Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Mail ile adresimi istediler. Sanırım şu ara dağıtım var arkadaşlar. Siteye üye olup İstek ve Öneriler bölümünden numune isteyebilirsiniz.

ne geldi ki .. şimdi değmeyecek bişey için kargo gelmesin çoğunlukla 1 adet günlük, gece ve normal boy gönderiyolar

kızlar fikrimühimde ilk defa kampanyaya katıldım. şu bebekli olan
rapor yazmam gerekiyor galiba. ilk olduğu için nasıl yazıcam bilemedim.
deneyimli arkadaşlar yardımcı olabilir mi bana özelden?

mikro bende seninle bağıra çağıra şarkı söylemeyi çok seviyorum

kızlar fikrimühimde ilk defa kampanyaya katıldım. şu bebekli olan
rapor yazmam gerekiyor galiba. ilk olduğu için nasıl yazıcam bilemedim.
deneyimli arkadaşlar yardımcı olabilir mi bana özelden?

fm de örnek raporlar var onlardan kopya çekebilirsin

Kızlar şu Philips Airfryer Mutfak Elçilerini Arıyor anketinden bahsedilmiş miydi hatırlamıyorum: :44:

Bir de şu linkte her hafta el blender ı hediye ediliyor bir kişiye:

airfryer - Bir Sorumuz Var - Anket
katıldım canım teşekkürler
OLAY Türkiye - Olay Soruyor | Facebook

facebookta 10 gün boyunca hergün soruya cevap verene olay krem daha önceden yazılmamıştır umarım
cevabı ilk şık yaptım doğru mu acaba :97: teşekkürler

Önemli Uyarı : Bugun öğrendiğim bir haberle bunu yazıyorum.

Kapıya gelen kargo kağıdını mutlaka maddeleri dahi sonuna kadar göz gezdirerek imzalayın.

Son zamanlarda bu kampanyaların artması ile takip edilen evlere ve kişilere farklı belgeler imzalatılıyormuş..
Aras kargo bu konuda açıklama yaptı, kişinin kimlik belgesini görmeden gelen hiç bir kargoyu kabul etmeyin ve imzalamayın diye..

Çok sayıda sahte kargo elemanları varmış.

Herkese merhaba;

Huggies deneme pakei veriyor sadece ilk 300 kişiye acele edin 1 ve 2 numara bezlerden veriyor sitesine bakın..

meraklanma bızım war ama hıç bısey cıkmıyokı boş onlar bosssssssssss
anammmm o heycandan ımzalıyom ne warsa bakmıyom bıle ne yazıyooooooooooooooo:84::84::84::84::84:

Son düzenleme:
meraklanma bızım war ama hıç bısey cıkmıyokı boş onlar bosssssssssss

anammmm o heycandan ımzalıyom ne warsa bakmıyom bıle ne yazıyooooooooooooooo:84::84::84::84::84:

aynen bende o heyecanla bir an evvel paketin içindekini görmek istiyorum başımıza bu işlerden birşey gelmesin de küçücük numuneler yüzünden hapislerde sürünmeyelim :18::18:

Evet doğru şık ilk şık olacak.

Bu arada kızlar ben bunu birkaç gündür biliyordum ama burada duyurulmuştur diye link koymamıştım kusura bakmayın.

bir daha olmasın sakın
olsun canım ya geç olsun da güç olmasın katılmayanlarda bugün katılmış olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…