- 20 Mart 2008
- 2.997
- 98
-
- Konu Sahibi Cinarefeninannesi
arıyorum arıyorum açmıyosunnnn bi kutlayamadım dogum gününü yahuu
al bakalım sana bendenn kocman pasta
Eki Görüntüle 325699
sagol bitanecik katilim iyiyim sen nasılsın ogluşumda ellerinden öper teyzesigurbanim benim nasilsin
oglusun napiyor
canım benim çookk teşekkür ederim ,çok sağol ,yoğundum kusura bakma ,misafirimde var onunlada ilgilendim kusura bakma ne olur arıcam şimdi pastam içinde ayrıca teşekkür ederim
suprensesı artık pastandan bızede ıkram edersın ılk sırada beklıyorum haberın olsun:)
sagol bitanecik katilim iyiyim sen nasılsın ogluşumda ellerinden öper teyzesi
dogum günün kutlu olsun canım allah sevdiklerinle nice uzun ömürler nasip etsin işallah
NİCE SENELER SUPERİSİ ... MUTLU SAĞLIKLI YILLAR DİLİYORUM
oyyy prensesim mutlu yıllar kocişinleee
canım benim çookk teşekkür ederim ,çok sağol ,yoğundum kusura bakma ,misafirimde var onunlada ilgilendim kusura bakma ne olur arıcam şimdi pastam içinde ayrıca teşekkür ederim
prensesim nice mutlu senelere dogumgunun kutlu olsun
NİCE SENELER SUPERİSİ ... MUTLU SAĞLIKLI YILLAR DİLİYORUM
kız güncü arkadasım sen napıyorsun bakalım nerelerdesinnn
bnm uykucu kanim demek bizim uykuculugumuz burcumuzdan geliyo peşpeşe dogmusuzzz mucukkk sanaaaaaa iyiki dogdun
selam kızlar nasılsınz bakalım..katilim kurbanım siz nasılsınz.ben çok iyiyim ve o kadar yoğunumki giremiyorum pek bu aralar.dün önce kahvaltıya gittik.kızımla sahilde taş oynadık.sonra kayyu tiyatrosuna gittik.ordan arkadşın yanına gittik.çocuklar kudurdu.çok eğlendik çok.uzun zamandır biryerlere gidemiyorduk.
doğum günü olan arkadşlar doğum gününz kutlu olsun.
kız güncü arkadasım sen napıyorsun bakalım nerelerdesinnn
bnm uykucu kanim demek bizim uykuculugumuz burcumuzdan geliyo peşpeşe dogmusuzzz mucukkk sanaaaaaa iyiki dogdun
günaydın kız :):)
iyilik güncü arkadaşım, ne olsun iş güç . şubat gelse de günümüzü yapsak değil mi ?
güncü arkadasım size liseden bir arkadasda katıyorum burdada nicki ussnacc hatta bnmle yasıttt annesi bile istiyor güne girmek varsa seninde arkadasın falan filan girebilir hatta seviniriz 1000 tl ye tamamlayalım