- 2 Aralık 2015
- 31.750
- 105.779
- 598
Doğrudur, belki de unuttum. Emin olayım diye arattım, demek ki sitede güncelleme olduğu için çıkmadı Onun konusuNane birinci olmuştu nazom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğrudur, belki de unuttum. Emin olayım diye arattım, demek ki sitede güncelleme olduğu için çıkmadı Onun konusuNane birinci olmuştu nazom
Belkide ben yanlış hatırlıyorum canım,cocostar kurabiyede olabilirDoğrudur, belki de unuttum. Emin olayım diye arattım, demek ki sitede güncelleme olduğu için çıkmadı Onun konusu
Doğru hatırlıyorsun nane yapmıştı,birinci olmuştuBelkide ben yanlış hatırlıyorum canım,cocostar kurabiyede olabilir
Evet geçen yılDoğru hatırlıyorsun nane yapmıştı,birinci olmuştu
Tekti aslında sonra iki yaptım. Hadi yine iyisinizİki kişi nasıl secicez allahim sen affet
Sulu yemek çeşitleri bakliyat tarzı falan ?
Ana yemek gibi olur mu ?
İlk aklıma gelenler
Bunlarda cevaplarKaç çeşit bakliyat yemeği çıkartırız
Hani pilav yazan mesajBunlarda cevaplar
Evet, ama Seda bakliyat olsun dedi.Buldum buldum yasminsay yasom
Bende sana üç seçenekli mesaj yazmisim sende sonra pilav dedinHani pilav yazan mesaj
ASSOSyal den çıkmış yineEvet, ama Seda bakliyat olsun dedi.
Elticim bakliyat yemekleri yeteri kadar sayı çıkarır mı diye sordu, sonra senin attığın şu yorumdan pilavı seçti 3 seneden fazladır yapılmadı diye.
Ki ben kış sebzeleri demiştim mesela, oradan da yırtamazsın.Eki Görüntüle 3543447
Ama ben nevosa bunu seç demedim ki, kolay üç seçenek yazdım sadeceEvet, ama Seda bakliyat olsun dedi.
Elticim bakliyat yemekleri yeteri kadar sayı çıkarır mı diye sordu, sonra senin attığın şu yorumdan pilavı seçti 3 seneden fazladır yapılmadı diye.
Ki ben kış sebzeleri demiştim mesela, oradan da yırtamazsın.Eki Görüntüle 3543447
Aha ihale yine sosyale kaldıEvet, ama Seda bakliyat olsun dedi.
ben pilav istemedim ki makarnayı daha çok istemistim tabi buraya yazmadim makarna daha kolaydiEvet, ama Seda bakliyat olsun dedi.