• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Çay Saati Tarifleri:Poğaça ve Kek Tarifleri OYLAMA

En başarılı bulduğunuz ''Çay Saati Tarifleri:Poğaça ve Kek Tarifleri'' hangileridir?

• Mozaik Kek - Yumuşak Poğaça İle Çay Saati

• Çikolata Ganajlı Kek - Pizza Poğaça İle Çay Saati

• Limonlu Kek -Karaköy Poğaça İle Çay Saati

• Çiçek Poğaça- İncirli Cevizli Kek ile Çay Saati

• Çikolatalı Kasırga Kek - Simit Poğaça İle Çay Saati

• Portakallı Kek - Çikolatalı Poğaça ile Çay Saati

• Haşhaşlı Cevizli Kek- 3-2-1 Poğaça İle Çay Saati

• Kakaolu Fındıklı Kek - Nohut Unlu Poğaça ile Çay Saati

• Havuçlu Kremalı Kek- Şerit Poğaça ile Çay Saati

• Tart Kek-Dereotlu Poğaça ile Çay Saati

• Nutellalı Kek ve Lahmacun Poğaça ile Çay Saati

• Islak Kek - Sakallı Poğaça ile Çay Saati

• Fit Sebzeli Poğaça ve Fit Crumble Kek ile Çay Saati

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
deynepnaz deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. kekin foto yok mu, at bakalım bari eksik olmasın🤔😁
Dün gece acilden 3 te geldim. Sabah 8 de kalktım, inatlaştım yapacağım tarifleri diye, şartları zorladım, olmayınca olmuyor, nasip değilmiş demek ki. 🤷🏻‍♀️ Tabii üstünde sos çilek olacajtı🤦🏻‍♀️
IMG_20250126_205411.jpg
IMG_20250126_210803.jpg

Çok isteyen mi oldu derkennnn en popüler tariflerden biri o, diğeri de brownie zaten. 🥹 Sen bunu bilmeden mi aldın? Bu arada geçmiş olsun kuşum şimdi gördüm mesajını.

Popüler tarif birinciliği var🤣
Esasında ben önceden başka tarif almıştım. Sonrasında bunu aldım. Sitede aratınca 2 konu çıkıyor, Nevoşun ve Sosyalin konusu. Nevoş yarışma için yapmamış, Sosyal de az oy almış. Cocostar kurabiye 1.lik aldı ama kekin aldığını gerçekten bilmiyorum. Kaldı ki Cocostar aratmayacak şekilde süslenmiş çok güzel kekleriniz var.

Esasında ben önceden başka tarif almıştım. Sonrasında bunu aldım. Sitede aratınca 2 konu çıkıyor, Nevoşun ve Sosyalin konusu. Nevoş yarışma için yapmamış, Sosyal de az oy almış. Cocostar kurabiye 1.lik aldı ama kekin aldığını gerçekten bilmiyorum. Kaldı ki Cocostar aramayacak şekilde süslenmiş çok güzel kekleriniz var.
Nane birinci olmuştu nazom🤗

Esasında ben önceden başka tarif almıştım. Sonrasında bunu aldım. Sitede aratınca 2 konu çıkıyor, Nevoşun ve Sosyalin konusu. Nevoş yarışma için yapmamış, Sosyal de az oy almış. Cocostar kurabiye 1.lik aldı ama kekin aldığını gerçekten bilmiyorum. Kaldı ki Cocostar aramayacak şekilde süslenmiş çok güzel kekleriniz var.
En son yaptığımız kek yarışması 1.si canım :KK45:

Back