Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Braun Silk Epil 7 Dual epilatör kazanmak istermisin?

Eğer siz de Braun’un bu yeni epilatörünü denemek ve bacaklarınızı onunla güzelleştirmek, pürüzsüzleştirmek istiyorsanız, size bir sürprizimiz var! Siz de bu yazıya bacaklarınız için uyguladığınız bir güzellik sırrınızı yorum olarak bırakın, çekilişle Braun Silk Epil 7 Dual epilatör kazanma şansını yakalayın. Hem de birbirimizin güzellik sırlarını öğrenelim, bildiklerimizi paylaşalım! Son gün 17 Mayıs Salı saat 23:59. Herkese bol şans!

Hediye: Bacaklara İyi Bakan Braun | ALIŞVERİŞ CİNİ

huggies de soruyu cevaplayınca kazandınız dedi sonra da form çıktı...
kazandım mı yani:44::44::44::44::44::44::44:

huggies de soruyu cevaplayınca kazandınız dedi sonra da form çıktı...
kazandım mı yani:44::44::44::44::44::44::44:

formu doldurduktan sonra tebrikler kazandınız yazısı çıktıysa kazandın demektir :) Zaten kampanya bittikten sonra onlar mail yolluyorlar adres bilgilerini teyit etmen için daha sonra yolluyorlar.

dana gibim amam bende istedim huggiesten numune nekadar yolluyolarki paketmi bide kargo parası yok dim
feceden şuana kadar 2 şey kazandım 10 lira kargo ödedim kazancım ne oldu anlamadım...

:: Huggies :: anasayfada en alt kısımda soru var onu cevaplıyorsun daha sonra bilgilerini istiyor zaten..

Huggies SafveDoğal Tanıtım İnternet Projesi, Kimberly-Clark Tüketim Malları San ve Tic. A.Ş tarafından düzenlenmektedir. Kampanya, 03.03.2011-31.03.2011 tarihleri arasında T.C sınırları içinde :: Huggies :: adresli site üzerinden uygulanmaktadır. Bu tarihten sonra gönderilen katılımlar değerlendirilmeyecektir. Katılımcılar, katılım formuna, Ad, Soyad, Adres, Cep telefonu, E-mail adresi bilgileri ile ücretsiz kayıt olup, Hamilelik ve annelik ile ilgili kampanya sorularına cevap vererek kampanyaya katılım yapabileceklerdir. Bir kişi, kampanyaya en fazla bir kez katılım yapabilir ve bir kişiye en fazla 1 hediye hakkı verilir. Üyelik ve sitedeki işlemler ücretsizdir, isteyen herkes katılabilir. Başkaca ve ticari bir koşul yoktur.

Her hafta sonunda, soruları doğru cevaplayarak iletişim formunu dolduran ilk 300 kişi numune paket Huggies safvedoğal marka bebek bezini kazanmış olacaktır.
:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:yawww martta bıtmıs buuuuuuuuuuuu

Son düzenleme:
yok kızzzzzzzzzzz
ilahi aa bitmişmi martta boşunamı adres verdim belkim yollarlar..kızlar bide fikrimühime msj yolladım bebek gönderili kampanyanıza katılamk istiyorum ne yapmama lazım diye en kısa zamanda ulaşacaz dedi inşallah ulaşırlar bbekleri çok beğendim..

Huggies SafveDoğal Tanıtım İnternet Projesi, Kimberly-Clark Tüketim Malları San ve Tic. A.Ş tarafından düzenlenmektedir. Kampanya, 03.03.2011-31.03.2011 tarihleri arasında T.C sınırları içinde :: Huggies :: adresli site üzerinden uygulanmaktadır. Bu tarihten sonra gönderilen katılımlar değerlendirilmeyecektir. Katılımcılar, katılım formuna, Ad, Soyad, Adres, Cep telefonu, E-mail adresi bilgileri ile ücretsiz kayıt olup, Hamilelik ve annelik ile ilgili kampanya sorularına cevap vererek kampanyaya katılım yapabileceklerdir. Bir kişi, kampanyaya en fazla bir kez katılım yapabilir ve bir kişiye en fazla 1 hediye hakkı verilir. Üyelik ve sitedeki işlemler ücretsizdir, isteyen herkes katılabilir. Başkaca ve ticari bir koşul yoktur.

Her hafta sonunda, soruları doğru cevaplayarak iletişim formunu dolduran ilk 300 kişi numune paket Huggies safvedoğal marka bebek bezini kazanmış olacaktır.
:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:yawww martta bıtmıs buuuuuuuuuuuu
tüh yaa bitmiş mi:26::26::26::26::26:
e soruyu ne diye kaldırmıyolar ya...:KK19::KK19::KK19::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

Huggies bugün başladı kızlar face sayfasından bugün duyurdular..
sadece 1 ve 2 numara yeni doğan için gönderi yapıyorlar.Deneme paketinin içerisinde 8 adet oluyor,ben bir önceki kampanyasından almıştım,bu defada eşim adına yaptım 2.çocuk için biriktiriyorum :KK1: seneye düşünüyorum şimdiden hazırlık yapmam lazım herşey çok pahalı

DOCKERS dan gelen bi mailiyi paylaşayım;

2 Mayıs – 20 Haziran 2011 tarihleri arasında, Dockers® satış noktalarına gelip, ürünlerimizi dene, resmini çek, fotoğraflarını Dockers® TR facebook sayfasına yükle, tarzını konuştur ve ödül kazan.

1 kişiye-1 hafta tekne seyahati
2 kişiye-haftasonu kiralık mustang
20 kişiye-cessna tipi uçak kullanma deneyimi

DOCKERS® Türkiye | Facebook

Son düzenleme:
merhaba kızlar ben de kimin adresi ekli acaba etinin kampanyasına arkadaş olarak eklemek istiyorum da :KK34:

X