cekim gücü diye bir sey var mı

Oğlak çok arkadaşım oldu. Kararsız mısınız? Aynı mağazaya 3 kere gider misiniz? Alayım mı , almayayım mı?
İnatçı mısınız? Çok disiplinli, çalışkan, mantıklı biri misiniz? Merak ettim çok.

Kararsız değilim aslında, genelde kolay karar veririm. İnatçıyım evet etrafımdaki herkesin ortak derdi 🥴
Disiplinli ve çalışkan olduğum da doğrudur iş anlamında. Ama ev işleri filan hak getire. Mantığım daha ağır basar doğrudur.
Ama bilemiyorum da aynı zamanda kendimi çok güçlü filan hissetmiyorum, genelde oğlak burçları çok güçlü soğuk dururlar diye bilinir ben pek öyle değilim :)

Benim de en yakın arkadaşlarım hep oğlak iyidirler bazen kadınsı triplerini bana bile yaparlar ama seviyorum aşırı sadık dürüsttürler ben birine kontes diyorum adı öyle kaldı sayemde :) ama oğlak erkeği tam bir ömür törpüsü yaw

Kadınsı tripler neler çok merak ettim ben de yapıyor muyum acaba 😂

bu da dert mi diyebilirsiniz ama öyle kafama takıldı yarına unuturum muhtemelen, kucuk derdim var sayfası olsa oraya yazardım..

soru konu baslıgında yazdıgı gibi, sizce var mı? varsa yasadıgınız olaylar neler?

ben biraz kararsızım hem olan seyler var hem olmayan da cok sey var tesadüf de olabilitesi var hatta bir tane de cekim gucunun beni yanlıs anladıgı bir sey var hemen anlatıyım

lise 2deyken hep sınıfa iki yeni yakısıklı cocuk geldigini onlarla en yakın arkadasım ve benim basta 4lü arkadas oldugumuzu sonra sevgili oldugumuzu hayal ederdim cocukluk iste. benimki sarısın renkli gözlü arkadasımınki de esmer olcaktı. diger sene cidden de aynı tipte kisiler geldiler ve cidden de baya süre 4lü arkadas olduk. arkadasım o cocukla hala sevgili hatta evlenmeyi dusunuyorlar. diger kendime dusundugum ise sınıftan baska biriyle sevgili oldu :KK70:

bunun dısında bir kere bi projede hep deli gibi birinci olmayı hayal ettim sene boyu ama imkansız gibi bir seydi bu zamana kadar okulumuzda değil 1. ilk 10a giren bile olmamıstı. ve ukala ukala herkese kesin 1. olacagımı anlatıyodum daha proje bile ortada tam yokken. sonra cidden de oldum.

daha örnekler uzar gider ama bakınca tabi isteyip elde edemediğim de çook oldu.son zamanlarda cekim gücü, spiritüel dusunce gibi seyler bazu insanların para kazanmak icin salladıgı seyler gibi geliyor. ama bu tarz bi kac örnegim daha da oldu bilemiyorum. sizin görüşleriniz neler?
İnanmıyorum. Bence eylemler belirler hayatı

odaklanmanın enerjisi olduğunu ve maddeler üzerine etkisi üzerine bir belgesel izlemiştim. belki de iyi odaklanıyorsun. ya da Allah'ın sevilen kulusun =)

Ya ben nerden bakıyorum stelyuma hiç anlayamadım ki. Hislerime güvenirim hepte olumlu düşünürüm elde ederim. Bu ara Bi buhrandayım gerçi kendimi cok güçsüz hissediyorum.
Stelyum da yardımcı olacak olan?

Aynen öyle, öğrenmem gereken akışa bırakmak rahatlamak ama cidden korkularım kaygılarım önüne geçiyor, ama şunu da farkettim korktuklarımı yaşıyorum şu an ve o kadar da korkunç olmadıklarını görünce yavaş yavaş arınıyorum , sıyrılıyorum korkularımdan. Henüz tam başarmış sayılmam ama ilk zamanlara göre çok daha iyiyim.

Yalnız kalma korkumdan boşanamıyordum mesela, işe tek başıma gitme gelme tek kalma yalnızlık bunların hepsini yaşadım hiç de korktuğum gibi değilmiş, eski hayatıma göre çok mu kolay değil çok zor ama artık tek başıma yapabileceğimi anlıyorum. :)
Sevindim yanlızlık korkunu asmana
Kaygilarindan da kurtuldugun an zaten isteklerine kavusacaksin

Ya ben nerden bakıyorum stelyuma hiç anlayamadım ki. Hislerime güvenirim hepte olumlu düşünürüm elde ederim. Bu ara Bi buhrandayım gerçi kendimi cok güçsüz hissediyorum.
Stelyum da yardımcı olacak olan?
Site adı vermek istemiyorum. Google a doğum haritası yazın. Ücretsiz olan tarih saat isteyen site var. Oradan bakabilirsiniz.

