- 22 Ocak 2009
- 4.825
- 7
- Konu Sahibi Cinarefeninannesi
selam kızlar nasılsınız herkes uıykusuzmu yaaa
mandişim mandişim yerim seni çokkk özledim nerdesin ya kız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar nasılsınız herkes uıykusuzmu yaaa
mandişim mandişim yerim seni çokkk özledim nerdesin ya kız
prensesss yee beni bende özledim seni ben geliyorum sen yoksun sen geliyorsun ben yokum boynu bükük yetim öksüz kaldım buralarda nissanımda yok ghs de yok kızların hiçbiri yok yaaa
ben varım bitanem tatlı mandişim benim,ne kadar yoğun olursam olayım sana ayıracak bi vaktim mutalak var,her ne kadar katilim kim diye başının etini yesemde,gördünmü benim cicilerimi
gördüm prensesim çok güzel güle güle kullan cicimde güle güle kullansın özellikle şaına bittim
Benim şalımamı cicimin şalınamı ,inşallah cicimde beğenmiştir,bardakları sevdiğini yazmıştıya bardakları bi paket yaptım görmen lazım neyseki kırılmadan gitmişler oda beğendi
günaydın ghs
günaydın prenses
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr
mandişim çok zor kalkıyorum ben yaaaa
bacılar günaydınnnn artık burdanmı devam ediyoruzzzz sanırım herkesin haberi yokkkk
günaydın ghs
günaydın prenses
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr
gunaydin canlar nasilsiniz
ee ne var ne yok anlatin bakalim
bende bende hele sabah ezanı kalkıyorum ben hocayla beraber gidiyorum işe:26:
SİZİN mesai kaçta başlıyo böyleeee ama erken çıkıyodun dimi sen :26:
nissancım naptın toparlandınmı geliyomusun ctesi
Konuyu Gizem söyledi bana bende geldim herkese merhabalar,konumuz dostluğumuz hayırlı uğurlu olsun
SENİ ÖZLEDİK YAAA bide ctesi gelmicen diye korktummmmmmmm cici bir hediye yaptırıcam sana
Kızlar hepinize herşey için teşekkür ediyorumm !
Ve nazap adına hepinizden özür diliyorum !! Demekki hata bende herkesi seçip eleyip çekilişe katıcakmışım ben kii güvendim herkese ama böyle bi terbiyesizliğide hak etmedim