Evet bu dogru bende yasadim sanirim o enerjiyi salmam lazim haklisin.benm bildiğim tek birşey var tamamen unuttuğun an geri geliyorlar , aklında yokken .
bakayım tatlım çok iyi olurBağ kesme çalışmasını önerdim birine bence sen de bak canım. Bu tarz meditasyonlar arındırıyor sanki ben hiç umursamıyorum bile onu su an.
Ben de böyle internete yazarım ancak anlatmayı konusmayı bıraktım :)gerçekten oluyor böyle şeyler inanıyorum . hani bazı durumlar saçma gelir ya insana anlattığımız insanlara saçma geliyor o yüzden çok anlatma taraftarı değilim ama yaşayınca anlaşılıyor.
Evet cok dogru önce affetmem lazim.Bi kere daha boyle bir olay yasamistim.Adami affettim,umursamadim,vazgectim.Adam bana geldi ama bu sefer ben reddettim neyse sonucta rahatladim.Bununla ilgili calısma vardı twi...da. Hırs blokaj olusturabilir. Önce onu tamamen affetmeyi dene bence. Bağ kesme çalışması var mesela. Sonra da ne sekilde kapına gelmesini istiyorsan onu hayal edebilirsin.
ama bana kalırsa bağ kesme calısması dısında hiçbirine gerek yok. O da kötü duygulardan arınmak için. Eskiden hiçbir zaman hayır gelmiyor, olsa da eski tadını vermiyor. Size zarar bile verdiyse aslında size bir ders de verdi.o pisman da olsa olmasa da siz degerlisiniz ve onun hicbir seyine ihtiyacınız yok :)
Bu sanki evrenin çelme takması gibi geliyor bana. Eminim birçok kişi yaşamıştır umursamayı bırakınca eski sevgilinin geri dönmesini. Ona bir şans daha verirsek başa dönüyoruz sanki reddedersek de ruhsal olarak bir asama geciyoruz gibi.Evet cok dogru önce affetmem lazim.Bi kere daha boyle bir olay yasamistim.Adami affettim,umursamadim,vazgectim.Adam bana geldi ama bu sefer ben reddetti neyse sonucta rahatladim.
Canim ben baktim ama heryerim ev dolu benimMalum arama motoruna doğum haritası yazıyorsun. Haritan cıkınca eğer 3 veya daha fazla gezegende aynı burc yazıyorsa o burcta stelyumun var ve o özellikleri de gösteriyorsun demek. Mesela gunes venus mars koc sa kocta stelyumun var. Gunes ve ayı da gezegen sayıyoruz. Onun dısında düğümler gezegen değil. Bakamazsan buraya harıtanı at söylerim
Konuya bayıldım:) peki bisey sormak istiyorum bilen herkese . Olumsuz düşünme durumundan nasil kurtulacagiz ? Yani şöyle yay burcuyum ve içten inandığım şeyler oldu genelde kariyer anlamında ama ilişki anlamında gelecek ile ilgili pozitif bisey hayal ederken bile bi anda olumsuz bisey sıkışıyor araya harika ilişki yaşadığımi hayal ediyorum bi bakıyorum sonra hayalimde adam beni aldatmış üzmüş falan af diliyor ( hepsi hayal bu arada ) sonra diyorum ulan niye kötü şeyleri hayal ettin ya çekersen diyip ben büyük bir derde düşüyorumbu durumdan nasıl çıkılır? Ha çevrende böyle örnekler mi var yok vallaha herkes başarılı işinde gücünde ailemde desen sevgi dolu bir aile ki annemin sürekli dile getirdiği şey bu adama gıcık falan oluyorum ama güveniyorum olur ben niye bu kötü güvensiz seylerir hayal edip üzülüyorum acaba ? Çok yalnızım ama düzgün adam da yok beee modundayim bütün derdimi döktüm lütfen teşhis ve tedavi yoluna giderseniz sevinirim :))
Sanırım zamaninda yogun enerjimizi verdiğimiz insan ondan enerjimizi kestigimizi anliyor ve geliyor.Evrenin yarim kalmis olaylari tamamladigina inaniyorum.Bu sanki evrenin çelme takması gibi geliyor bana. Eminim birçok kişi yaşamıştır umursamayı bırakınca eski sevgilinin geri dönmesini. Ona bir şans daha verirsek başa dönüyoruz sanki reddedersek de ruhsal olarak bir asama geciyoruz gibi.
