cekim gücü diye bir sey var mı

evet demır ve dıger vıtamınler ıceren herhangı bır marka sart olmaksızın hangısını ıstersen al dıye doktorum yonlendırdı eczanede hangısı en ıyısı dedım b12 bıotın kolojen demır ne varsa hepsını ıceren vıtamın kullandım
demır
d eksıklıgı
b12 eksıklıgı
bunlar kılo vermeyı zorlastırıyor
kılo alma sorunu yasamadım aksıne vıtamın alınca kılo vermem kolaylastı
6 ayda 40 kılo verdım zaten :)

valla şu an bana ilaç gibi geldiniz teşekkür ederim .

aynı yöntemle reddetme olayı nasıl oluyor merak ettim gerçekten :) işe yarayabilir

aynı yöntemle reddetme olayı nasıl oluyor merak ettim gerçekten :) işe yarayabilir
Çok işe yarıyor :)
Şöyle ilgisini hissettiğiniz kişinin ilgisini hiç hissetmemiş gibi yapıyorsunuz. Arkadas iseniz aynen arkadas takılıyorsunuz hiç uzaklaşmadan tamamen normal davranın sizden bi Işık göremeyince bu sefer otomatik olarak vazgeçiyorlar.

gerçekten bir kaç kere denedim bende olmuyor herhalde. Karşımdaki insanı kırmakta istemem ama o hissiyatını anlayınca arkadaş vurgusunu fazla yapıyorum bu sefer ters psikolojiyle adam açılıyor ben ışık görmüş tavşan gibi kalıyorum. Ondan sonrada kendimi yerin yedi kat dibine gömme ritüelleri vs :)

ben de bi kere gıcık etmek için kanka derim kaçar giderler ne diyebilirim ki.....

ben de bi kere gıcık etmek için kanka derim kaçar giderler ne diyebilirim ki.....
hahahaha valla bende bir sorun var o zaman :) mesajı yanlış mı gönderiyorum acaba karşıya. arkadaşım , kankacım dediğim an aslında ben seni öyle görmüyorum , öyle kelimeler söyleme belli olmazlar off allahım off

Var.
Ne zaman hasta olmasam bari, ay hasta olursam ne yaparım desem hasta olurum...
Gebeyken derdim ki şimdi midem bulanmıyor ama keisn 8.haftada başlar deşdm 8.hafta başladı hem de ne başlamak. Kesn 9 ay sürecek derim 9 ay sürdü.
Biri aklıma gelir saçma salla bi zamanda taa bilmeme nereden tanırım o gün o kişi hakkında bir şey duyarım BaEn onu görürüm.
Kesinlikle olumlu düşünce olumlu yaşanıtlata dönüşüyor...
Olumsuzlık ise olumsuzluğu çekiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…