- 28 Haziran 2011
- 61.730
- 154.952
- 898
Her zaman destekCansın be
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her zaman destekCansın be
Söyle Söyle çekinmeBen buldum kendime ceza ama söylemem
Yok canım tam zamanında açıldıGüzelim yapamadım ama oylama erken açılmış
Ben rahatım zaten kesin kazanmayacagim ohh,kazananlar düşünsün kusoBildirim gelince niye herkes kacıyor ya totem mi yapıyonuz
Güzel açıklıyon hepYok o köfte kategorisine girer, kofteyi buzluğa koyarsın ikinci pilavı yaparsın beybi
Teşekkür ederim Sedoş, ben birinci oldum herkes olsun istiyorum, yardım edebiliyorsam ne güzelGüzel açıklıyon hep
Teşekkür ederim Sedoş, ben birinci oldum herkes olsun istiyorum, yardım edebiliyorsam ne güzel
Yuuukkk söylemem ilk tarifi yapmak gibi bir cezanahahshsSöyle Söyle çekinme
Yap yap pazar günü bekliyorumYuuukkk söylemem ilk tarifi yapmak gibi bir cezanahahshs
Sonuçta onlar da yan yiyecek.herkesin eline sağlık.
kek poğaça seven biri değilim
haksızlık mı oldu bilmiyorumama mercimek köftesi ve çiğ köfteli masalara oy verdim.
13 sofra olunca 2 çok bileNevreste nevoş ne yaptın sen 2 oy ne Bu lezzetler arasında seçim yapmak zor
Şekerim inşallah kurallar gelir cumartesi günü ama saat yine 20:00 mi kafamda bir kaç tarif var da hani neyler kabul olacak acavaYap yap pazar günü bekliyorum
Evet canım cumartesi akşam sekizde konu açılır, eski pilav yarışmasına bakabilirsin. kural diye şartlama kendini tarife odaklanŞekerim inşallah kurallar gelir cumartesi günü ama saat yine 20:00 mi kafamda bir kaç tarif var da hani neyler kabul olacak acava
Ne demek canım nevoşumGünaydın canım çok teşekkür ederim