Olurr söyle bakalımCanim ben baktim ama heryerim ev dolu benimbakican mi soylim mi bi
bu nedir bende merak ettim :)Canim ben baktim ama heryerim ev dolu benimbakican mi soylim mi bi
arkadaşlar bu meditasyonları yapıp yararını gören var mı ben tam hazır olamıyorum herhalde atıyorum gözlerini kapa hayal et diyor ,aldı beni bir gülme :) ben beceremiyorum bu işi , biraz ciddiye almam lazım.
Evet her yerde böyle yazıyor ve cidden de inanıyorum bende de böyle oldu hep.Sanırım zamaninda yogun enerjimizi verdiğimiz insan ondan enerjimizi kestigimizi anliyor ve geliyor.Evrenin yarim kalmis olaylari tamamladigina inaniyorum.
Birçok insan kendim icin diyorum aslinda egomuzdan dolayi istiyoruz gelmesini hirsimiza yenik dusuyoruz.Ne zaman hirstan ariniyoruz o zaman blokaj kalkiyor ve geliyorlar.
O rituellerle,meditasyonlarla eski sevgilisini arattiran,mesaj attiranlar var.Bende denedim ama yapamadim.Acikcasi pekte inanamiyorum.arkadaşlar bu meditasyonları yapıp yararını gören var mı ben tam hazır olamıyorum herhalde atıyorum gözlerini kapa hayal et diyor ,aldı beni bir gülme :) ben beceremiyorum bu işi , biraz ciddiye almam lazım.
Mesaj attırma bence de gercek değil de rahatlamak için olanlar işe yarıyor bende. Belki de plasebo etkisi bilemicemO rituellerle,meditasyonlarla eski sevgilisini arattiran,mesaj attiranlar var.Bende denedim ama yapamadim.Acikcasi pekte inanamiyorum.
youtube dan baktım altına yorum yazmışlar döndü vs diye inandırıcı gelmiyor. bir tane bunlarla uğraşan youtuber var kız kendı kendine birşeyler deniyor aaa bak ben denedim oluyor diyor. her gün tel çaldığında sevdğiniz kişinin adı x olsun. x arıyor , mesaj geldi daha bakmadan x ten gelmiştir vs diyerek gerçekten x kişisinin mesaj atıp , aradığını savundu. Ne kadar doğrudur bilemem ama hani şu olabiliyor bende de durup dururken saçma bir konu atıyorum kırmızı terlik görüyorum aklıma onunla ilgili anım olduğu bir arkadaşım geliyor bir kaç gün sonra bana mesaj atıyor aklıma geldin vs diye. beyinle sinyal mi gönderiyoruz napıyoruz bilmiyorum. Saçma diyorum çünkü hani alakasız o kişiyi düşündüğümden veya aklımda olmasından sevdiğimden de değil , hiç hazetmediğim kişilerde de olabiliyor bu.O rituellerle,meditasyonlarla eski sevgilisini arattiran,mesaj attiranlar var.Bende denedim ama yapamadim.Acikcasi pekte inanamiyorum.
Evet oyle diyorlar, olmus gibi dusunup serbest birakilmaliÖyle mi yani engelliyor mu olmasını
Bu arada ben de yay burcuyum
Bizim burca şanslı denmis evet onvefen gercekten oyleydim ama sonra hayatim tikandi resmen
Cok komik ,neden bosanmis olacak onu Meral ettim :))))Ben bir adam daha hayal edeyim suracikta.180 boylarda,beyaz tenli siyah sacli,ela gozlu,benim erkek versiyonum.kasli,spor giyinen,klas.beyaz renk porche si olsun.ama jeep modellerinden.beyaz olmasi onemli.yas 39 olsun.evlenip bosanmis olsun.cocugu olmasin.bana cok hayran olsun,cok asik olsun.kendi isi olsun.yatirim,gayrimenkul alim satim gibi bisiy.benden baskasini gozu gormeyecek kadar bana asik olsun.her sabah tek gul koysun kahvalti masamizaevde kopegimiz olsun.çin aslani.adi da ateş olsun.evde şömine de olsun aksamları birlkkte şarap icelim karsisinda.evet hayal ettim ve saldim Allahim.
Ustalık Gerektiren Kafaya Takmama Sanatı adlı kitap mı? Cidden övüldüğü kadar güzel mi?arkadaşlar kafaya takmama sanatı adında bir kitap var tamda bu konulara yöneliyor , birşeyi kafaya ne kadar çok takarsak ondan mahrum kalacağımızı , unutup yolumuza bakınca elde edeceğimizi. Tabi ben özet geçiyorum kişisel gelişim romanı , güzel örnek ve hikayelerde mevcut okuyabilirsiniz.