cekim gücü diye bir sey var mı

Ben hiç beceremiyorum olumlu şeyleri. Ama olumsuzlar çok güzel film şeridi gibi canlanıyor gözümde. Mesela eşimle kavga edelim boşanma duruşmasına kadar gelir gözümün önüne. Bunu durdurmanın bir çaresi var mı? :KK43:

Ben hiç beceremiyorum olumlu şeyleri. Ama olumsuzlar çok güzel film şeridi gibi canlanıyor gözümde. Mesela eşimle kavga edelim boşanma duruşmasına kadar gelir gözümün önüne. Bunu durdurmanın bir çaresi var mı? :KK43:
Kendini telkin edebilirsin böyle durumlarda, mesela kavga mı ettiniz aslında birbirimizi seviyoruz böyle anlasmazlıklar tabi ki olacak gibi gibi. Kötü düşünce gelince kaçmak o düşünceyi büyütüyor ama böyle ona cevabını verince susuyor :)

Ben inanıyoruuuummmm

mesela bu bana bakmaz dediğin kişi ilerde bir gün gerçekten sana bakıyor
Ya da hisse de inanıyorum yanındakine o şekilde bir şey hissettiğinde bir çekim olduğunda genelde karşı tarafta da aynısı oluyor.

Bana da yardim etseniz keşke. O kadar negatif biriyim ki negatif oluyorum sonra o baska bir negatifliği seçiyor sonra o baska ve hep böyle ilerliyorum ve çekim yasam böyle ilerliyor. Pozitif olsam da o kadar kısa sürüyor ki . Pozitif kalamıyorum

Bana da yardim etseniz keşke. O kadar negatif biriyim ki negatif oluyorum sonra o baska bir negatifliği seçiyor sonra o baska ve hep böyle ilerliyorum ve çekim yasam böyle ilerliyor. Pozitif olsam da o kadar kısa sürüyor ki . Pozitif kalamıyorum
düşünme hataları var hatta iyi hissetmek diye bir kitapta geçiyor. Başka psikoloji kitaplarında da eminim geçiyordur.mesela bir sınavdan düşük alınca; ben zaten hep başarısızım, asla hiçbir şey başaramam demek aslında aşırı genelleme ve gelecek hakkında kötü varsayımda bulunma oluyor ikisi de çarpık düşünce. Sadece tek 1 olaydan cıkarım yapıyorsun halbuki iyi sınav da illa ki olmustur.Bu düşünce hatalarını fark edince düşüncenin neden yanlış olduğunu anlayınca azalıyor. Ben de bir kaç sene önce öyleydim hatta bu sebeple depresyondaymışım şu an fark ediyorum. Yavaş yavaş ne kadar anlamsız düşüncelerim olduğunu fark ettim.

Ben inanıyoruuuummmm

Ya da hisse de inanıyorum yanındakine o şekilde bir şey hissettiğinde bir çekim olduğunda genelde karşı tarafta da aynısı oluyor.
Evet bu his gerçekten var bazen biri benden hoslanınca yüzüne bakarken sanki yüzünü değil kocaman bir enerji dalgasını da görüyormus gibi oluyorum hoslanması bitince yüzünü görmeye başlıyorum enerji dalgası kalkıyor😂

Ben inanıyoruuuummmm

Emin mısınız öyle midir

düşünme hataları var hatta iyi hissetmek diye bir kitapta geçiyor. Başka psikoloji kitaplarında da eminim geçiyordur.mesela bir sınavdan düşük alınca; ben zaten hep başarısızım, asla hiçbir şey başaramam demek aslında aşırı genelleme ve gelecek hakkında kötü varsayımda bulunma oluyor ikisi de çarpık düşünce. Sadece tek 1 olaydan cıkarım yapıyorsun halbuki iyi sınav da illa ki olmustur.Bu düşünce hatalarını fark edince düşüncenin neden yanlış olduğunu anlayınca azalıyor. Ben de bir kaç sene önce öyleydim hatta bu sebeple depresyondaymışım şu an fark ediyorum. Yavaş yavaş ne kadar anlamsız düşüncelerim olduğunu fark ettim.
Nasil değiştiniz

Nasil değiştiniz
Dediğim gibi düşündüğüm şeylerdeki hatalarımı buldum. fark ettim ki yolda yürürken bile kendime olumsuz telkinlerde bulunuyorum hep. oncelikle bu düşüncelerin neden yanlıs olduğunu buldum. Kendime değersizmişim gibi davrandığımı fark ettim ve bunları değiştirdim mesela spora başladım beslenme düzenimi değiştirdim vakit geçirmek istemediğim insanlarla vakit geçirmedim. Bi ara psikiyatriste gittim ve sosyal ilişkilere çok değer verdiğimi fark etmemi sağladı. Aslımda çoğu şeyin temelinin bu olduğunu fark ettim.kafaya taktığım şeylerin vs.Bunlar tabi yavaş yavaş düzeldi ve o zaman ben baya kötü durumdaydım arkadaşlarım ve başka insanlar yapmadığını bırakmamıştı sağolsun ama sayelerinde çok büyük farkındalıklar edindim.

Bunu tahmin etmek zor değil SPAM kutusu. Umarım başarırsın.

Kadın erkek çekimi var. Fıtrat. Onun da ne olduğunu biliyoruz.
Diyeceklerim bu kadar.

Çok kısa bir zaman sonra diyebilirim.
Bak yaaa duygulandım :KK70: boşanma aşamasında hissettiğim birşey vardı onun bir kısmı gerçekleşti kalan kısım için içime doğan zamana çok az kaldı eğer olursa sana yazacağım :KK70: olmazsa da kısa bir zamanda başka bşr güzellik gelirse de yazacağım bakalım :)

Bu arada bende eski eşimle evleneceğimi hissetmiştim. Düğüne 1hafta kala da boşanacağımızı hissetmiştim. Eski eşimi tee o zamanlar ilk gördüğümde bir çekim olmuştu daha sonra sevgilisiyle gördüm içimden birden geçirdim kiminle sevgili olursan ol sen benim nasibimsin diye 1-2 yıl sonra hiç iletişimimiz yokken birden açılmıştı bana. Maddi sıkıntılar yüzünden hiç içime sinmeyen bir gelinlik kiralamıştık uygun olduğu için beğenmediğimi anlamıştı değiştirelim ömründe 1 kere giyeceksin diye ısrar etmişti ama o an içimdeki ses aman boşver zaten 2. kez gelinlik giyeceksin o zaman istediğini giyeceksin dedi ha deli gibi sevdiğim adamla evlendim ayrılma düşüncesi bile kahrederdi beni ama bu düşünce birden geçti içimde ve nasipte ayrılık varmış... Aklıma gelen başıma gelir benim de ama işte şu aralar psikolojik olarak dengesiz olunca pek umutsuzum :KK70:
Bir de eski eşimin çevresinde hangi kadından hoşlanmadıysam iyi enerji almadıysam beni onlarla aldattı lanet :KK70:

X