Çekilişten Dostluğa Doğru Var mısın ? :))

gü nay dın :KK16:

nasılsınız canlarım benimm ayy ne özledim sizi wallahii :KK51:

hımm neler var neler yok geçmişi okuyayım hemen çokta konuşulmamış sanırım:KK53:

ohh ne guzel cnm ıznının keyfını çıkar valla

evde tüm gün yatarak zinimi geçiyorum evimi özlemişim ya hergün sabahtan akşama dışarda olmaktan evimi ihmal etmişim :))

gü nay dın :KK16:

nasılsınız canlarım benimm ayy ne özledim sizi wallahii :KK51:

hımm neler var neler yok geçmişi okuyayım hemen çokta konuşulmamış sanırım:KK53:

günaydın cicim hoşgeldin sen nasılsın

gunaydım CICIM senı daıma burda mutlu ve umutlu görmek bızıde mutlu eder.

burdada 1 haftadır kar var hergunde durmadan yagıyor evler kara gömulcek yakında

:KK16: teşekkürler canımm

ne güzel yaa bizz hasret kaldıkk çokta kalırız daha

cnm bende bır ızmırlı olarak kar görmeyı dort gözle beklerdım nerdeee ızmırde kar görmek.neyse tayın doguya çıktı ohh dedım kara gömulcez yok cnm buseferde orda kış yoktu ıklımı çok sıcak bıyerdı yıne kar yok.en son tayın ankaraya çıktı ve kara doyduk butaraflara gelırsen beklerız cnm ızmırde nerde oturuyorsun.bu arada facede mordagan gördum benımde kuçuklugumm orda gectı

$Fotoğraf0354.jpg $404924_2817265842934_1597518678_2547559_1812021143_n.jpg

şöyle bir kaç manzara ekleyim :))

cnm bende bır ızmırlı olarak kar görmeyı dort gözle beklerdım nerdeee ızmırde kar görmek.neyse tayın doguya çıktı ohh dedım kara gömulcez yok cnm buseferde orda kış yoktu ıklımı çok sıcak bıyerdı yıne kar yok.en son tayın ankaraya çıktı ve kara doyduk butaraflara gelırsen beklerız cnm ızmırde nerde oturuyorsun.bu arada facede mordagan gördum benımde kuçuklugumm orda gectı

canım mordoganda dogdum büyüdüm annemler hala ordalar bende izmirde yeşilyurtta oturuyorum

:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

süperrrrrrrr

havamıı atıyon kıss bana kargoyla gönder bari :KK1:

X