cekim gücü diye bir sey var mı

Evet cok dogru önce affetmem lazim.Bi kere daha boyle bir olay yasamistim.Adami affettim,umursamadim,vazgectim.Adam bana geldi ama bu sefer ben reddettim neyse sonucta rahatladim.

Evet cok dogru önce affetmem lazim.Bi kere daha boyle bir olay yasamistim.Adami affettim,umursamadim,vazgectim.Adam bana geldi ama bu sefer ben reddetti neyse sonucta rahatladim.
Bu sanki evrenin çelme takması gibi geliyor bana. Eminim birçok kişi yaşamıştır umursamayı bırakınca eski sevgilinin geri dönmesini. Ona bir şans daha verirsek başa dönüyoruz sanki reddedersek de ruhsal olarak bir asama geciyoruz gibi.

Canim ben baktim ama heryerim ev dolu benimbakican mi soylim mi bi

arkadaşlar bu meditasyonları yapıp yararını gören var mı ben tam hazır olamıyorum herhalde atıyorum gözlerini kapa hayal et diyor ,aldı beni bir gülme :) ben beceremiyorum bu işi , biraz ciddiye almam lazım.

Son paragrafınız için soruyorum, siz düzgün ve sadık biri misiniz? Bence öylesiniz, bu durumda size göre dünyada en azından 1 tane düzgün ve sadık bir insan var, imkansız değil yani. Ve bir tanenin varlığı mümkünse başkaları da olabilir. Öyle biri varsa birbirinizi bulacaksınız zaten doğru zamanı bekliyorsunuz buna inanın.

Akla gelen olumsuz düşünce konusunda da ben de sizin gibiyim sanırım, kendimi annemle karsilastirdigimda çok pozitif olduğumu düşünüyordum ama esim sürekli hep olumsuz düşünüyorsun diyor. Dikkat ettim, dogru olabilir, olmamis olaylari dusunup hic yoktan acısını falan hissediyorum Belki dram roman veya siir yazimina yönelsek basarili olabiliriz.

Sanırım zamaninda yogun enerjimizi verdiğimiz insan ondan enerjimizi kestigimizi anliyor ve geliyor.Evrenin yarim kalmis olaylari tamamladigina inaniyorum.
Birçok insan kendim icin diyorum aslinda egomuzdan dolayi istiyoruz gelmesini hirsimiza yenik dusuyoruz.Ne zaman hirstan ariniyoruz o zaman blokaj kalkiyor ve geliyorlar.

basta sacma geliyor evet. Ben ilk 1,5 senedir unutamadıgım biri icin yapmıstım. 1,5 senenin hicbir gunu aklından cıkmaz mı insanın. O gun hiç bi etki etmedi ama ondan sonraki gün aklıma geldi yine ama hiçbir şey hissettirmeden eski bir anı gibi. Odaklanınca işe yarıyor bence. Ve garip bi sekilde dusunmeyi bırakınca bagını kestigin kisi iletisime gecmeye calısabiliyor.

Evet her yerde böyle yazıyor ve cidden de inanıyorum bende de böyle oldu hep.

O rituellerle,meditasyonlarla eski sevgilisini arattiran,mesaj attiranlar var.Bende denedim ama yapamadim.Acikcasi pekte inanamiyorum.

O rituellerle,meditasyonlarla eski sevgilisini arattiran,mesaj attiranlar var.Bende denedim ama yapamadim.Acikcasi pekte inanamiyorum.
youtube dan baktım altına yorum yazmışlar döndü vs diye inandırıcı gelmiyor. bir tane bunlarla uğraşan youtuber var kız kendı kendine birşeyler deniyor aaa bak ben denedim oluyor diyor. her gün tel çaldığında sevdğiniz kişinin adı x olsun. x arıyor , mesaj geldi daha bakmadan x ten gelmiştir vs diyerek gerçekten x kişisinin mesaj atıp , aradığını savundu. Ne kadar doğrudur bilemem ama hani şu olabiliyor bende de durup dururken saçma bir konu atıyorum kırmızı terlik görüyorum aklıma onunla ilgili anım olduğu bir arkadaşım geliyor bir kaç gün sonra bana mesaj atıyor aklıma geldin vs diye. beyinle sinyal mi gönderiyoruz napıyoruz bilmiyorum. Saçma diyorum çünkü hani alakasız o kişiyi düşündüğümden veya aklımda olmasından sevdiğimden de değil , hiç hazetmediğim kişilerde de olabiliyor bu.

Cok komik ,neden bosanmis olacak onu Meral ettim :))))

arkadaşlar kafaya takmama sanatı adında bir kitap var tamda bu konulara yöneliyor , birşeyi kafaya ne kadar çok takarsak ondan mahrum kalacağımızı , unutup yolumuza bakınca elde edeceğimizi. Tabi ben özet geçiyorum kişisel gelişim romanı , güzel örnek ve hikayelerde mevcut okuyabilirsiniz.

Ustalık Gerektiren Kafaya Takmama Sanatı adlı kitap mı? Cidden övüldüğü kadar güzel mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…