cekim gücü diye bir sey var mı

Hatasını anlayıp yazacaktır illa ki biraz daha bekleyip konuşursunuz bir kere daha olmadı

vala bencede oyle..bir arkadaşım vardı oyle yakın değiliz.bu kız benı kıskanıyor dıye bır anda aklıma düştü.bu benım hakkımda bu kız çok mutlu, mutsuz olmam için yoluma bakar kesın dedım. velhasıl babam hastanede yoğun bakımda kurtulması ımkansız ama ümit işte.sabırlık falan dıledı.arkasından yazılan msjlar canım akşam partı var partıye gıdelım mı çok eğlenıcez yıhu vav falan ben msjlara goruldu attım,cevap yazmadım. ısrarla eğlenceden bahsedıyor cvp vermedıkçe.cevap versene kız huhu.neyse ben o kişi değilim dedim ay canım kusura bakma senmıydın o pardon ya falan dedi.oyle tatmın ettı oh çektı kendıne buyuk ıhtımal..salak olmam lazım yanlışlık olduğu düşünmek için.onunda babası vefat etmişti herşeyıne gtmiştim bırde. ondan sonra gelde ınsanları sev

esas burcunuz gibi sizi etkileyen bir sey. mesela 3 gezegen aynı burcta konumlanıyorsa o burca stelyumunuz var demek. ve o burcun da etkilerini baskın olarak gösteriyorsunuz demek.
ıkızler burcuyum ,benı bana anlaat bazen ben bıle anlamıyorum kendımı

benım eşimde oğlak.sakınlığı umursamazlığı rahatlığı beni bıtırıyor.bende ıkızler zıtlık silsilesi

çok üzüldüm bazıları gerçekten insan olmayı başaramıyor . ne desek nafile.

haklısın :) kendi kendimizi de baltalayabiliyoruz.

ikizler tatlı bir burç ama bir anda çok neşeliyken , ansızın küçük emrah a bağlayabiliyorlar. Nasıl oluyor bir sn de çözemedim ama modlarını düşürecek bir şey olabiliyor.

neden kız kardeşinizle arkadaşının arası bozuldu abisiyle evlendi diye mi sorunların başlangıcı burada gibi , onu fazlasıyla kıskandığı için işler sarpa sarmış .

benım eşimde oğlak.sakınlığı umursamazlığı rahatlığı beni bıtırıyor.bende ıkızler zıtlık silsilesi
ikizler tatlı bir burç ama bir anda çok neşeliyken , ansızın küçük emrah a bağlayabiliyorlar. Nasıl oluyor bir sn de çözemedim ama modlarını düşürecek bir şey olabiliyor.
benım yakın arkadasım ve benden 7 yas buyuk teyzem ıkısıyle de cok yakınım ıkısıde ıkızler
kanser edıyorlar benı
mesela bırsey var almak ıstedıklerı yardımcı olup buluyorum lınk atıyorum bu tamam mı alayım mı dıye tamam dıyor
5 dk sonra yaa tamam dedım ama aslında surda su var o mu olsa
tamam dıyorum ordan bakıyorum lınk atıyorum ona da tamam dıyor
ben beklıyorum huylarının bıldıgımden
bır kac dakıka sonra gelıyor mesaj ya benı öldureceksın bılıyorum ama vazgectım dıyorlar

ya dıyorum bır karar verın yazık yanı hayat boyle cok zor olur sızın ıcın

ya şöyle aslında aşırı hızlı düşünuyoruz. bır anda mutlu olup ya şöyle olursa dıye beyınden birşey uçuyor ve mod değişiyor

neden kız kardeşinizle arkadaşının arası bozuldu abisiyle evlendi diye mi sorunların başlangıcı burada gibi , onu fazlasıyla kıskandığı için işler sarpa sarmış .
Evet evlenmelerini istemiyordu ,ama hayat bu
Herkes o nasil istiyor diye yaşamak zorunda değil .Maalesef bunu çok dile getirdi kötü konuştu iyice arayi bozdu,çok ağir laflar ,yaptiği herseyi başina kakmak gibi .
Oğlani biz onu adam ettik üstünü başini giydermeyi öğrettik demiş ,oysaki erkek kardeşimin işi allaha şükür çok iyi ,sirf beraber alişverişe gittiklerini söylüyor .

Fark ettim ben bu konuda çok doluyum ayri konu acacağim

yemek menusu seçerken birde eşim nereye gıdelım der ,farketmez derim.sonra bır kaç yer soyler ,oralar olmaz derım.bırdaha sorar. farketmez derim ve çıldırırgerçekten zor oluyor .bende yaylarla çok ıyı anlaşıyorum

ya şöyle aslında aşırı hızlı düşünuyoruz. bır anda mutlu olup ya şöyle olursa dıye beyınden birşey uçuyor ve mod değişiyor
hahahaha olabilir :) 1 tane arkadaşım vardı ikizler oradan biliyorum dünya tatlısı bir insan bana çok yardımı dokundu hepte dua ederim. hepimiz insanız olur öyle şeyler

tabiki de açabilirsin ben de geleyim hemen :)

Şu an forumun en harikası sizsiniz herkes bi susabilir mi please evet kelime bu aslında resmen dram falan yaşıyorum kafamda ki çok şükür dramlık bir hayat yaşamadım yasamiyorum ama aci seviyirum herhalde ben :) evet bizim gibisi muhakkak var ve dogru insan gelene kadar akista kalip gelismeye devam :) yorumunuz teşekkürler bu arada

ablacım k.bakma seni diyet bölümünde görmüştüm biraz öncede emin olmak için okudum . çok güzel kilolar vermişsin tebrik ederim birşey sormak istiyorum demir eksikliğim var yazmışsın herhangi bir ilaç kullandın mı , kullandıysan diyette kilo alma gibi bir sorun yaşadın mı ? çok merak ediyorummm

Çekim gücü diye bşy var bence.
Karsı tarafa bilinç yöntemi ile hissettirmeniz duygularınızı.
O elektriği vermeniz.
Benim tüm flörtlerim öyle başlamıştı.
Hoşlanmadığım birinin benden hoşlandığını görüyorsam da aynı yöntemle reddettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…