- 4 Haziran 2011
- 1.349
- 1.685
Hatasını anlayıp yazacaktır illa ki biraz daha bekleyip konuşursunuz bir kere daha olmadıBiraz zor anlatmak ,erkek kardeşim kiz k. arkadaşiyla evlendi ve kendi arkadaşliği bozulduğu için bendende biraz mesafeli durmami bekledi, bende kardeşimi böyle bir yolda yalniz birakmak istemedim .
En son olayda ,gelin hanima altin almaya gittik .Ne alinacak ne yapilacak yorum yapmadim .Annemgile söylemiş eģer oğlunuza beninkinden çok altin yaparsaniz bozulurum diye .
Gidilecek gün bende anneme dedim bak sana söylemiş eşit yapmiyorsunuz ,alinacak şimdi "x" fazla .
Neyse ,alindi edildi akşam anneme tel ediyor ve tabii annemin babamin burnundan getiriyor .Annemde ablanda hesap etti değeri aynidir diyor .
Bana bir mesaj geliyo" sen niye benim altinimin hesabini yapiyorsun ,x ayni denk diye .
Anlatmaya caliştim ama deli divane olmuş öfke ve nefret gözünü kör etmiş
"Haram olsun " dedi hakaretler yağdirdi bana değil ama bende kendine bir bencil ve sirf ego tatmini güc savaşi yaptiğini söyledim .
Mesafe koyalim ben böyle yapamiyorum ablam olarak arkamda durmuyorsun dedi ve üc aydir hic konuşmuyoruz