bir şey söylemek istiyroumçok güzel yemekler yapıyosunuz ben bi çoğunun tarifini alıyorum yaptıklarımda oluyor ( bazıları çok zor:18: bana göree yani ) çok lezzetlidirler hiç şüphem yok.. ama bence burda bu kadar marifetli hanımlara birde iddalı yemekler yarışması yapılmalı.. en iyi tasarım, en ilginç fikir ,en enteresan lezzet gibi konular da olmalı..bilmem belki de vardır ama söylemek istedim.. çünkü çok güzel tarifler çıkyor çok iddalılar var aranızdaaa
umarım değerlendirirler.. çok keyifli olurr
iddalı demeyiz bizdee :44: mesela benim bi arkadaşım barbi bebekden yaş pasta yapıyordu pastane pastasını aratmıyodu valla.. yengemde küçük kuzenim et yesin diye hep resimli yemekler yapıyor hamburgerden canavar, makarnadan rapunzel öyle yedirtiyorçok güzel şeyle çıkabilir ..bi kategori olmalı mesela köfte yapcaz denilmeli çılgın köfteler yapmalı oylamalı :18:iş çılgınlık olunca ben bile katılırım.. zaten yemeklerim bi değişik oluyor :26::26::26:
Canım yeniden hoşgeldin
Güzel bir fikir ama normal yarışma için bile yarışmacı ,tarif eklemek isteyen çok olmuyorBu tür yarışmalara katılım zor olabilir.
Şöyle ki mesela bu yarışma için bile biri ilk yapsın bakalım nasıl birşey yapacak diye bekleniyorO tür bir yarış için hep ilk yapacak kişi beklenir ve sonrasında her yeni gelen onun bir üstüne çıkabilir Veya katılımcılar beklemekle geçirebilirler Ama düşünülebilir.. Fikir çok güzel teşekkürler
hoşbuldum nevrestecimm.. nasılsın? sadece bi fikir çömez gelinden :26: inşallah olur eğleniriz..
Sen katılacaksan katılmak isteyenler olursa yaparız
olur katılırım 4 aylık eşimi nasıl zehirleyebilirim kategorisi açın birinci belli ikinci kimm
İyi sayılırım canım biraz hastayım yatıyorumSen nasılsın durumlar iyi mi:26:
Katılacaksan olur
Selam hanımlar
Bu yarışma çok heyecanlı
Oylama yavaş ilerliyor.Ben size diyorum Bir Derdim Var'a açalım bu başlığı diye.Başlık üst komşunun yatak odası gürültüsü içeriği de oylamaya buyrun olsun.
Yok canım hiç sanmıyorumYapıyorsundur güzel yemekler en azından mutfakla çok ilgilisin biliyorum
çok geçmiş olsuunndikkat et kendinee dinlenn.. ben de iyiyim işteyim hallettik problemleri çok şükür eşim destek bana ..iş güç ev yemek yuvarlanıp gidiyorum iştee
sonucu merak ediyorum gerçekten..
ya benim internette mi var sorun anlamadım ki iki saate bi cevap yazıyorum.. nevrestecim kusura bakma geriden geliyor cevaplarım.. yapıyorum valla çok meraklıyımda bilmem belki de güzel olmuyodur bilemem eşime sormak lazım..
Yok canım önemli değilDaha yeni evlisin yakın zamanda dahada güzellerini yaparsın
umarım değerlendirirler.. çok keyifli olurr
iddalı demeyiz bizdee :44: mesela benim bi arkadaşım barbi bebekden yaş pasta yapıyordu pastane pastasını aratmıyodu valla.. yengemde küçük kuzenim et yesin diye hep resimli yemekler yapıyor hamburgerden canavar, makarnadan rapunzel öyle yedirtiyorçok güzel şeyle çıkabilir ..bi kategori olmalı mesela köfte yapcaz denilmeli çılgın köfteler yapmalı oylamalı :18:iş çılgınlık olunca ben bile katılırım.. zaten yemeklerim bi değişik oluyor :26::26::26:
Böyle değişik sunumlar dimi.Aslında çok eğlenceli olur yapmak isteyene.
Aslında güzel olur:26:..Ama bunun içinde kategori belirlemek gerekiyor..:44:Yada bir tatlı bir tuzlu çeşit yapılsın denebilir..Bu ikisi gibi
Birincimiz karar verir artık ne istediğine.
Böyle değişik sunumlar dimi.Aslında çok eğlenceli olur yapmak isteyene.
evet evett adra aynen böylee diyom..
Aslında güzel olur:26:..Ama bunun içinde kategori belirlemek gerekiyor..:44:Yada bir tatlı bir tuzlu çeşit yapılsın denebilir..Bu ikisi gibi
Ben miTabi sonra ilk banımı yiyeyim sonra Hazır ilk defa 2. olarak götürürken atma beni beni ateşe:18:
Başka bir aday bulsak ortalığı kızıştıracak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?