Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

şimdi soru yok sitede..kaldırılmış..yeni soru eski değil..
eşim ve kendi adıma doldurdum..kuzenin bebişine hediye edeceğim..

huggies geçen sefer 2 paket kazanmıştım. bu sefer katılmadım.
kazanmayanlar kazansın dedim ne kadaannn düşünceliyimmm

malum sayfadan 4 gün ceza aldım iyi mi kimseyi ekleyemiyorum reva mı bu bana

Facebook da arkadaş ekleme sorunu yaşayan arkadaşlara tavsiyem Facebook un bir arkadaş eklediğinizde çıkan onay penceresinde cep telefonuz ile hesabınızı doğrulama yapma seçeneğini kullanmanızı tavsiye ederim. Bunun için kontorlu hatlarınızı tercih edebilirsiniz eğer faturaya yansıma gibi ibr sorun olmasında korkuyorsanız. Böylecelikle arkadaş eklemeleriniz daha sorunsuz olacaktır. Hemde Facebooklarınız bu yöntemle doğruladığınızda herhangi bir çalınma hack olayında cep telefonunuza özel sms ile şifre atılabiliyor Facebook tarafından. Bugüne kadar bende hiçbir sorun olmadı. Faturamada yansıyan bir şey olmadı. Tavsiye ederim.

Ancak sizlerin yapacağını zannetmem ancak bazı kampanyacılar bir sürü Facebook hesabını aynı ip üzeinden açtığında Facebook şüphelenip bazen bu tür cezalar verebiliyor. Ancak sizilerin bu tür şeylere karşı olduğunuz yazdıklarınızdan anlayabiliyorum.

Bugün mesela bir forumda Olay Krem ile alakalı konu başlığında kazananlar arasında forumda olanlar ve bir günde Olay dan 3 krem kazanan vardı. Yok annesinin adına , yok halasının , yok dayısının. Belliki bir sürü Fake hesapları var ve ordan çeklişe bir sürü katılım yapabiliyorlar ve tabii çekilişde şansları artıyor. Orda o krem 3 farklı kişiye gidecekken 3 aynı kişiye gidiyor bu çok ayıp bir şey. Bu tür yarışmalarda bu tür oyunlar dönüyor maalesef.

Son düzenleme:
malum sayfadan 4 gün ceza aldım iyi mi kimseyi ekleyemiyorum reva mı bu bana

o malum sayfaya sormak lazım mıllet 1000 2000 eklerken aklı nerdeydıııı bana da werdı 2 gun cezaaaaaa:84::84::84::84::84::84:

slm kızlar
yalnız değilsiniz bugün 2 gün ceza da ben aldım dikkate almazsam bu süre uzayacakmış

mekanist.netten bourjous pudra kazandııım tam da purdra alcaktım çok iyi oldu duyuran arkadaşa teşekkürler

linki verilmişti son 2 gün makyaj malzemesi veriyor her gün çekilişle bi bakın isterseniz kızlar

Yarışma tarihleri arasında Mutlu Akü tarafından yapılacak olan yarışma ile sorulan 3 soruya doğru cevap verenler akü ve trafik seti kazanıyorlar. Bir Numara Akü adresinde yapılacak olan Mutlu Akü Bir Numara Akü yarışmasına Facebook hesabınız ile katılabiliyorsunuz

Mutlu Akü | Facebook

Türkiye’nin en köklü ve öncü LPG markası İpragaz, 50. yılını sosyal medyada kutluyor. İpragaz Facebook sayfasına girenler, “Dakika 50” kampanyası ile Enerji Takımı Facebook sayfasında yine bir ilkle tanışıyor. Sosyal medyayı en iyi şekilde kullanan ve buradaki konumlandırmasını doğru yapan ender markalardan biri olan İpragaz, 50. yılını Enerji Takımı Facebook sayfasında müşterileri ile birlikte kutluyor. “Dakika 50” uygulamasına giren Enerji Takımı üyeleri, kendi profillerinde İpragaz’ın 50.yılını kutlayarak ödül kazanma şansı yakalıyor.

Enerji Takımı | Facebook

............. web sitesinde her ay gerçekleştirilen ankete katılan her 10.kişi Sesu vücut ağda bandı ve yüz ağda bandı kazanıyor.

http://www..............

çocuğu olanlar dikkat,

eti ücretsiz PİNOKYO oyununa davet ediyor sizi, hem de çeşitli şehirlerde

Eti Çocuk Tiyatrosu - Pinokyo ile karşınızda!

şimdiden iyi seyirler
Bu 2010 tarihli canım günü geçmiş..

hanımlar çoğunuzun ilgileneceğini düşündüğüm ücretsiz numune gönderen intim bir ilaç firması.

http://www.cicatridina.com.tr/cicatridina_ziyaret_talebi.php

simdiden hayırlı olsun

Bu ne ilacııı anlayan varsa bi anlatsın..
Huggies kampanyasının 10 dk önce bittiğini duyurdular 300 kişi dolmuş galiba..

bitmiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…