link vermiyorum söyledim sizler için yoksa benim için no proplemblog reklamları yasak değilmi
pis denemek bedavaa bana bişey yollamıyoooooooookızlar çizinin face yarışmasından pin art kazanmıştım o geldi denemek bedavadan çikolata biolage den şampuan hepsi bu gün geldi çok mutlu oldum :119::119::119:
tuana senınle pazara gıtmekten hoslanıyom yazdım ne alakaysaaaaaaafacebookta etinin sayfasında yeni yarışma var bi bakın kızlar 200 kişi kazanacakmış:79:
sen ne zaman katıldın yenı mı eskı mı meyvaların geç kalmışşşşş:26::26::26:kızlar türkü cd'im geldi
Organik memodan da meyvalarım geldi
.2muz
.2poratakal
.2kivi
.4elma
.1 ananas
:122::122::122:
link vermiyorum söyledim sizler için yoksa benim için no proplem
iletişimden mi yazdın canım bende yazıcam içimdeki öfkeyi boşaltayım baribu arada ptt cdsi gelmiş yaşasın bi tanesi bari geldi
kızlar olaylı çiçekçi aradı bugün.gecikmeden dolayı özür dilediler telafi etmek için mayıs 2012ye kadar aynı ücrette sipariş hakkım olduğunu söylediler.27 mayıs annemin doğumgünü bende onun için sipariş vericem
bide cafecrowndan aradılar.adresinize gittik ama taşındığınızı söylediler dedi kadın.bende yok öyle bişey aynı yerdeyim dedim.adresi teyit etti meğerse bi numarada yanlışlık olmuş tekrar göndereceklermiş.nihayet kavuşuyorum hediyelerime
kızlar bana maggi türkiyeden sahrap soysal kurabiyeleri gelcekmiş anneler günü mesajı yazmıştım ama nerde hangi sitede tam hatırlamıyorum
güle güle kullan canımbir mağazası bana çok yakın hemen sayfayı beğendim..takipte olacağım..teşekkürler..
bol şanslar canım
amin canım...dün de bella gloria dan kazandığım kalpli kolye geldi..
bugünlerde şanslıyım galiba..:79:
bana daaaaaaaaaaaaa gelmış hep beraber geliyo hedıyeler takıp etmesi kolay o yuzden sewıyorum burayıııııııı
süperrrrrrrrrrr senin adına sevindimkızlar olaylı çiçekçi aradı bugün.gecikmeden dolayı özür dilediler telafi etmek için mayıs 2012ye kadar aynı ücrette sipariş hakkım olduğunu söylediler.27 mayıs annemin doğumgünü bende onun için sipariş vericem
bide cafecrowndan aradılar.adresinize gittik ama taşındığınızı söylediler dedi kadın.bende yok öyle bişey aynı yerdeyim dedim.adresi teyit etti meğerse bi numarada yanlışlık olmuş tekrar göndereceklermiş.nihayet kavuşuyorum hediyelerime
çok güzellllllllllllllllllçiçeksepeti beni de aradı şaşırdım walla. Çok çok özü dilediler falandaha iyi oldu geç gelmesi annem evde yoktu alamıycaktı geç geldiği için alabildi dedim. İyi oldu dememe rağmen yine de bi sürü özür dilediler bi daha çiçek sipariş hakkınız var dediler aynen. İlginç walla baya duyarlı bir frmaymış takdir ettim
güzellllllllllllllllllkızlar türkü cd'im geldi
organik memodan da meyvalarım geldi
.2muz
.2poratakal
.2kivi
.4elma
.1 ananas
:122::122::122:
teşekkürlerrrrrrr
güle güle kullan canımkızlar çizinin face yarışmasından pin art kazanmıştım o geldi denemek bedavadan çikolata biolage den şampuan hepsi bu gün geldi çok mutlu oldum :119::119::119:
ptt'den cd'im geldiiiiiiieşim bayıldı türkülere
pis denemek bedavaa bana bişey yollamıyooooooooo
tuana senınle pazara gıtmekten hoslanıyom yazdım ne alakaysaaaaaaa
sen ne zaman katıldın yenı mı eskı mı meyvaların geç kalmışşşşş:26::26::26:
türkü cd si nasıl gelio kızlar napmamız lazım
Kızlar şu Philips Airfryer Mutfak Elçilerini Arıyor anketinden bahsedilmiş miydi hatırlamıyorum: :44:
Bir de şu linkte her hafta el blender ı hediye ediliyor bir kişiye:
airfryer - Bir Sorumuz Var - Anket