünüyorum.Dusunce gücü ile başımıza gelen paralel olayların algıda seçicilik olduğunu düşünüyorum istemediğimiz durumlarda başımıza çok kez geliyor ama tabi insanoğlu her zaman mucizevi olaylara inanmak istiyoruz.Bende çok dusunurum bunu ama gerçekten istedigim şeyleri yalnızca cabalayarak elde edebiliyorum :kahve:
İlk defa benim gibi düşünen üstelik detaylı düşünen birine denk geliyorum ya :) yalnız olmadığımı bilemk güzel :)

Hepsini anlatırsam net ifşa olurum o yüzden bir tane yazayım zaman vermeyeceğim bir zamanlar 7plus almayı çok istiyordum ama imkan yok yani sonra AliExpress den kendime 7plus cüzdan kılıf adında bir sipariş verdim düşünce gücüne hep inanan biriyimdir ama kilit noktam şu her zaman o olay olmuş gibi davranır her gece gözümde canlandırırım neyse kılıf geldi sadece cüzdan olarak kullandım sürekli telefon gibi yanımdan ayırmadım bazen telimi kılıfa oturtup o olduğunu düşünerek kullandım derken 1 ay sonra 7plus kılıftaki yerini almayı başardı

E nasıl başardı?

Ya benim takıldığım nokta şu, nasıl diye düşünüyorum hemen mantığı katıyorum işine planlamaya girişiyorum (kahretsin başak özelliği) ondan sonra kopuyorum. Nasılını unutmam lazım ama nasıl :KK70:

Peki yeniden deniyorum.176 boylarinda siyah sacli adi 5 harfli bir hayvan adi olan yakisikli bana asik olacak...bana gelecek kapimda sabahlayacak...asigim da asigim.ölûyorum da ölûyorum diyecek.o kadar BANA asik olacak ki yemeden icmeden kesilecek.beni gormeden yapamayacak.🙏👍😎🤩🤩🤩🤩ben bunu hakettim.bu benim en doğal hakkım.bu olacak çûnkü ben öyle istiyorum.amin.salsim evrene unuttum gitti

Aslan yazaydın ya 5 harfli hayvan adı yazana kadar ay alemsin :KK70:

Burcum aslan yükselenim de aslan.. Rüya çok nadir görürüm, ama mutlaka çıkar. Bir kişiyi gözüm tutmasın negatiflik alayım, sonunda sağlam papuç çıkmaz.. aklımdan geçirdiğim başıma çoğu kez gelir. bir de oburluğumdan mı bilemeyeceğim ama:kk77: ne zaman aklımdan bir yemek geçse ve canım çekse o yemek önüme gelir:rapci: şanslıyım ki eşimle düşüncelerimiz uyuşuyor mu diyeyim nasıl tabir edeyim bilemiyorum ama, ahh şu keşke olsa vs diyorum bir bakmışım eşim ya almış ya halletmiş. yaaa daha yeni aklımdan geçirmiştim derim. eşim de takılır yaaa sen iste aklından gecırmen yeterlıben yaparım der ahaaah

X