Kadınsı tripler neler çok merak ettim ben de yapıyor muyum acaba 😂
Ya ben biraz erkek gibiyim huyum suyum davranışlarım ondan dedim yani cilveli işveli kadın gibi kadın olurlar benim arkadaşlar öyle yani yola çıkarız susadım acıktım biri bişey desin gelir onu kurtarmamı bekler başka arkadaşımla çok ilgilenirsem kıskanır çıngar çıkarır :) bu tarz şeyler

Sevindim yanlızlık korkunu asmana
Kaygilarindan da kurtuldugun an zaten isteklerine kavusacaksin

Aynen öyle inşallah

Bu konu üzerinde çalışıyorum ben de ama cidden çok zormuş :KK70: Yaratılış ve yaptığım meslek sayesinde zaten aşırı stresli, dikkatli, kaygılı, endişeli yapım iyice arttı ama azaltmaya çalışıyorum, maneviyatımı kuvvetlendirmeye, her şerden bir hayır çıkacağına, acıların bizi olgunlaştırmak için var olduğuna, her bitişin yeni bir başlangıca yol açtığına inanıyorum ve herşeyi akışa bırakıyorum :)

Ya ben biraz erkek gibiyim huyum suyum davranışlarım ondan dedim yani cilveli işveli kadın gibi kadın olurlar benim arkadaşlar öyle yani yola çıkarız susadım acıktım biri bişey desin gelir onu kurtarmamı bekler başka arkadaşımla çok ilgilenirsem kıskanır çıngar çıkarır :) bu tarz şeyler

Çok enteresan. Yani işve cilve anlıyorum ben de çok donuk biri değilimdir. Ama susadım acıktım, kurtarılmak istemek filan enteresanmış oğlak burçlarında ilk defa duydum. Yükselenleri ya da stelyumları farklıdır belki 😂

Oluyor kesinlikle oluyor
Bunu kendi hayatimda da bircok kez yasadim.
Ama ayni oranda olumsuzlar da oluyor bu yuzden hep pozitif dusunmek ve konusmak zorunda kaliyorsunuz hatta aglarken bile cumlelerinize dikkat ediyorsunuz bu da biraz sinir bozucu olabiliyor :-)

O zaman çekim yapanlar nasıl yapıyorsunuz? Iste unut mu yoksa sürekli düşünmek mi formülü ne :KK70:

Aynen öyle inşallah

Bu konu üzerinde çalışıyorum ben de ama cidden çok zormuş :KK70: Yaratılış ve yaptığım meslek sayesinde zaten aşırı stresli, dikkatli, kaygılı, endişeli yapım iyice arttı ama azaltmaya çalışıyorum, maneviyatımı kuvvetlendirmeye, her şerden bir hayır çıkacağına, acıların bizi olgunlaştırmak için var olduğuna, her bitişin yeni bir başlangıca yol açtığına inanıyorum ve herşeyi akışa bırakıyorum :)
Aslında çok kolay biliyor musun?
Esas zor olan bu kadar endişe , korku , kaygı gibi olumsuz ve negatif duygularla yaşamak
Hayatını pozitif düşünmeye kurgularsan , devamı çok güzel geliyor

Dün bir arkadasima anlatıyordum , sana da yazıyım , birkaç ay önce çok yorgun ve stresli bir donemimdeyken gayet içten bir şekilde ahh şöyle bir otel odasına yerlessem , yatsam , uyusam , dinlensem vs vs diye istedim
Şu anda bir otelde yaşıyorum 😂😂 şaka gibi ama gerçek , arkadaşıma da dedim , şuraya bir not dusuyum bir daha böyle saçma şeyleri çok içten isteme diye 😂

Cekim yasası bişeyleri düşünmek ve düşünmek de eylemlerin mimarı ise etkili olabilir. Ancak bu cekim yasası etkisi midir yoksa düşünceleri eyleme gecirmenin mi
İşte beklediğim soru. Buna cevap vermek zor. Şöyle söyleyeyim olumlu düşününce daha keyifli mutlu oluyorsun ve mutlu olayları çekiyorsun ve sende birşeyler yapmak için çaba gösteriyorsun. Çekim yasası bu şekilde işliyor (tabi varsa) Tersi durumda tersi oluyor... Atalarımız bile demiş gelirse dert üstüste gelir. Kötü şeyler yaşamak için eylem yapmayız. Ama düşünürüz, anneme birşey olursa vs... Ve maalesef olur. Bu durumda karamsar oluruz ve mutlaka bir kaç üzücü olay daha yaşarız...

X