- 4 Haziran 2011
- 1.349
- 1.685
Bunu neye gore dedin merak ettimÇok kısa bir zaman sonra diyebilirim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunu neye gore dedin merak ettimÇok kısa bir zaman sonra diyebilirim.
Hee birdeee tee küçüklüğümden beri egeli mavi gözlü olacak benim kocam derdim tam da öyle oldu hayırlısını istemeyi unutmuşum şimdi sadece hayırlısı olsun diyorum artıkBak yaaa duygulandım boşanma aşamasında hissettiğim birşey vardı onun bir kısmı gerçekleşti kalan kısım için içime doğan zamana çok az kaldı eğer olursa sana yazacağım olmazsa da kısa bir zamanda başka bşr güzellik gelirse de yazacağım bakalım :)
Bu arada bende eski eşimle evleneceğimi hissetmiştim. Düğüne 1hafta kala da boşanacağımızı hissetmiştim. Eski eşimi tee o zamanlar ilk gördüğümde bir çekim olmuştu daha sonra sevgilisiyle gördüm içimden birden geçirdim kiminle sevgili olursan ol sen benim nasibimsin diye 1-2 yıl sonra hiç iletişimimiz yokken birden açılmıştı bana. Maddi sıkıntılar yüzünden hiç içime sinmeyen bir gelinlik kiralamıştık uygun olduğu için beğenmediğimi anlamıştı değiştirelim ömründe 1 kere giyeceksin diye ısrar etmişti ama o an içimdeki ses aman boşver zaten 2. kez gelinlik giyeceksin o zaman istediğini giyeceksin dedi ha deli gibi sevdiğim adamla evlendim ayrılma düşüncesi bile kahrederdi beni ama bu düşünce birden geçti içimde ve nasipte ayrılık varmış... Aklıma gelen başıma gelir benim de ama işte şu aralar psikolojik olarak dengesiz olunca pek umutsuzum
Bir de eski eşimin çevresinde hangi kadından hoşlanmadıysam iyi enerji almadıysam beni onlarla aldattı lanet
Hayatım ne zaman güzelleşecek bide bana bişey der misin bacım ya
Bence yakında güzel birşey olacak. Sizin hisleriniz de kuvvetli sanırım.Bak yaaa duygulandım boşanma aşamasında hissettiğim birşey vardı onun bir kısmı gerçekleşti kalan kısım için içime doğan zamana çok az kaldı eğer olursa sana yazacağım olmazsa da kısa bir zamanda başka bşr güzellik gelirse de yazacağım bakalım :)
Bu arada bende eski eşimle evleneceğimi hissetmiştim. Düğüne 1hafta kala da boşanacağımızı hissetmiştim. Eski eşimi tee o zamanlar ilk gördüğümde bir çekim olmuştu daha sonra sevgilisiyle gördüm içimden birden geçirdim kiminle sevgili olursan ol sen benim nasibimsin diye 1-2 yıl sonra hiç iletişimimiz yokken birden açılmıştı bana. Maddi sıkıntılar yüzünden hiç içime sinmeyen bir gelinlik kiralamıştık uygun olduğu için beğenmediğimi anlamıştı değiştirelim ömründe 1 kere giyeceksin diye ısrar etmişti ama o an içimdeki ses aman boşver zaten 2. kez gelinlik giyeceksin o zaman istediğini giyeceksin dedi ha deli gibi sevdiğim adamla evlendim ayrılma düşüncesi bile kahrederdi beni ama bu düşünce birden geçti içimde ve nasipte ayrılık varmış... Aklıma gelen başıma gelir benim de ama işte şu aralar psikolojik olarak dengesiz olunca pek umutsuzum
Bir de eski eşimin çevresinde hangi kadından hoşlanmadıysam iyi enerji almadıysam beni onlarla aldattı lanet
İnşallah canım hayırlısı olsun valla ne diyeyim :) evet benim de kuvvetlidir. İçime doğanı dile getirmezsem gerçekleşme ihtimali daha yüksek oluyor sanki onu farkettim son zamanlarda :)Bence yakında güzel birşey olacak. Sizin hisleriniz de kuvvetli sanırım.
