- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.033
- 798
oda birseymi canim..daha diyet yapanlar icin planlarim var
gel vatandas gel,kalmadi bitiyor..bana oy verin,zayiflayin
Yandık deseneBen hiç heveslenmeyeyim o zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oda birseymi canim..daha diyet yapanlar icin planlarim var
gel vatandas gel,kalmadi bitiyor..bana oy verin,zayiflayin
Diyet topiklerini tek tek gezip propagandami yapsam..onlari arkama alirsam kimse duramaz karsimdaYandık deseneBen hiç heveslenmeyeyim o zaman
Rica ederim canim..ben begendim senin tariflerinipegasus ablaaaa,teşekkür ederimmm
oyum kendime5 olsun göze hitap etsin dedimaçıkçası kararda viremedimvelhasılıkelaaam,getti pro getti
Selam kızlar ben 2 gündür çok hastayım pc başına çok oturamıyorum.Ara ara cepten bakıyorumSohbete katılamıyorum kusura bakmayın
Cok gecmisolsun canim..dinlen canim sen..yine sohbet ederiz,sen iyi oldaSelam kızlar ben 2 gündür çok hastayım pc başına çok oturamıyorum.Ara ara cepten bakıyorumSohbete katılamıyorum kusura bakmayın
Yarışmaya katılım bitti mi yetişemedim mi?Muzlu rulo pastamla gelmiştim.
[/
Selam kızlar ben 2 gündür çok hastayım pc başına çok oturamıyorum.Ara ara cepten bakıyorumSohbete katılamıyorum kusura bakmayın
Çok sağol canımGeçmiş olsun canımm allah acil şifalar versin hemen dön aramıza
Sağol canımİnşaallahCok gecmisolsun canim..dinlen canim sen..yine sohbet ederiz,sen iyi olda
Ellerine sağlık Adra'cımYarışmaya katılım bitti mi yetişemedim mi?Muzlu rulo pastamla gelmiştim.
[/
Sağol canımNevreste çok geçmiş olsun canım.Bol bol dinlen.
Geçmişi okumasam bazı şeylerden hiç haberim olmayacaktı ama.Mesela senin resim ekleyip kaldırdığını.Görmeden şuradan şuraya gitmem.Sandalye attım oturuyorum ona göre Nevreste.
Çok sağol canımCanım çok geçmiş olsun, İnşaAllah çabucak iyileşirsin
Canım müsait olduğum bir zaman senin için eklerim ama hayallerin yıkılmasın
yok proya işimi elime alana dek elvedaçok tişkürlerDiyet topiklerini tek tek gezip propagandami yapsam..onlari arkama alirsam kimse duramaz karsimda
Rica ederim canim..ben begendim senin tariflerini
Canimsin üzülme,bir dahakine denersin sansini
geçmiş olsun ablaSelam kızlar ben 2 gündür çok hastayım pc başına çok oturamıyorum.Ara ara cepten bakıyorumSohbete katılamıyorum kusura bakmayın
Yarışmaya katılım bitti mi yetişemedim mi?Muzlu rulo pastamla gelmiştim.
[/
Sağol canımCanım çok geçmiş olsun bitanem yat bol bol dinlen atlaması zor olmasın acil şifalar
Sağol canımyok proya işimi elime alana dek elvedaçok tişkürler
geçmiş olsun abla
Sağol AblacımYatıyorum kalkamıyorumNevoşum ne oldu öyle çok geçmiş olsun dikkat et kendşne hayatım yat dinlen toparlan birazcık
Sağol canımÇok geçmiş olsun Nevrestecim inşallah bir an evvel iyileşirsin
huuuGünaydin güzelliklerrrr