Çekilişten Dostluğa Doğru Var mısın ? :))

gurbanim benim nasilsin
oglusun napiyor
sagol bitanecik katilim iyiyim sen nasılsın ogluşumda ellerinden öper teyzesi
canım benim çookk teşekkür ederim ,çok sağol ,yoğundum kusura bakma ,misafirimde var onunlada ilgilendim kusura bakma ne olur arıcam şimdi pastam içinde ayrıca teşekkür ederim

dogum günün kutlu olsun canım allah sevdiklerinle nice uzun ömürler nasip etsin işallah

suprensesı artık pastandan bızede ıkram edersın ılk sırada beklıyorum haberın olsun:)

ikram etmez olurmuyum canım benim ,keşke yakın olsaydık,en büyük dilim efeye ama
sagol bitanecik katilim iyiyim sen nasılsın ogluşumda ellerinden öper teyzesi

dogum günün kutlu olsun canım allah sevdiklerinle nice uzun ömürler nasip etsin işallah

teşekkür ederim canım çok çok sağol,hep beraber inşallah

Kızlar günaydın. Dumur bir şekilde güne başladım. Oysaki dün temel sümelanın şifresine gittim. Işe yarmadı vallahi

selam kızlar nasılsınz bakalım..katilim kurbanım siz nasılsınz.ben çok iyiyim ve o kadar yoğunumki giremiyorum pek bu aralar.dün önce kahvaltıya gittik.kızımla sahilde taş oynadık.sonra kayyu tiyatrosuna gittik.ordan arkadşın yanına gittik.çocuklar kudurdu.çok eğlendik çok.uzun zamandır biryerlere gidemiyorduk.
doğum günü olan arkadşlar doğum gününz kutlu olsun.

mrblar nasılsınız herkes gıttı tek kaldık bende fazla gıremıyorum ış guç bıtmıyor yetışemıyorum bıde oglum çok hareketlı oyuzden 2 saatte bır acıkıp yemek yıyor 6 ogun yemek yapıyorum desem yerıdır valla.yap yedır topla aksam oluyor((

mrblar nasılsınız herkes gıttı tek kaldık bende fazla gıremıyorum ış guç bıtmıyor yetışemıyorum bıde oglum çok hareketlı oyuzden 2 saatte bır acıkıp yemek yıyor 6 ogun yemek yapıyorum desem yerıdır valla.yap yedır topla aksam oluyor((

kız güncü arkadasım sen napıyorsun bakalım nerelerdesinnn

bnm uykucu kanim demek bizim uykuculugumuz burcumuzdan geliyo peşpeşe dogmusuzzz mucukkk sanaaaaaa iyiki dogdun

tşk ederim canım sende öyle olabilir bak bunu hiç düşünmemiştim,dün izinliydim yataktan hiç çıkmadım bi ara çok acıktım pide sipariş ettim uyuyacam diye kahvaltı bile hazırlamadım bil bakalım bu sabah işe geç kaldımmı ,tabiki kaldım ya ne olacam be böyle ,konu açacam kk ya uyanamıyorum diye ...

tşk ederim canım,sende kızınla mutlu bi ömür geçirirsin inşallah

kız güncü arkadasım sen napıyorsun bakalım nerelerdesinnn

bnm uykucu kanim demek bizim uykuculugumuz burcumuzdan geliyo peşpeşe dogmusuzzz mucukkk sanaaaaaa iyiki dogdun

günaydın kız :):)

iyilik güncü arkadaşım, ne olsun iş güç . şubat gelse de günümüzü yapsak değil mi ?

günaydın kız :):)

iyilik güncü arkadaşım, ne olsun iş güç . şubat gelse de günümüzü yapsak değil mi ?

güncü arkadasım size liseden bir arkadasda katıyorum burdada nicki ussnacc hatta bnmle yasıttt annesi bile istiyor güne girmek varsa seninde arkadasın falan filan girebilir hatta seviniriz 1000 tl ye tamamlayalım

güncü arkadasım size liseden bir arkadasda katıyorum burdada nicki ussnacc hatta bnmle yasıttt annesi bile istiyor güne girmek varsa seninde arkadasın falan filan girebilir hatta seviniriz 1000 tl ye tamamlayalım

evet tatlım... 10 kişi olucaz o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…