- 20 Mart 2008
- 141.584
- 213.095
- 1.423
- 60
İyiyim sağol,ben gidiyorum salı günü zaten 10 gün kalıp döneceğimİnşallah şekerciğim, nasılsın?,Torun da gelir belki sana tatilde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyim sağol,ben gidiyorum salı günü zaten 10 gün kalıp döneceğimİnşallah şekerciğim, nasılsın?,Torun da gelir belki sana tatilde
Şimdiden iyi eğlenceler, iyi yolculuklarİyiyim sağol,ben gidiyorum salı günü zaten 10 gün kalıp döneceğim
Çok teşekkürler sağol,gün sayıyormuş ne zaman gelecek diye.Şimdiden iyi eğlenceler, iyi yolculuklar
Gelicem beybi inşallah yarışmaya ehliyete yazıldım bu ara onunla uğraşıyorumCee eeeee desen arada yeter
Sen de sağol Anneanneler kıymetli tabiiÇok teşekkürler sağol,gün sayıyormuş ne zaman gelecek diye.
Düşkün birde bana arada kavgalarımızda oluyor gerçide barışıyoruz hemen.Sen de sağol Anneanneler kıymetli tabii
En tatlı zamanları şimdiDüşkün birde bana arada kavgalarımızda oluyor gerçide barışıyoruz hemen.
Tam yemelik oluyorlar,darısı sana olsun şekercimEn tatlı zamanları şimdi
Senin hepsi aşkoNevreste karneleri hazırladın mi aşko?
Allah kolaylık versin inşallahGelicem beybi inşallah yarışmaya ehliyete yazıldım bu ara onunla uğraşıyorum
Maşallah kuzum,kolaylıkla halledersin inşGelicem beybi inşallah yarışmaya ehliyete yazıldım bu ara onunla uğraşıyorum
Altın kızTam yemelik oluyorlar,darısı sana olsun şekercim
Teşekkürlerr nanecim sağolAltın kız
Temu ya tekrar düştüm aklıma sen geldinTeşekkürlerr nanecim sağol
Deminde ben düştüm verd,m siparişi gitti nolcaz biz böyleTemu ya tekrar düştüm aklıma sen geldin
Birde ücretsiz ürünle le iyice çeliyor aklımızıDeminde ben düştüm verd,m siparişi gitti nolcaz biz böyle