cekim gücü diye bir sey var mı

Biraz zor anlatmak ,erkek kardeşim kiz k. arkadaşiyla evlendi ve kendi arkadaşliği bozulduğu için bendende biraz mesafeli durmami bekledi, bende kardeşimi böyle bir yolda yalniz birakmak istemedim .
En son olayda ,gelin hanima altin almaya gittik .Ne alinacak ne yapilacak yorum yapmadim .Annemgile söylemiş eģer oğlunuza beninkinden çok altin yaparsaniz bozulurum diye .
Gidilecek gün bende anneme dedim bak sana söylemiş eşit yapmiyorsunuz ,alinacak şimdi "x" fazla .
Neyse ,alindi edildi akşam anneme tel ediyor ve tabii annemin babamin burnundan getiriyor .Annemde ablanda hesap etti değeri aynidir diyor .
Bana bir mesaj geliyo" sen niye benim altinimin hesabini yapiyorsun ,x ayni denk diye .
Anlatmaya caliştim ama deli divane olmuş öfke ve nefret gözünü kör etmiş
"Haram olsun " dedi hakaretler yağdirdi bana değil ama bende kendine bir bencil ve sirf ego tatmini güc savaşi yaptiğini söyledim .
Mesafe koyalim ben böyle yapamiyorum ablam olarak arkamda durmuyorsun dedi ve üc aydir hic konuşmuyoruz
Hatasını anlayıp yazacaktır illa ki biraz daha bekleyip konuşursunuz bir kere daha olmadı

hhaahaha aklıma bir olayım geldi , lisedeyim karneleri almışız takdir almışım mutluluktan havalara uçuyorum dolmuşa bindim salak bir kızla durup dururken kavga ettim. genelde çok mutlu olduğum da o gün içinde bir anda mutsuz olacağımı düşünemiyorum ve bir şekilde oluyor , hayır çok mutlu olan bir insan da değilim napıcaz böyle , bence nazara geliyoruz :)
vala bencede oyle..bir arkadaşım vardı oyle yakın değiliz.bu kız benı kıskanıyor dıye bır anda aklıma düştü.bu benım hakkımda bu kız çok mutlu, mutsuz olmam için yoluma bakar kesın dedım. velhasıl babam hastanede yoğun bakımda kurtulması ımkansız ama ümit işte.sabırlık falan dıledı.arkasından yazılan msjlar canım akşam partı var partıye gıdelım mı çok eğlenıcez yıhu vav falan ben msjlara goruldu attım,cevap yazmadım. ısrarla eğlenceden bahsedıyor cvp vermedıkçe.cevap versene kız huhu.neyse ben o kişi değilim dedim ay canım kusura bakma senmıydın o pardon ya falan dedi.oyle tatmın ettı oh çektı kendıne buyuk ıhtımal..salak olmam lazım yanlışlık olduğu düşünmek için.onunda babası vefat etmişti herşeyıne gtmiştim bırde. ondan sonra gelde ınsanları sev:KK71::KK67:

esas burcunuz gibi sizi etkileyen bir sey. mesela 3 gezegen aynı burcta konumlanıyorsa o burca stelyumunuz var demek. ve o burcun da etkilerini baskın olarak gösteriyorsunuz demek.
ıkızler burcuyum ,benı bana anlaat bazen ben bıle anlamıyorum kendımı:KK45:

ya bu burc olayında sey dedıler burclar kaydı falan var mı oyle bırsey
ben 21 aralık sabah 9-10 bucuk arası bır saatde dogmusum annem 28 saat sancı cektıgı ıcın saatını tam hatırlamıyor ama sabah dıyor
burcum yay
yukselenım ne acaba
burclar kaydıysa oglak donencesınde oldugum ıcın oglak mı oldum ne oldum neyım ben acaba :KK70:
kızım oglak esım boga onlar cok ıyı anlasıyorlar kafa falan tokusturuyorlar baska bır dıllerı var ben anlamıyorum onları hanı oglak olsam sevınıcem o derece :KK70:
benım eşimde oğlak.sakınlığı umursamazlığı rahatlığı beni bıtırıyor.bende ıkızler zıtlık silsilesi :KK76:

