Çekilişten Dostluğa Doğru Var mısın ? :))

Kızlar hepinize herşey için teşekkür ediyorumm !

Ve nazap adına hepinizden özür diliyorum !! Demekki hata bende herkesi seçip eleyip çekilişe katıcakmışım ben kii güvendim herkese ama böyle bi terbiyesizliğide hak etmedim

canım benım boşuna kendını uzuyorsun ben bı tıp konuşanları sayıpta ustume bıle alınmam arkadas çok dengesıs kendısı lutfen hedıye paketı yapma kaynanam görucek dıye msj atmış burdan katılıne bu ne perhız bu ne lahana :)) ayrıca baskatopıklerede anlatıp duruyor un saldık

cok şukur sonunda sizi bula bıldım.başiım döndü yaaaa
naber kızlar?
nasılsınız şekerler
özledim sizi

vallah kusdum size yaa
yeni topik icin caagırıyorsunuz geliyorum yuzume bıle bakan yok.
ohh ne guzel istnabulda oturmuyoruz diye sucumuz ne?
alllah aşkına niye boyle yapıyorsunuz niye böyle ayrı seckılık yapıyorsunuz yaaa

CİCİ BİTANEM SAKIN KENDİNİ ÜZME SENDE SENİN SUCUN YOK KI ÖZÜR DİLİYOSUN.
HER KESİN TERBİYESIZLIYI KENDİNE.
BOŞ VER UZME KENDINI.
COK OPUYORUM VE KENDİ ADIMA COK TŞK EDİYORUM

vallah kusdum size yaa
yeni topik icin caagırıyorsunuz geliyorum yuzume bıle bakan yok.
ohh ne guzel istnabulda oturmuyoruz diye sucumuz ne?
alllah aşkına niye boyle yapıyorsunuz niye böyle ayrı seckılık yapıyorsunuz yaaa

CİCİ BİTANEM SAKIN KENDİNİ ÜZME SENDE SENİN SUCUN YOK KI ÖZÜR DİLİYOSUN.
HER KESİN TERBİYESIZLIYI KENDİNE.
BOŞ VER UZME KENDINI.
COK OPUYORUM VE KENDİ ADIMA COK TŞK EDİYORUM

ofeliya birde kıskandırıyorlar bizi sen gelişyormusun diye yanımızda soruyrlar çatlıyorum burada ne yapsak taşınsakmı istanbula

slm kızlar nasılsınız bazı tatsız şeyler yaşanmış galiba aman cicişim boşver sen canını sıkma kendini bilmez biri yüzünden ben sana çoooook tşk ediyorum böyle bi çekiliş düzenledigin için seneye işallah bida yaparsında bizde katılırız seve seve En Büyük KKEn Büyük KK

kızlar bana ne oldu böyle yaa kıpır kıpır olan ben uyumayan ben butun gun uyuyorum keyfım yok gıbı ama hasta degılım canım bışı yapmak ıstemıyor oglen 12 ye kadar uyuyorum bı dr amı gıtsem acaba.mutfaktan kesınlıkle çıkmazdım gece bıle kalkar bışı yapardım şimdi üşenıyorum ış yapmakta ıstemıyor cnm

kızlar bana ne oldu böyle yaa kıpır kıpır olan ben uyumayan ben butun gun uyuyorum keyfım yok gıbı ama hasta degılım canım bışı yapmak ıstemıyor oglen 12 ye kadar uyuyorum bı dr amı gıtsem acaba.mutfaktan kesınlıkle çıkmazdım gece bıle kalkar bışı yapardım şimdi üşenıyorum ış yapmakta ıstemıyor cnm

regl dönemin olabilirmi geçici birşeydir umarım bazı dönemler banada olur hatta sık sık olur da benimki tembellikten olur :)) bünyenin kendisini dinlenmeye çekmesi olabilir mevsim dönümleri olabilir

kızz hamile olmayasın bende ogluma hamileyken gün 24 saat ben 25 saat uyuyodum heralde:KK1::KK1::KK1:

depresyondamısın yok saa kız?

regl dönemin olabilirmi geçici birşeydir umarım bazı dönemler banada olur hatta sık sık olur da benimki tembellikten olur :)) bünyenin kendisini dinlenmeye çekmesi olabilir mevsim dönümleri olabilir

anam her reglı dönemımde boyle olsa cınnet gecırırım herhalde:) mısafır gelıcek ona bıle musaıt degılım dıyorum çunkı kalkamıyorum

X