- 8 Haziran 2013
- 57.275
- 152.043
- 898
Bende merak ettim@deynepnaz kekin foto yok mu, at bakalım bari eksik olmasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende merak ettim@deynepnaz kekin foto yok mu, at bakalım bari eksik olmasın
Amin canomÇeyizimden Bozulursa bende beyaz alacağım
Süsleme yapamadım kuşum ya çok sıkıştı bugüne hem temizlik, hem yemek, hem çocuklar. Buna fıstıktan başka süsleme olmazdı ama.Suslemesini nasıl yaptın askolettam
Sen birseyler yapardin ama çok şey yapmissinSüsleme yapamadım kuşum ya çok sıkıştı bugüne hem temizlik, hem yemek, hem çocuklar. Buna fıstıktan başka süsleme olmazdı ama.
Deyno güzel yapmıştır. Keşke masa olmasaydı. Herkes masa kuramıyor işte ha deyince. Nerden biliyorsun diye sormayın skdkdkdkBende merak ettim
Nasılsın Canom, döndün mü evine?Hayırlı akşamlar Yasom
Bana neyi hatırlattığını söylemeyeyim istersen?Niye kusuyon be çok güzel oldu. O üzerindeki fıstık kreması.
Ben tabak dedim olmaz illa sofra dedilerDeyno güzel yapmıştır. Keşke masa olmasaydı. Herkes masa kuramıyor işte ha deyince. Nerden biliyorsun diye sormayın skdkdkdk
Evet döndüm YasomNasılsın Canom, döndün mü evine?
Kim dediBen tabak dedim olmaz illa sofra dediler
Kafanı dinle biraz, gerçi 2 canavar ile o iş yaş ama olsun.Evet döndüm Yasom
Nizip olamaz herhalde onlar ne anlar fıstıklı çizkekten hahahhshshsBana neyi hatırlattığını söylemeyeyim istersen?
AssosyalKim dedi
Kim dedi
Yok, Nizip denince de başka şeyler hatırlıyorum. Onlar da aynı etkiyi yaratıyor bende.Nizip olamaz herhalde onlar ne anlar fıstıklı çizkekten hahahhshshs
Çay saaatini cano istedi bende o kadar yemek yapıyorsak neden tabağa sıkıştırıyoruz dedimAssosyal
İşte, sofra senden çıktıÇay saaatini cano istedi bende o kadar yemek yapıyorsak neden tabağa sıkıştırıyoruz dedim
Yine uyku saati yaklaşıyor yine kaos evdeKafanı dinle biraz, gerçi 2 canavar ile o iş yaş ama olsun.
Biz gün tabağı hazırlayıp çekecektik.Çay saaatini cano istedi bende o kadar yemek yapıyorsak neden tabağa sıkıştırıyoruz dedim
Ama o kadar şeyi hazırlayıpta masaya koymak mı zor gelecek masa kurmak en kolayıÇay saaatini cano istedi bende o kadar yemek yapıyorsak neden tabağa sıkıştırıyoruz dedim