Şimdi sen çektin bak çekim yasası işlerse birazdan taşınırızKızlar çaktırmayın da bu konu iyi taşınmadı
Konuya niye öyle giriş yaptım sanıyosun,bu da bi dert sonucta hem de baya kişi düşünüyomusKızlar çaktırmayın da bu konu iyi taşınmadı
İPTAL İPTAL İPTAL SJJDKDŞimdi sen çektin bak çekim yasası işlerse birazdan taşınırız
evet demır ve dıger vıtamınler ıceren herhangı bır marka sart olmaksızın hangısını ıstersen al dıye doktorum yonlendırdı eczanede hangısı en ıyısı dedım b12 bıotın kolojen demır ne varsa hepsını ıceren vıtamın kullandımablacım k.bakma seni diyet bölümünde görmüştüm biraz öncede emin olmak için okudum . çok güzel kilolar vermişsin tebrik ederim birşey sormak istiyorum demir eksikliğim var yazmışsın herhangi bir ilaç kullandın mı , kullandıysan diyette kilo alma gibi bir sorun yaşadın mı ? çok merak ediyorummm
valla şu an bana ilaç gibi geldiniz teşekkür ederim .evet demır ve dıger vıtamınler ıceren herhangı bır marka sart olmaksızın hangısını ıstersen al dıye doktorum yonlendırdı eczanede hangısı en ıyısı dedım b12 bıotın kolojen demır ne varsa hepsını ıceren vıtamın kullandım
demır
d eksıklıgı
b12 eksıklıgı
bunlar kılo vermeyı zorlastırıyor
kılo alma sorunu yasamadım aksıne vıtamın alınca kılo vermem kolaylastı
6 ayda 40 kılo verdım zaten :)
aynı yöntemle reddetme olayı nasıl oluyor merak ettim gerçekten :) işe yarayabilirÇekim gücü diye bşy var bence.
Karsı tarafa bilinç yöntemi ile hissettirmeniz duygularınızı.
O elektriği vermeniz.
Benim tüm flörtlerim öyle başlamıştı.
Hoşlanmadığım birinin benden hoşlandığını görüyorsam da aynı yöntemle reddettim.
Çok işe yarıyor :)aynı yöntemle reddetme olayı nasıl oluyor merak ettim gerçekten :) işe yarayabilir
Bende yay burcuyum :))Dünden beri belki 10. Kişisiniz. :) benim de yay stelyumum var
gerçekten bir kaç kere denedim bende olmuyor herhalde. Karşımdaki insanı kırmakta istemem ama o hissiyatını anlayınca arkadaş vurgusunu fazla yapıyorum bu sefer ters psikolojiyle adam açılıyor ben ışık görmüş tavşan gibi kalıyorum. Ondan sonrada kendimi yerin yedi kat dibine gömme ritüelleri vs :)Çok işe yarıyor :)
Şöyle ilgisini hissettiğiniz kişinin ilgisini hiç hissetmemiş gibi yapıyorsunuz. Arkadas iseniz aynen arkadas takılıyorsunuz hiç uzaklaşmadan tamamen normal davranın sizden bi Işık göremeyince bu sefer otomatik olarak vazgeçiyorlar.
bu topik rekora kosuyorBende yay burcuyum :))
ben de bi kere gıcık etmek için kanka derim kaçar giderler ne diyebilirim ki.....gerçekten bir kaç kere denedim bende olmuyor herhalde. Karşımdaki insanı kırmakta istemem ama o hissiyatını anlayınca arkadaş vurgusunu fazla yapıyorum bu sefer ters psikolojiyle adam açılıyor ben ışık görmüş tavşan gibi kalıyorum. Ondan sonrada kendimi yerin yedi kat dibine gömme ritüelleri vs :)
hahahaha valla bende bir sorun var o zaman :) mesajı yanlış mı gönderiyorum acaba karşıya. arkadaşım , kankacım dediğim an aslında ben seni öyle görmüyorum , öyle kelimeler söyleme belli olmazlar off allahım offben de bi kere gıcık etmek için kanka derim kaçar giderler ne diyebilirim ki.....
Evet evet ben de çok dertliyim bu konudaKonuya niye öyle giriş yaptım sanıyosun,bu da bi dert sonucta hem de baya kişi düşünüyomus
Bi üstündeki yoruma cevap verirsem kavgalı olacak da banlanmaya hiç niyetim yokBu konu ne güzel olmuş ya kavgasız gürültüsüz:) ilk defa heralde bdv'de böyle bir sohbet görüyorum:)
Aa onu farketmemişim. Neyse o da nazar boncuğu olsunBi üstündeki yoruma cevap verirsem kavgalı olacak da banlanmaya hiç niyetim yok