- 22 Temmuz 2017
- 44.705
- 132.487
- 598
Bebeyim rahat etsin, kolay kategori olsun demiştin evet.
Ama O davık istemişti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebeyim rahat etsin, kolay kategori olsun demiştin evet.
Evet ya pilav pilav diye bi tarafımı yırttım ne zamandır
Hep bana kalıyor zaten bi daha sormuycam deyip soruyorumAha ihale yine sosyale kaldı
Yok pilav istedi ama bu ay değil daha önce istediBebeyim rahat etsin, kolay kategori olsun demiştin evet.
Ama O davık istemişti.
Başardım mı canom?Aha ihale yine sosyale kaldı
Ben tavuğu tahmin ettim sadece kız yoksa biz tavugu en cok tavuklu pilav olarak severizBebeyim rahat etsin, kolay kategori olsun demiştin evet.
Ama O davık istemişti.
Biz sorun çıkarsa ASSOSyal i fırçalarız
Bana az çektirmedi yine elime dilime düştüBiz sorun çıkarsa ASSOSyal i fırçalarız
Avucumu acayimda cetvelle vurun siraylaBiz sorun çıkarsa ASSOSyal i fırçalarız
Sus, Assosyal’i suçlayacağız beceremezsek.Evet ya pilav pilav diye bi tarafımı yırttım ne zamandır
Biz sözlerimizle döveriz merak etmeAvucumu acayimda cetvelle vurun sirayla
Ne zaman cektirdim kız haberim niye yok canomBana az çektirmedi yine elime dilime düştü
Senin kesin bu pilavla ilgili hain planların var boşuna pilav diye tutturmazsın yoksa. Bi ara pasta pasta diyorlardı, konu ne ara pilava geldiEvet ya pilav pilav diye bi tarafımı yırttım ne zamandır
Dökümanları çıkarırım arşivdenNe zaman cektirdim kız haberim niye yok canom
Pasta kategorisinin olacağı ay ara verdik, o güme gitti şükür.Senin kesin bu pilavla ilgili hain planların var boşuna pilav diye tutturmazsın yoksa. Bi ara pasta pasta diyorlardı, konu ne ara pilava geldi
Günah kecisiSus, Assosyal’i suçlayacağız beceremezsek.
YeeessBaşardım mı canom?
Çok şükürYeeess
Pasta olsa şansımız %25 malum pastacımız da yokPasta kategorisinin olacağı ay ara verdik, o güme gitti şükür.
Te allam 007 bond canoDökümanları çıkarırım arşivden