Çekilişten Dostluğa Doğru Var mısın ? :))

:KK39::KK39::KK39::KK39::KK39:

prensesss yee beni bende özledim seni ben geliyorum sen yoksun sen geliyorsun ben yokum boynu bükük yetim öksüz kaldım buralarda nissanımda yok ghs de yok kızların hiçbiri yok yaaa

ben varım bitanem tatlı mandişim benim,ne kadar yoğun olursam olayım sana ayıracak bi vaktim mutalak var,her ne kadar katilim kim diye başının etini yesemde,gördünmü benim cicilerimi

ben varım bitanem tatlı mandişim benim,ne kadar yoğun olursam olayım sana ayıracak bi vaktim mutalak var,her ne kadar katilim kim diye başının etini yesemde,gördünmü benim cicilerimi

gördüm prensesim çok güzel güle güle kullan cicimde güle güle kullansın özellikle şaına bittim

gördüm prensesim çok güzel güle güle kullan cicimde güle güle kullansın özellikle şaına bittim

Benim şalımamı cicimin şalınamı ,inşallah cicimde beğenmiştir,bardakları sevdiğini yazmıştıya bardakları bi paket yaptım görmen lazım neyseki kırılmadan gitmişler oda beğendi

Benim şalımamı cicimin şalınamı ,inşallah cicimde beğenmiştir,bardakları sevdiğini yazmıştıya bardakları bi paket yaptım görmen lazım neyseki kırılmadan gitmişler oda beğendi

senin aldığın canım hoşuma gitti sana gelen benim kurbanıma aldığımdan ben kaçayım yavaş yavaş mesai bitti hoşçakalın

gunaydin canlar nasilsiniz:KK3:
ee ne var ne yok anlatin bakalim

ANLATAYIM HEMEN dün kolidorda arkadaşımı gördüm bir işi varmış gelmiş kaYıt yaptırmış filan konuştuk ettik sohbet filan derken kızı yolcu ettim ardından kayıtlara bakan kızın yanına gittim ve arkadaşımın adını öğrendin çünkü uzun zaman konuştum ama arkadaşımın adını hatırlayamadım bunadım ben

tabi i buluşmalar planlandı ohhh bizde ciğercinin kedisi gibi bakalım uzakta oturmak mı suçumuzz:)))

Son düzenleme:
Kızlar hepinize herşey için teşekkür ediyorumm !

Ve nazap adına hepinizden özür diliyorum !! Demekki hata bende herkesi seçip eleyip çekilişe katıcakmışım ben kii güvendim herkese ama böyle bi terbiyesizliğide hak etmedim

X