- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bak nevonun yetistirdigi nasil da belliYenebilecek bir şey
Ben doyurdum oturdum kolay gelsinBebeler ac nevo anne yemek diye bagiriyolar konuyu ac da gidem doyuram evlatlarimi
ustaya saygiBak nevonun yetistirdigi nasil da belli
Bak kalp kalbe karsi1 kap da benimkilere yollayiver teyzeleri analari telefon basinda daBen doyurdum oturdum kolay gelsin
Sıcak komşu sıcaaaaak onun dışında iyiyim şükür şafak sayıyorum işte sen nasılsinnn özledim ya denk gelemiyoruzNasılsın komşum
harika bunu bildiğim iyi oldu güzelciğim hemen araştırayım hazırlıklı olayımYenebilecek bir şey
Evet gözüm saatteCano sen doyurdun mu yavruyu?
Her bilgi sana feda olsun tatlımSıcak komşu sıcaaaaak onun dışında iyiyim şükür şafak sayıyorum işte sen nasılsinnn özledim ya denk gelemiyoruz
harika bunu bildiğim iyi oldu güzelciğim hemen araştırayım hazırlıklı olayım
Yollarım ne demek dakikalar kaldı az daha beklesin paşalarBak kalp kalbe karsi1 kap da benimkilere yollayiver teyzeleri analari telefon basinda da
Evet komşum çok sıcak havalar. Allah iyilik versin canım. Sağlıkla kucağına alırsın inşallahSıcak komşu sıcaaaaak onun dışında iyiyim şükür şafak sayıyorum işte sen nasılsinnn özledim ya denk gelemiyoruz
Bi de eksiymisSıcak komşu sıcaaaaak onun dışında iyiyim şükür şafak sayıyorum işte sen nasılsinnn özledim ya denk gelemiyoruz
Simdik gelür hareket, bak gör ortalık yangın yeri olacakYeeee yeeee paket yapıp yollayayim
Eeeee saat 7 kuzu hiç hareket yok
Ayyy öyle miiii desene bu yıl seni zorlu bi tempo bekliyor Ela Lale el ele verecekYollarım ne demek dakikalar kaldı az daha beklesin paşalar
Evet komşum çok sıcak havalar. Allah iyilik versin canım. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Bende özledim biz iyiyiz bugün okula başladık bakalım, bir sıkıntı yok şimdilik
Ooo baya seçenekler inmiş oldu ekşi yenilebilir şeyleri araştırayım teşekkürlerBi de eksiymis
Yuru be canoGardımı aldım bekliyorum ⚔
Son 20 dkAçarım ne zaman onaylanırsa