vala bencede oyle..bir arkadaşım vardı oyle yakın değiliz.bu kız benı kıskanıyor dıye bır anda aklıma düştü.bu benım hakkımda bu kız çok mutlu, mutsuz olmam için yoluma bakar kesın dedım. velhasıl babam hastanede yoğun bakımda kurtulması ımkansız ama ümit işte.sabırlık falan dıledı.arkasından yazılan msjlar canım akşam partı var partıye gıdelım mı çok eğlenıcez yıhu vav falan ben msjlara goruldu attım,cevap yazmadım. ısrarla eğlenceden bahsedıyor cvp vermedıkçe.cevap versene kız huhu.neyse ben o kişi değilim dedim ay canım kusura bakma senmıydın o pardon ya falan dedi.oyle tatmın ettı oh çektı kendıne buyuk ıhtımal..salak olmam lazım yanlışlık olduğu düşünmek için.onunda babası vefat etmişti herşeyıne gtmiştim bırde. ondan sonra gelde ınsanları sev:KK71::KK67:
çok üzüldüm bazıları gerçekten insan olmayı başaramıyor . ne desek nafile.

O bende şöyle oluyor.
Bazen uzun süreli bir mutluluk buluyor beni. Bu sefer şüpheye düşüyorum, neden uzun sürdü gibisinden. Sonra bozuluyor tabi. Bence korkulu ve endişeli olmak çok fırsat kaçırmaya neden oluyor. Çekim yasası ne kadar gerçek bilmiyorum ama korktuğumuz şeylerin gerçekleşme durumu oluyor.
haklısın :) kendi kendimizi de baltalayabiliyoruz.

ikizler tatlı bir burç ama bir anda çok neşeliyken , ansızın küçük emrah a bağlayabiliyorlar. Nasıl oluyor bir sn de çözemedim ama modlarını düşürecek bir şey olabiliyor.

Biraz zor anlatmak ,erkek kardeşim kiz k. arkadaşiyla evlendi ve kendi arkadaşliği bozulduğu için bendende biraz mesafeli durmami bekledi, bende kardeşimi böyle bir yolda yalniz birakmak istemedim .
En son olayda ,gelin hanima altin almaya gittik .Ne alinacak ne yapilacak yorum yapmadim .Annemgile söylemiş eģer oğlunuza beninkinden çok altin yaparsaniz bozulurum diye .
Gidilecek gün bende anneme dedim bak sana söylemiş eşit yapmiyorsunuz ,alinacak şimdi "x" fazla .
Neyse ,alindi edildi akşam anneme tel ediyor ve tabii annemin babamin burnundan getiriyor .Annemde ablanda hesap etti değeri aynidir diyor .
Bana bir mesaj geliyo" sen niye benim altinimin hesabini yapiyorsun ,x ayni denk diye .
Anlatmaya caliştim ama deli divane olmuş öfke ve nefret gözünü kör etmiş
"Haram olsun " dedi hakaretler yağdirdi bana değil ama bende kendine bir bencil ve sirf ego tatmini güc savaşi yaptiğini söyledim .
Mesafe koyalim ben böyle yapamiyorum ablam olarak arkamda durmuyorsun dedi ve üc aydir hic konuşmuyoruz
neden kız kardeşinizle arkadaşının arası bozuldu abisiyle evlendi diye mi sorunların başlangıcı burada gibi , onu fazlasıyla kıskandığı için işler sarpa sarmış .

benım eşimde oğlak.sakınlığı umursamazlığı rahatlığı beni bıtırıyor.bende ıkızler zıtlık silsilesi :KK76:
ikizler tatlı bir burç ama bir anda çok neşeliyken , ansızın küçük emrah a bağlayabiliyorlar. Nasıl oluyor bir sn de çözemedim ama modlarını düşürecek bir şey olabiliyor.
benım yakın arkadasım ve benden 7 yas buyuk teyzem ıkısıyle de cok yakınım ıkısıde ıkızler :KK70:
kanser edıyorlar benı
mesela bırsey var almak ıstedıklerı yardımcı olup buluyorum lınk atıyorum bu tamam mı alayım mı dıye tamam dıyor
5 dk sonra yaa tamam dedım ama aslında surda su var o mu olsa
tamam dıyorum ordan bakıyorum lınk atıyorum ona da tamam dıyor
ben beklıyorum huylarının bıldıgımden :KK70:
bır kac dakıka sonra gelıyor mesaj ya benı öldureceksın bılıyorum ama vazgectım dıyorlar

ya dıyorum bır karar verın :KK70: yazık yanı hayat boyle cok zor olur sızın ıcın

ya şöyle aslında aşırı hızlı düşünuyoruz. bır anda mutlu olup ya şöyle olursa dıye beyınden birşey uçuyor ve mod değişiyor :KK45:

neden kız kardeşinizle arkadaşının arası bozuldu abisiyle evlendi diye mi sorunların başlangıcı burada gibi , onu fazlasıyla kıskandığı için işler sarpa sarmış .
Evet evlenmelerini istemiyordu ,ama hayat bu
Herkes o nasil istiyor diye yaşamak zorunda değil .Maalesef bunu çok dile getirdi kötü konuştu iyice arayi bozdu,çok ağir laflar ,yaptiği herseyi başina kakmak gibi .
Oğlani biz onu adam ettik üstünü başini giydermeyi öğrettik demiş ,oysaki erkek kardeşimin işi allaha şükür çok iyi ,sirf beraber alişverişe gittiklerini söylüyor .