Sen çok tatlı bi kadınsın ya samimiyetle söylüyorum umarım ne istersen olur:)Eski eşi almandi ve almanyada yasamak istedi.onun da isi gucu burada gidemedi ve kulturel olarak uyusamadilar bu sebeple
Anlayamadim kullanıcı adımla mi farkediliyorBunu tahmin etmek zor değil SPAM kutusu. Umarım başarırsın.
Anlayamadim kullanıcı adımla mi farkediliyor
Öyle hissettim.Bunu neye gore dedin merak ettim
Gerçek. Bende bunları yaşıyorum. Nasıl işlediğini çözemedim. Burada çözeceğiz. Bana da büyük dert oldu. ( yazar burada site yönetimine gizli mesaj gönderiyor )Bu aralar aşırı merak saldığım konu spiritüellik. Çocukluğumdan beri hislerim hep kuvvetliydi. Birçok kez aklımdan geçirdiğim şey de karşıma çıkmıştır. Enerjilere çok inanıyorum. Duyularımdan biri açık ama hangisi çözemedim. Misal daha ilk görüşte, "Ben/sen bu insandan çok kazık yerim/yersin," dediğim insanlardan kesin bir kazık gelir. Rüyalarım hep çıkar. Geçtiğimiz hafta değil ondan önceki hafta dedemin başına kalabalık toplanmış gördüm, kalabalık görürsem kesin biri ölür. Annemi aradım anlattım hatta. Ertesi gün dedem yoğun bakıma kaldırıldı, bir gün sonra vefat etti. Kızımın engelli olacağını bilmediğim halde, daha önce karşıma çıkmamasına rağmen hamileyken karşıma hep ayak veya bacak engeli olan insanlar çıkardı. Şayet gerçekse, nasıl kullanılacağını bilmediğimden yönlendirimiyor da olabilirim. Bilmiyorum.
Gizli mesaj ne kız?Gerçek. Bende bunları yaşıyorum. Nasıl işlediğini çözemedim. Burada çözeceğiz. Bana da büyük dert oldu. ( yazar burada site yönetimine gizli mesaj gönderiyor )
Bu konu bir derdim var bölümüne ait bir konu, taşımayın :)))Gizli mesaj ne kız?
Benim hep böyle bi merakım vardı sanırım. Bu ara arttı. Bu rüyalar aslında kader diye bir seyin oldugunu da gösteriyor. Tabi buna ne kadar mudahale edilir ne kadar her sey bellidir bilemicem.Bu aralar aşırı merak saldığım konu spiritüellik. Çocukluğumdan beri hislerim hep kuvvetliydi. Birçok kez aklımdan geçirdiğim şey de karşıma çıkmıştır. Enerjilere çok inanıyorum. Duyularımdan biri açık ama hangisi çözemedim. Misal daha ilk görüşte, "Ben/sen bu insandan çok kazık yerim/yersin," dediğim insanlardan kesin bir kazık gelir. Rüyalarım hep çıkar. Geçtiğimiz hafta değil ondan önceki hafta dedemin başına kalabalık toplanmış gördüm, kalabalık görürsem kesin biri ölür. Annemi aradım anlattım hatta. Ertesi gün dedem yoğun bakıma kaldırıldı, bir gün sonra vefat etti. Kızımın engelli olacağını bilmediğim halde, daha önce karşıma çıkmamasına rağmen hamileyken karşıma hep ayak veya bacak engeli olan insanlar çıkardı. Şayet gerçekse, nasıl kullanılacağını bilmediğimden yönlendirimiyor da olabilirim. Bilmiyorum.
