- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.027
- 798
oda birseymi canim..daha diyet yapanlar icin planlarim var
gel vatandas gel,kalmadi bitiyor..bana oy verin,zayiflayin
![]()
Yandık desene

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oda birseymi canim..daha diyet yapanlar icin planlarim var
gel vatandas gel,kalmadi bitiyor..bana oy verin,zayiflayin
![]()
Diyet topiklerini tek tek gezip propagandami yapsam..onlari arkama alirsam kimse duramaz karsimdaYandık deseneBen hiç heveslenmeyeyim o zaman
![]()
Rica ederim canim..ben begendim senin tariflerinipegasus ablaaaa,teşekkür ederimmm
oyum kendime5 olsun göze hitap etsin dedim
açıkçası kararda viremedim
velhasılıkelaaam,getti pro getti
![]()
Selam kızlar ben 2 gündür çok hastayım pc başına çok oturamıyorum.Ara ara cepten bakıyorum
Sohbete katılamıyorum kusura bakmayın
![]()
Cok gecmisolsun canim..Selam kızlar ben 2 gündür çok hastayım pc başına çok oturamıyorum.Ara ara cepten bakıyorum
![]()
Yarışmaya katılım bitti mi yetişemedim mi?Muzlu rulo pastamla gelmiştim.
[/![]()
Selam kızlar ben 2 gündür çok hastayım pc başına çok oturamıyorum.Ara ara cepten bakıyorum
![]()
Çok sağol canımGeçmiş olsun canımm allah acil şifalar versin hemen dön aramıza![]()
Sağol canımCok gecmisolsun canim..dinlen canim sen..yine sohbet ederiz,sen iyi olda
![]()
Ellerine sağlık Adra'cımYarışmaya katılım bitti mi yetişemedim mi?Muzlu rulo pastamla gelmiştim.
[/![]()
Sağol canımNevreste çok geçmiş olsun canım.Bol bol dinlen.
Geçmişi okumasam bazı şeylerden hiç haberim olmayacaktı ama.Mesela senin resim ekleyip kaldırdığını.
Görmeden şuradan şuraya gitmem.Sandalye attım oturuyorum ona göre Nevreste.
![]()
Çok sağol canımCanım çok geçmiş olsun, İnşaAllah çabucak iyileşirsin![]()
Canım müsait olduğum bir zaman senin için eklerim ama hayallerin yıkılmasın![]()
![]()
yok proya işimi elime alana dek elvedaDiyet topiklerini tek tek gezip propagandami yapsam..onlari arkama alirsam kimse duramaz karsimda
Rica ederim canim..ben begendim senin tariflerini
Canimsin üzülme,bir dahakine denersin sansini![]()
geçmiş olsun ablaSelam kızlar ben 2 gündür çok hastayım pc başına çok oturamıyorum.Ara ara cepten bakıyorum
![]()
![]()
![]()
Yarışmaya katılım bitti mi yetişemedim mi?Muzlu rulo pastamla gelmiştim.
[/![]()
Sağol canımCanım çok geçmiş olsun bitanem yat bol bol dinlen atlaması zor olmasın acil şifalar![]()
Sağol canımyok proya işimi elime alana dek elvedaçok tişkürler
geçmiş olsun abla![]()
Sağol AblacımNevoşum ne oldu öyle çok geçmiş olsundikkat et kendşne hayatım yat dinlen toparlan birazcık
![]()
Sağol canımÇok geçmiş olsun Nevrestecim inşallah bir an evvel iyileşirsin![]()