Fark ettim ben bu konuda çok doluyum ayri konu acacağim:KK43:

benım yakın arkadasım ve benden 7 yas buyuk teyzem ıkısıyle de cok yakınım ıkısıde ıkızler :KK70:
kanser edıyorlar benı:rolleyes:
mesela bırsey var almak ıstedıklerı yardımcı olup buluyorum lınk atıyorum bu tamam mı alayım mı dıye tamam dıyor
bır kac dakıka sonra gelıyor mesaj ya benı öldureceksın bılıyorum ama vazgectım dıyorlar

ya dıyorum bır karar verın :KK70: yazık yanı hayat boyle cok zor olur sızın ıcın
yemek menusu seçerken :KK71:birde eşim nereye gıdelım der ,farketmez derim.sonra bır kaç yer soyler ,oralar olmaz derım.bırdaha sorar. farketmez derim ve çıldırır:rolleyes:gerçekten zor oluyor .:KK36:bende yaylarla çok ıyı anlaşıyorum:KK48:

ya şöyle aslında aşırı hızlı düşünuyoruz. bır anda mutlu olup ya şöyle olursa dıye beyınden birşey uçuyor ve mod değişiyor :KK45:
hahahaha olabilir :) 1 tane arkadaşım vardı ikizler oradan biliyorum dünya tatlısı bir insan bana çok yardımı dokundu hepte dua ederim. hepimiz insanız olur öyle şeyler

Evet evlenmelerini istemiyordu ,ama hayat bu
Herkes o nasil istiyor diye yaşamak zorunda değil .Maalesef bunu çok dile getirdi kötü konuştu iyice arayi bozdu,çok ağir laflar ,yaptiği herseyi başina kakmak gibi .
Oğlani biz onu adam ettik üstünü başini giydermeyi öğrettik demiş ,oysaki erkek kardeşimin işi allaha şükür çok iyi ,sirf beraber alişverişe gittiklerini söylüyor .

Fark ettim ben bu konuda çok doluyum ayri konu acacağim:KK43:
tabiki de açabilirsin ben de geleyim hemen :)

Son paragrafınız için soruyorum, siz düzgün ve sadık biri misiniz? Bence öylesiniz, bu durumda size göre dünyada en azından 1 tane düzgün ve sadık bir insan var, imkansız değil yani. Ve bir tanenin varlığı mümkünse başkaları da olabilir. Öyle biri varsa birbirinizi bulacaksınız zaten doğru zamanı bekliyorsunuz buna inanın.

Akla gelen olumsuz düşünce konusunda da ben de sizin gibiyim sanırım, kendimi annemle karsilastirdigimda çok pozitif olduğumu düşünüyordum ama esim sürekli hep olumsuz düşünüyorsun diyor. Dikkat ettim, dogru olabilir, olmamis olaylari dusunup hic yoktan acısını falan hissediyorum Belki dram roman veya siir yazimina yönelsek basarili olabiliriz.
Şu an forumun en harikası sizsiniz herkes bi susabilir mi please 😍 evet kelime bu aslında resmen dram falan yaşıyorum kafamda ki çok şükür dramlık bir hayat yaşamadım yasamiyorum ama aci seviyirum herhalde ben :) evet bizim gibisi muhakkak var ve dogru insan gelene kadar akista kalip gelismeye devam :) yorumunuz teşekkürler bu arada 😊

kanser edıyorlar benı

ablacım k.bakma seni diyet bölümünde görmüştüm biraz öncede emin olmak için okudum . çok güzel kilolar vermişsin tebrik ederim birşey sormak istiyorum demir eksikliğim var yazmışsın herhangi bir ilaç kullandın mı , kullandıysan diyette kilo alma gibi bir sorun yaşadın mı ? çok merak ediyorummm

Çekim gücü diye bşy var bence.
Karsı tarafa bilinç yöntemi ile hissettirmeniz duygularınızı.
O elektriği vermeniz.
Benim tüm flörtlerim öyle başlamıştı.
Hoşlanmadığım birinin benden hoşlandığını görüyorsam da aynı yöntemle reddettim.

X