Kızlar molped numunelerim geldi az önce :)
Kızlar molped numunelerim geldi az önce :)
katılıp katılmadıgımı hatırlamıyorum mail gelmişmiydi ?
Mail ile adresimi istediler. Sanırım şu ara dağıtım var arkadaşlar. Siteye üye olup İstek ve Öneriler bölümünden numune isteyebilirsiniz.
Mail ile adresimi istediler. Sanırım şu ara dağıtım var arkadaşlar. Siteye üye olup İstek ve Öneriler bölümünden numune isteyebilirsiniz.
ne geldi ki .. şimdi değmeyecek bişey için kargo gelmesinçoğunlukla 1 adet günlük, gece ve normal boy gönderiyolar
mikro bende seninle bağıra çağıra şarkı söylemeyi çok seviyorumpis denemek bedavaa bana bişey yollamıyooooooooo
tuana senınle pazara gıtmekten hoslanıyom yazdım ne alakaysaaaaaaa
sen ne zaman katıldın yenı mı eskı mı meyvaların geç kalmışşşşş:26::26::26:
kızlar fikrimühimde ilk defa kampanyaya katıldım. şu bebekli olan
rapor yazmam gerekiyor galiba. ilk olduğu için nasıl yazıcam bilemedim.
deneyimli arkadaşlar yardımcı olabilir mi bana özelden?
fm de örnek raporlar var onlardan kopya çekebilirsin
katıldım canım teşekkürlerKızlar şu Philips Airfryer Mutfak Elçilerini Arıyor anketinden bahsedilmiş miydi hatırlamıyorum: :44:
Bir de şu linkte her hafta el blender ı hediye ediliyor bir kişiye:
airfryer - Bir Sorumuz Var - Anket
cevabı ilk şık yaptım doğru mu acaba :97: teşekkürlerOLAY Türkiye - Olay Soruyor | Facebook
facebookta 10 gün boyunca hergün soruya cevap verene olay krem daha önceden yazılmamıştır umarım
meraklanma bızım war ama hıç bısey cıkmıyokı boş onlar bosssssssssssya bütün yarışmalar facebookta ama benim facebookum yokk. hepsinden mahrum kalıyorum
hem kendi adıma hem eşim adına katıldım canım tşk.ama çekiliş numaram gelmedi bana.eşime hemen gönderdiler. :26:
anammmm o heycandan ımzalıyom ne warsa bakmıyom bıle ne yazıyoooooooooooooooÖnemli Uyarı : Bugun öğrendiğim bir haberle bunu yazıyorum.
Kapıya gelen kargo kağıdını mutlaka maddeleri dahi sonuna kadar göz gezdirerek imzalayın.
Son zamanlarda bu kampanyaların artması ile takip edilen evlere ve kişilere farklı belgeler imzalatılıyormuş..
Aras kargo bu konuda açıklama yaptı, kişinin kimlik belgesini görmeden gelen hiç bir kargoyu kabul etmeyin ve imzalamayın diye..
Çok sayıda sahte kargo elemanları varmış.
bende bir yerden tektaş yüzük kazanmıştım yüzüğü bir aldım kiiii taşı görünmüo minnacık anneme vermiştim inşallah resimdeki gibi çıkar güle güle kullan.
meraklanma bızım war ama hıç bısey cıkmıyokı boş onlar bosssssssssss
anammmm o heycandan ımzalıyom ne warsa bakmıyom bıle ne yazıyooooooooooooooo:84::84::84::84::84:
katıldım canım teşekkürler
cevabı ilk şık yaptım doğru mu acaba :97: teşekkürler
Evet doğru şık ilk şık olacak.
Bu arada kızlar ben bunu birkaç gündür biliyordum ama burada duyurulmuştur diye link koymamıştım kusura bakmayın.
Herkese merhaba;
Huggies deneme pakei veriyor sadece ilk 300 kişiye acele edin 1 ve 2 numara bezlerden veriyor sitesine bakın..
Herkese merhaba;
Huggies deneme pakei veriyor sadece ilk 300 kişiye acele edin 1 ve 2 numara bezlerden veriyor sitesine bakın..