- 18 Eylül 2009
- 1.475
- 2
nereden istiyoruz :26:
:: Huggies :: anasayfada en alt kısımda soru var onu cevaplıyorsun daha sonra bilgilerini istiyor zaten..
huggies de soruyu cevaplayınca kazandınız dedi sonra da form çıktı...
kazandım mı yani:44::44::44::44::44::44::44:
huggies de soruyu cevaplayınca kazandınız dedi sonra da form çıktı...
kazandım mı yani:44::44::44::44::44::44::44:
Herkese merhaba;
Huggies deneme pakei veriyor sadece ilk 300 kişiye acele edin 1 ve 2 numara bezlerden veriyor sitesine bakın..
tıklanmıyoooooooooooooooooooooooooooooooooo:84::84::84::84::84::: Huggies :: anasayfada en alt kısımda soru var onu cevaplıyorsun daha sonra bilgilerini istiyor zaten..
:: Huggies :: anasayfada en alt kısımda soru var onu cevaplıyorsun daha sonra bilgilerini istiyor zaten..
dana gibim amam bende istedim huggiesten numune nekadar yolluyolarki paketmi bide kargo parası yok dim
feceden şuana kadar 2 şey kazandım 10 lira kargo ödedim kazancım ne oldu anlamadım...
tüh yaa bitmiş mi:26::26::26::26::26:Huggies SafveDoğal Tanıtım İnternet Projesi, Kimberly-Clark Tüketim Malları San ve Tic. A.Ş tarafından düzenlenmektedir. Kampanya, 03.03.2011-31.03.2011 tarihleri arasında T.C sınırları içinde :: Huggies :: adresli site üzerinden uygulanmaktadır. Bu tarihten sonra gönderilen katılımlar değerlendirilmeyecektir. Katılımcılar, katılım formuna, Ad, Soyad, Adres, Cep telefonu, E-mail adresi bilgileri ile ücretsiz kayıt olup, Hamilelik ve annelik ile ilgili kampanya sorularına cevap vererek kampanyaya katılım yapabileceklerdir. Bir kişi, kampanyaya en fazla bir kez katılım yapabilir ve bir kişiye en fazla 1 hediye hakkı verilir. Üyelik ve sitedeki işlemler ücretsizdir, isteyen herkes katılabilir. Başkaca ve ticari bir koşul yoktur.
Her hafta sonunda, soruları doğru cevaplayarak iletişim formunu dolduran ilk 300 kişi numune paket Huggies safvedoğal marka bebek bezini kazanmış olacaktır.
yawww martta bıtmıs buuuuuuuuuuuu
slm herkese ben geldim benim işler duruldu iyice
Herkese merhaba;
Huggies deneme pakei veriyor sadece ilk 300 kişiye acele edin 1 ve 2 numara bezlerden veriyor sitesine bakın..