Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar çizinin face yarışmasından pin art kazanmıştım o geldi denemek bedavadan çikolata biolage den şampuan hepsi bu gün geldi çok mutlu oldum :119::119::119::nazar::nazar:
pis denemek bedavaa bana bişey yollamıyooooooooo:KK47::KK47::KK47::KK47::KK47:

facebookta etinin sayfasında yeni yarışma var bi bakın kızlar 200 kişi kazanacakmış:79:
tuana senınle pazara gıtmekten hoslanıyom yazdım ne alakaysaaaaaaa:KK66::KK66::KK66::KK66:

kızlar türkü cd'im geldi :KK64:

Organik memodan da meyvalarım geldi :KK66:
.2muz
.2poratakal
.2kivi
.4elma
.1 ananas

:122::122::122:
sen ne zaman katıldın yenı mı eskı mı meyvaların geç kalmışşşşş:26::26::26:

iletişimden mi yazdın canım bende yazıcam içimdeki öfkeyi boşaltayım bari:KK47:bu arada ptt cdsi gelmiş:KK66:yaşasın bi tanesi bari geldi:KK64::KK64:

benimde bugün geldi dinleme fırsatım olmadı daha:KK24:

kızlar olaylı çiçekçi aradı bugün.gecikmeden dolayı özür dilediler telafi etmek için mayıs 2012ye kadar aynı ücrette sipariş hakkım olduğunu söylediler.27 mayıs annemin doğumgünü bende onun için sipariş vericem :KK66:
bide cafecrowndan aradılar.adresinize gittik ama taşındığınızı söylediler dedi kadın.bende yok öyle bişey aynı yerdeyim dedim.adresi teyit etti meğerse bi numarada yanlışlık olmuş tekrar göndereceklermiş.nihayet kavuşuyorum hediyelerime:KK55::KK55:

eğer özrünüzü kabul ettirmek istiyosanız,27mayısta bi daha bedavadan çiçek yollayın bu seerki dgünü için deseydin:KK1::KK1::KK1: artık annen kazansanda hediyelerin gelmiyo diyemeyecekkk şansın dönüyoooo:nazar::emir_bebek::KK3:

kızlar bana maggi türkiyeden sahrap soysal kurabiyeleri gelcekmiş anneler günü mesajı yazmıştım ama nerde hangi sitede tam hatırlamıyorum

facedeydi o cnm:21::21:

Facebook'ta Uğurlu Soru | Facebook

Kampanya Detayları
* Katılımcılar kampanyaya 01.06.2011 saat 24.00’a kadar katılabilirler.
* Kampanya süresi boyunca her katılımcı dilediği kadar kampanyaya katılabilir ancak çekiliş için ilk katıldığı testin sonuçları baz alınacaktır.
* Katılımcılar bilgilerini doğru ve eksiksiz girmek durumundadırlar. Sisteme girilen mail adresinin hatalı olması halinde ve katılımcıya ulaşılamaması halinde sorumluluk katılımcıya aittir.

İlk 20 giren yarışmacılara “Uğur Yayınları Kitap Serisi” ücretsiz olarak hediye edilecektir.

* 18 yaşından küçükler velisinin izni olmadan katılamaz.
* Kampanyada kazanan isim test sonucunda en iyi dereceyi yapan kişi olacaktır. Aynı skor ve derece ile başka kişilerinde olması halinde talihli çekilişle belirlenecektir.
* Uğur Yayınları kampanyayı süresinden önce bitirmeye, süresini uzatmaya ve gerekli görüldüğü halde iptaline yetkilidir.
* Kampanyaya katılan herkes bu kuralları okumuş ve kabul etmiş sayılır.

Etinin facebook sayfasında “Kiminle Mutlu Oluyorsun?” sekmesi açıldı. Arkadaşınla yapmaktan keyif aldığın aktiviteyi seç. Hem sen hem de arkadaşın kazansın!

