- 22 Temmuz 2017
- 44.705
- 132.487
- 598
Belgemle geldim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belgemle geldim
Nevos yok yok unutGelen yok biz başlayalım
Ama sonra nevos sedaya sordu ,seda pilav güzelmiş dedi
Pilavı kim istediBen bilmem benden istediler yaptım
Başlayalım, hadi bismillah.Gelen yok biz başlayalım
Dün gece acilden 3 te geldim. Sabah 8 de kalktım, inatlaştım yapacağım tarifleri diye, şartları zorladım, olmayınca olmuyor, nasip değilmiş demek ki. Tabii üstünde sos çilek olacajtıdeynepnaz kekin foto yok mu, at bakalım bari eksik olmasın
AssosyalPilavı kim istedi
Aslında açıkçası ben pilav istemiyordum, ben makarna istiyordum icimden olmadiBelgemle geldim
Ellerine sağlık canım nasip değilmişDün gece acilden 3 te geldim. Sabah 8 de kalktım, inatlaştım yapacağım tarifleri diye, şartları zorladım, olmayınca olmuyor, nasip değilmiş demek ki. Tabii üstünde sos çilek olacajtıEki Görüntüle 3543433 Eki Görüntüle 3543432
SedaaaaaaPilavı kim istedi
Suçu Seda’ya atma, sen ne hinsin senAma sonra nevos sedaya sordu ,seda pilav güzelmiş dedi seda
Geçmişler olsun Deynep’im.Dün gece acilden 3 te geldim. Sabah 8 de kalktım, inatlaştım yapacağım tarifleri diye, şartları zorladım, olmayınca olmuyor, nasip değilmiş demek ki. Tabii üstünde sos çilek olacajtıEki Görüntüle 3543433 Eki Görüntüle 3543432
Kabul etmiyorumSuçu Seda’ya atma, sen ne hinsin sen
Çok isteyen mi oldu derkennnn en popüler tariflerden biri o, diğeri de brownie zaten. Sen bunu bilmeden mi aldın? Bu arada geçmiş olsun kuşum şimdi gördüm mesajını.
Esasında ben önceden başka tarif almıştım. Sonrasında bunu aldım. Sitede aratınca 2 konu çıkıyor, Nevoşun ve Sosyalin konusu. Nevoş yarışma için yapmamış, Sosyal de az oy almış. Cocostar kurabiye 1.lik aldı ama kekin aldığını gerçekten bilmiyorum. Kaldı ki Cocostar aratmayacak şekilde süslenmiş çok güzel kekleriniz var.Popüler tarif birinciliği var
Yav Seda cevap verene kadar geçmişi oku daha iyi. Oğluyla boğuşuyordur şimdi.Mikrofon sende Seda sedagaziantep27
Nane birinci olmuştu nazomEsasında ben önceden başka tarif almıştım. Sonrasında bunu aldım. Sitede aratınca 2 konu çıkıyor, Nevoşun ve Sosyalin konusu. Nevoş yarışma için yapmamış, Sosyal de az oy almış. Cocostar kurabiye 1.lik aldı ama kekin aldığını gerçekten bilmiyorum. Kaldı ki Cocostar aramayacak şekilde süslenmiş çok güzel kekleriniz var.
En son yaptığımız kek yarışması 1.si canımEsasında ben önceden başka tarif almıştım. Sonrasında bunu aldım. Sitede aratınca 2 konu çıkıyor, Nevoşun ve Sosyalin konusu. Nevoş yarışma için yapmamış, Sosyal de az oy almış. Cocostar kurabiye 1.lik aldı ama kekin aldığını gerçekten bilmiyorum. Kaldı ki Cocostar aramayacak şekilde süslenmiş çok güzel kekleriniz var.