Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

inşallah canım..bi teslim alayım hediyeyi, foto işi kolay..
ama vaadedilen yüzük buymuş..

kızlar tü tü tü maşallah diyin ,devamı gelsin..hepimize..

bende bir yerden tektaş yüzük kazanmıştım yüzüğü bir aldım kiiii taşı görünmüo minnacık anneme vermiştim inşallah resimdeki gibi çıkar güle güle kullan.

kızlar olaylı çiçekçi aradı bugün.gecikmeden dolayı özür dilediler telafi etmek için mayıs 2012ye kadar aynı ücrette sipariş hakkım olduğunu söylediler.27 mayıs annemin doğumgünü bende onun için sipariş vericem

bide cafecrowndan aradılar.adresinize gittik ama taşındığınızı söylediler dedi kadın.bende yok öyle bişey aynı yerdeyim dedim.adresi teyit etti meğerse bi numarada yanlışlık olmuş tekrar göndereceklermiş.nihayet kavuşuyorum hediyelerime

philips den geldi mail mutlaka katılın kızlar
80. Yıl Çekiliş Kampanyası
Çekiliş kapsamındaki ürünlerimiz: 8 adet Philips 32’’ LCD Televizyon, 8 adet Philips Silentstar Elektrikli Süpürge, 8 adet Philips 5.1 Ses Sistemi, 8 adet Philips Blu-Ray Oynatıcı, 8 adet Philips Katı Meyve Sıkacağı, 8 adet Philips Azur Ütü, 8 adet Philips Living Colors Işık, 8 adet Philips Satin Perfect Epilatör, 8 adet Philips NIVEA FOR MEN Tıraş Makinesi ve 8 adet Philips MP4 Oynatıcı

Şimdi kaydolun, 80. yılımıza özel 80 hediyeden birini kazanma fırsatı yakalayın!

nasıl kaydolacağız

tatlım link verebilirmisin.....

çiçeksepeti beni de aradı şaşırdım walla. Çok çok özü dilediler falan daha iyi oldu geç gelmesi annem evde yoktu alamıycaktı geç geldiği için alabildi dedim. İyi oldu dememe rağmen yine de bi sürü özür dilediler bi daha çiçek sipariş hakkınız var dediler aynen. İlginç walla baya duyarlı bir frmaymış takdir ettim

kızlar türkü cd'im geldi

organik memodan da meyvalarım geldi
.2muz
.2poratakal
.2kivi
.4elma
.1 ananas

:122::122::122:

hoşgeldinfikrimühimde bi kampanya vardı ona katıldık geçti ama.üye olman gerek ben 1 yıldır üyeyim ilk defa bişey geldi hemen bekleme yaniii

bende ne zamandan beri üyeyim ama banada hiç bir şey gelmiyor arada sırada mail geliyor o kadar :84::84:

benim çiçeğim teslim edilmiş 1 gün roatarlı
cafekrownlarım geldi
dün pttde cd geldi bu 2 oldu galiba 2 kere başvurmuşum eltime hediye ettim hediyenin hediyesi yani
pilipse katıldım teşekkürler..

katıldım.teşekkürler

kızlar çizinin face yarışmasından pin art kazanmıştım o geldi denemek bedavadan çikolata biolage den şampuan hepsi bu gün geldi çok mutlu oldum :119::119::119:

facebookta etinin sayfasında yeni yarışma var bi bakın kızlar 200 kişi kazanacakmış:79:

İyi akşamlar kızlar

yiyecek içeceklerinizi güle güle yiyin için arkadaşlar

Bana ne gelen var ne giden her gün isyanlardayım

kızlar bana maggi türkiyeden sahrap soysal kurabiyeleri gelcekmiş anneler günü mesajı yazmıştım ama nerde hangi sitede tam hatırlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…