Cidden çözsek harika olacak.Gerçek. Bende bunları yaşıyorum. Nasıl işlediğini çözemedim. Burada çözeceğiz. Bana da büyük dert oldu. ( yazar burada site yönetimine gizli mesaj gönderiyor )
Cüzdan olayı nedir, ben orayı kaçırmışım ?Cidden çözsek harika olacak.
kızlar bu arada ben bi kaç gündür biri için çekim gücü çalışması yapıyorum ama bir yandan içimde pek istek yok. Önceden cok istiyodum aslında aniden noldu bilmiyorum.Ama o kişiyle olursam hayatımın güzelleseceğini dusunuyorum mantıken de duygusal olarak da. calısmalara devam mı ediyim sizce bırakayım mı? Calısma dediğim de imaginasyon ve onun oldugu ortamlara gitmek gibi şeyler ve cuzdan seyını yapan arkadasa benzer seyler.
Gerçek. Bende bunları yaşıyorum. Nasıl işlediğini çözemedim. Burada çözeceğiz. Bana da büyük dert oldu. ( yazar burada site yönetimine gizli mesaj gönderiyor )
Hepsine katılabilirim ama kader değişmez kısmı yanıltıcı. Allah insanoğluna irade gücü vermiş. Evet kaderimiz var, belli ama bu tek bir kader tek bir seçim değildir. Hep söylerim; bir insanın katil olup olamaması kendi elindedir. Allah olacak veya olabilecek her şeyi bilendir. Lakin o seçim kısmını kuluna bırakır. Aksi olsa, öldüğümüzde mahşer günü her Allah'ın karşısına çıkan, "Ee, Allah'ım beni sen yarattın, yaratırken de bana bu kaderi sen yazdın. Bana bu kaderi yazan sensin, ben neden değiştiremeyeceğim, senin yazdığın günahın cezasını çekiyorum," diye hesap sorardı. Bu adil değil. Oysa benim inancımda -ki müslümanım. Allah adildir, merhamet sahibidir. Külli irade ve cüzi irade var. Biri doğum, ölüm vb kesin olan kader. Diğeri ise bizim kendi seçimimize bırakılmış kaderdir.Şimdi bana kızar mısınız bilmiyorum ama ben de fikrimi yazmak isterim. Benim inancıma göre Allah'ın bir ilmi vardır ki yarattığı mahlukunun doğumundan ölümüne dek ne yapacağını ne yeyip ne içeceğini vs hepsini tesbit etmiş ve "Levh-i Mahfuz" isimli kitapta kaydetmiştir. Buna kader denilir.
Kader değişir mi değişmez, değişen birşey varsa o da kaderdendir zaten.
Kaderin bilinmemesi bir acizlik olsa da aslında bizim hayatı yaşayabilmemiz için elzem diye düşünüyorum. Misal bir insan ne zaman öleceğini bilse hiç bir şekilde sağlıklı yaşan süremez.
Bazen oluyor herkes de tecrübe etmiştir, rüyayla veya bir anlık hisle malum oluyor bazı şeyler. Ne kadar dogru şekilde açıklayabilirim bilmiyorum ama az önce bahsettiğim levhi mahfuzda yazılı bilgilerden bir şekilde bizim haberdar olmamızdır diye düşünüyorum.
Cok da üstünde durulması, ay böyle hissettim kesin böyle olacak, şöyle rüya gördüm kesin böyle olacak gibi evhamlara kapılınmaması gerektiğini düşünüyorum.
Bir de cok yazılmış dilediğiniz şeyin kesin oldugunu düşünün denilmiş. Bu da bana cok tanıdık geldi: "Mutlaka duanızın kabul edileceğine inanarak dua edin" 1400 sene önce Peygamber Efendimiz aleyhisselatu vesselam'ın hadis-i şerifi bu.
Bir de en ince ayrıntısına kadar isteyin denilmiş bu da başka bir hadiste geçiyor.
Hasılı kelam bu spritüelci abilerimizin dinlerden birşeyler araklayarak böyle birşey ortaya attıklarını düşünüyorum.
Evren denilmekle tam olarak ne kastediliyor onu da pek anlayabilmiş değilim, mesela evrenden kasıt kainatsa nasıl bir güce sahip olabilir ki, delinen ozon tabakasını kendiliğinden tamir edemiyor bile... Burada bahsettiğiniz evren tam olarak nedir bunu acıklarsanız cok mutlu olurum.