Mezeler - Ordövrler Çay Saati Tarifleri, Gün İkramları CookPlus Sponsorluğunda....

En beğendiğim tarif...

• Ankete Katılan
    156
  • Anket Kapalı .

Canım yeniden hoşgeldin
Güzel bir fikir ama normal yarışma için bile yarışmacı ,tarif eklemek isteyen çok olmuyorBu tür yarışmalara katılım zor olabilir.
Şöyle ki mesela bu yarışma için bile biri ilk yapsın bakalım nasıl birşey yapacak diye bekleniyorO tür bir yarış için hep ilk yapacak kişi beklenir ve sonrasında her yeni gelen onun bir üstüne çıkabilirVeya katılımcılar beklemekle geçirebilirlerAma düşünülebilir..Fikir çok güzel teşekkürler

Sen katılacaksan katılmak isteyenler olursa yaparız

hoşbuldum nevrestecimm.. nasılsın? sadece bi fikir çömez gelinden :26: inşallah olur eğleniriz..

İyi sayılırım canım biraz hastayım yatıyorumSen nasılsın durumlar iyi mi:26:
Katılacaksan olur

çok geçmiş olsuunn dikkat et kendinee dinlenn.. ben de iyiyim işteyim hallettik problemleri çok şükür eşim destek bana ..iş güç ev yemek yuvarlanıp gidiyorum iştee

Selam hanımlar
Bu yarışma çok heyecanlı

sonucu merak ediyorum gerçekten..

Yok canım hiç sanmıyorumYapıyorsundur güzel yemekler en azından mutfakla çok ilgilisin biliyorum

ya benim internette mi var sorun anlamadım ki iki saate bi cevap yazıyorum.. nevrestecim kusura bakma geriden geliyor cevaplarım.. yapıyorum valla çok meraklıyımda bilmem belki de güzel olmuyodur bilemem eşime sormak lazım..

Sağol canım
Sevindim umarım tekrar aksilik olmazKolay gelsin canım

Yok canım önemli değilDaha yeni evlisin yakın zamanda dahada güzellerini yaparsın

Böyle değişik sunumlar dimi.Aslında çok eğlenceli olur yapmak isteyene.

Son düzenleme:
Aslında güzel olur:26:..Ama bunun içinde kategori belirlemek gerekiyor..:44:Yada bir tatlı bir tuzlu çeşit yapılsın denebilir..Bu ikisi gibi

Birincimiz karar verir artık ne istediğine.

Böyle değişik sunumlar dimi.Aslında çok eğlenceli olur yapmak isteyene.

evet evett adra aynen böylee diyom..

Aslında güzel olur:26:..Ama bunun içinde kategori belirlemek gerekiyor..:44:Yada bir tatlı bir tuzlu çeşit yapılsın denebilir..Bu ikisi gibi

benede ya kategori yada kullanılacak malzeme blirlenmeli.. mesela muz dicez.. muzdan kek mi pasta mı meyveli jöle mii artık ne istenirsee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…