ETİ | Facebook

Kızlar yeni bir çekiliş haberi daha:

Efes Pilsen’in resmi müzik platformu muzikicinefes.com Facebook Sayfası'nda hediye dolu bir kampanya daha başlattı. Dönemsel olarak devam edecek “Haftanın Sürprizi” kampanyasında her hafta farklı bir hediye veriliyor. Hediye olarak imzalı sanatçı CDleri ve etkinlik davetiyelerinin kazanılabileceği Facebook uygulamasında, kullanıcıların sadece uygulamadaki formu doldurmaları yeterli. Her hafta katılımcılar arasında yapılan çekilişte kazanan isimler “Haftanın Sürprizi" nin sahibi oluyor. Facebook'ta muzikicinefes yazarak uygulamaya ulaşabilirsiniz.

Muzikicinefes.com - Haftanın Sürprizi | Facebook

bir mağazası bana çok yakın hemen sayfayı beğendim..takipte olacağım.:KK66:.teşekkürler..:KK16:
bol şanslar canım
amin canım.:KK16:..dün de bella gloria dan kazandığım kalpli kolye geldi..:KK64:
bugünlerde şanslıyım galiba..:79:
güle güle kullan canım
bana daaaaaaaaaaaaa gelmış hep beraber geliyo hedıyeler takıp etmesi kolay o yuzden sewıyorum burayııııııııEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK

güle güle kullan canım
kızlar olaylı çiçekçi aradı bugün.gecikmeden dolayı özür dilediler telafi etmek için mayıs 2012ye kadar aynı ücrette sipariş hakkım olduğunu söylediler.27 mayıs annemin doğumgünü bende onun için sipariş vericem :KK66:

bide cafecrowndan aradılar.adresinize gittik ama taşındığınızı söylediler dedi kadın.bende yok öyle bişey aynı yerdeyim dedim.adresi teyit etti meğerse bi numarada yanlışlık olmuş tekrar göndereceklermiş.nihayet kavuşuyorum hediyelerime:KK55::KK55:
süperrrrrrrrrrr senin adına sevindim
çiçeksepeti beni de aradı şaşırdım walla. Çok çok özü dilediler falan :KK53: daha iyi oldu geç gelmesi annem evde yoktu alamıycaktı geç geldiği için alabildi dedim. İyi oldu dememe rağmen yine de bi sürü özür dilediler bi daha çiçek sipariş hakkınız var dediler aynen. İlginç walla baya duyarlı bir frmaymış takdir ettim :KK9:
çok güzellllllllllllllllll
kızlar türkü cd'im geldi :KK64:

organik memodan da meyvalarım geldi :KK66:
.2muz
.2poratakal
.2kivi
.4elma
.1 ananas

:122::122::122:
güzellllllllllllllllll
Philips - 80.Yıl - Üyelik

bakın bakalım burası sanırım
teşekkürlerrrrrrr
kızlar çizinin face yarışmasından pin art kazanmıştım o geldi denemek bedavadan çikolata biolage den şampuan hepsi bu gün geldi çok mutlu oldum :119::119::119::nazar::nazar:
güle güle kullan canım
ptt'den cd'im geldiiiiiii :KK62::KK62::KK62::KK62: eşim bayıldı türkülere :nazar::KK76:

harika güle güle dinleeeeeeeeeeeee

pis denemek bedavaa bana bişey yollamıyooooooooo:KK47::KK47::KK47::KK47::KK47:

tuana senınle pazara gıtmekten hoslanıyom yazdım ne alakaysaaaaaaa:KK66::KK66::KK66::KK66:

sen ne zaman katıldın yenı mı eskı mı meyvaların geç kalmışşşşş:26::26::26:

herkesle aynı anda basvurdum canım ben eski yani ama geç geldi :KK9:

aman geç olsunn güç olmasın :KK9:

Facebook

bu kampanyada katılmaya değer:KK8:

istediğin renkte netbook senin ama 5 tane soruya doğru cvp vermek lazım. sorular hep markanın ürünleri ile ilgili

Son düzenleme:
X