• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Poğaçalar Çay Saati İçin Denenmiş Kek ve Poğaça Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Çay Saati Tarifleri '' hangileridir?

• Ankete Katılan
    678
  • Anket Kapalı .
Sıcak komşu sıcaaaaak😱😱😱 onun dışında iyiyim şükür şafak sayıyorum işte 🤭 sen nasılsinnn özledim ya denk gelemiyoruz💜

😂😂😂 harika bunu bildiğim iyi oldu güzelciğim hemen araştırayım hazırlıklı olayım🤪
Her bilgi sana feda olsun tatlım :KK60:

Bak kalp kalbe karsi❤️❤️1 kap da benimkilere yollayiver teyzeleri :KK45: analari telefon basinda da:KK53:
Yollarım ne demek 😂😍😍 dakikalar kaldı az daha beklesin paşalar 🤭
Sıcak komşu sıcaaaaak😱😱😱 onun dışında iyiyim şükür şafak sayıyorum işte 🤭 sen nasılsinnn özledim ya denk gelemiyoruz💜

😂😂😂 harika bunu bildiğim iyi oldu güzelciğim hemen araştırayım hazırlıklı olayım🤪
Evet komşum çok sıcak havalar. Allah iyilik versin canım. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah ❤️ 🤗

Bende özledim 😍 biz iyiyiz bugün okula başladık bakalım, bir sıkıntı yok şimdilik

Bi de eksiymis🤪🤣🤣

Yollarım ne demek 😂😍😍 dakikalar kaldı az daha beklesin paşalar 🤭

Evet komşum çok sıcak havalar. Allah iyilik versin canım. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah ❤️ 🤗

Bende özledim 😍 biz iyiyiz bugün okula başladık bakalım, bir sıkıntı yok şimdilik
Ayyy öyle miiii desene bu yıl seni zorlu bi tempo bekliyor Ela Lale el ele verecek 😂😂😂
Ooo baya seçenekler inmiş oldu ekşi yenilebilir şeyleri araştırayım teşekkürler 🤭🤪🤪

Back