• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cecile parfümlerden en güzeli hangisi...lütfen düşüncelerinizi yazın

Sadece pembesini kullandım ve muhteşem hiçte sıkılmadım (normalde hemen sıkar bni parfmler..) vee en önemliside erkek arkadaşım bayılmştı hatta kendisinede bitane alıp yastğına sıkıp uyuyodu :))

Bende pembesini kullanıyorum.Hem deodorantını kullanıyorum hemde parfümünü kalıcı bayağı yada ben çok sıkıyorum ondankaydirigubbakcemile3
Hoş kokusu varbayanssulusmile

yeni bi renk çıkmış altın sarısı.testerını kokladım hoştu.yeşilini kullandım ben beğeniyordum ama bi süre sonra avona dönş yaptım çünkü sıkıldım ama çevremdekiler çok hoş diyorlardı onlar bıkmamıştı yani =)

başka bir konuda da yazdım cecile parfümlerinin mavi olanı armani mania yeşil olanı chanel allure pembe olanı cacharel amor amor mor olanı chopard wish taklidi kokulardır ve baya benzetilmiş kokularmışş

kızlar cecile iris için alure taklidi dedinizya gittim baktım allure ye dp de denedim ama benzetemedim yani allurede güzel bi koku o kokuyada yakın ama o değil kesinlikle ya aluurenin başka serisi olabilirmi ? cecile kalıcı değil çünkü oyüzden dolum almak istedimde

allurenin dp de benzemediğini duymuştum zaten, ben orjinalini denedim bence benziyor cnmboshayallersmile normal bildiğimiz allureye benzettik biz
emotion parfümleride mi benzermiş böyle bilmiyodum

Back