• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mezeler - Ordövrler Çay Saati Tarifleri, Gün İkramları CookPlus Sponsorluğunda....

En beğendiğim tarif...

• Ankete Katılan
    156
  • Anket Kapalı .
polimik var dediler geldim :1::1:
lakin ceza yeriz yaw polimik ban sebebidir forum kuralları gereği bana edi olarak ilk banımı aldırcanız öylemi:1::1::1:
vuslatcım yarın belli olacak bakalım bekliyoruz..

canım yakınlarımdan 3 kişi ile ilgili sağlık sorunları yaşıyorum biri yarın belli olacak bakalım ameliyat vs..ne diyecekler biri de ameliyat kesin ama hemen değil sonuncusu en çok beni üzen bu ay sonu belli olacak onun için şehir dışında olacam bu ay sonu...
İnşaAllah güzel haberlerini alırsın canım, Rabbim acil şifalar versin.

polimik var dediler geldim :1::1:
lakin ceza yeriz yaw polimik ban sebebidir forum kuralları gereği bana edi olarak ilk banımı aldırcanız öylemi:1::1::1:
vuslatcım yarın belli olacak bakalım bekliyoruz..

canım yakınlarımdan 3 kişi ile ilgili sağlık sorunları yaşıyorum biri yarın belli olacak bakalım ameliyat vs..ne diyecekler biri de ameliyat kesin ama hemen değil sonuncusu en çok beni üzen bu ay sonu belli olacak onun için şehir dışında olacam bu ay sonu...

hoş geldin egunal... fikrim gelmiştide söyledim ablalarım destek oldu nasıl sen ne diyon? ama bende aynı şeyi düşünüyorum .. mesela 9 15 ocak arasında kategorilerinizi belirtin dicez.. bu süreçte herkes yazcak örneğin ; ''dilaraa domatesden uğur böceği sandvçlerim.. '' yazıp liste çıkarcaz.. ayın on beşinde herkes koycak siteye konusunu yemeğiyle.. bir gün sonrada oylancak.. olur mu kii :17:

''dilaraginosss : domateden uğur böcekli kanepelerim..'' o tarihler içinde herkes kendi yapcağıı yazın böyle..

sonra tariflerin açıklancağı o gün içinde $untitled.png resmi ile tarif yazılıp konuya eklensin.. böylece bugün yapamadım yorgundum falan olmaz.. tüm tarifler aynı gün gelir ve oylama sunulur... hem tarif gelmeden ismi gelincede eğlenceli ve merak verici olur bence :40:

Canım yeniden hoşgeldin:16:
Güzel bir fikir ama normal yarışma için bile yarışmacı ,tarif eklemek isteyen çok olmuyor:31:Bu tür yarışmalara katılım zor olabilir.
Şöyle ki mesela bu yarışma için bile biri ilk yapsın bakalım nasıl birşey yapacak diye bekleniyor:9:O tür bir yarış için hep ilk yapacak kişi beklenir ve sonrasında her yeni gelen onun bir üstüne çıkabilir:9:Veya katılımcılar beklemekle geçirebilirler:34:Ama düşünülebilir..:34:Fikir çok güzel teşekkürler:54:
Bende senin gibi düsünüyorum canim..her zaman bir adim önde olalim diye önce katilim bile zorla oluyor,böyle bir yaris olsa ne olur bilemiyorum yani:52:
Selam hanımlar:16:
Bu yarışma çok heyecanlı:52::52::52:
Selam canimsin..nasil oldun daha iyimisin:50:

evet canim heyecanli gidiyor..egunal her zamanki gibi önde,arkadan vuslat nefesim ensende diyor..onun ardindan ben kaplumbaga hiziyla ilerliyorum:52:
olur katılırım 4 aylık eşimi nasıl zehirleyebilirim kategorisi açın birinci belli ikinci kimm :17::52:
:60::60:
:30::23::17::51::52::52::52:
Kim açacak konuyu Mune ablam duymasın:18::18::18:
Bencede duymasin,her yerde kulagi var valla..hemen gelir bizi boyar:51:
Allah yardımcısı olsun:31: Burası çok cazip gelmiyor demek ki:ssz:
buranin yatak odasi yok ondandir canim
Vuslat biraz ekşın mı yapsak.:27:Sen yarışmacı adaylarımızdan birine sataş masusçuktan.:9:Bak nasıl geliyorlar.:52:
kurbani secmissin adracigim
Ben mi:52: Tabi sonra ilk banımı yiyeyim sonra:60: Hazır ilk defa 2. olarak götürürken atma beni beni ateşe:18:
Başka bir aday bulsak ortalığı kızıştıracak:27::9:
ay canim sen daha hic ceza almadinmi..oy oy kiyamam ben sana:9:

e ben tecrübeli sayilirim..yarisma icin herseye varim..ben satasayimmi...:30:

Fikir çok güzel ama işe iddaa girince herkes çekinir büyük ihtimalle.Beş altı yarışmacı zor katılıyor normal yemek yarışmasına.Bir de bunun içine iddaa girince katılım olur mu bilmiyorum.Katılırım diyen olursa yapılabilir tabi.Herkes fikrini sunar sonuç değerlendirilir.
bende katilim konusunda süpheliyim:44:

Evet canım konular aynı zamanda açılsa iyi olabilir..Ama şu var yarışma açılan konularla hareketleniyor.Son yarışmacıya katar beklenilse bu bölüm çok sakin olur:26:
Canım çok geçmiş olsun .Allah yardımcınız olsun. Umarım herşey yolunda gider..:16:
Bu yarışmada daha öncede 1. olsan bile hediye ve tüm haklar senin :34:Bunu unuttun galiba daha önceki kategoride konuşmuştuk:29::34:

haklısın valla çok sönük olur.ya bence tek çözüm oylamanın gizli olması evet o zamanda itiraz edenler şikayet edenler olacaktır ama en azından renkli ve katılımı bol olur.benim bildiğim ya da hatırladığım diyelim yeni sponsorumuz için bu kural değişti yani hediye alınabiliyor ama diğer haklar pro ve kategori belirleme hakları ikinci olana geçiyor gibi anladım ben ne yani yanlışmı anlamışım:27::27::1:

Amin vuslatcım güzel haberler almayı çok istiyorum..

hoş geldin egunal... fikrim gelmiştide söyledim ablalarım destek oldu nasıl sen ne diyon? ama bende aynı şeyi düşünüyorum .. mesela 9 15 ocak arasında kategorilerinizi belirtin dicez.. bu süreçte herkes yazcak örneğin ; ''dilaraa domatesden uğur böceği sandvçlerim.. '' yazıp liste çıkarcaz.. ayın on beşinde herkes koycak siteye konusunu yemeğiyle.. bir gün sonrada oylancak.. olur mu kii :17:

tatlım ben bu gibi konularda yemek editörlerimizin fikirlerine bağlı kalırım onların olur demesi önemli benim için.Onların öngörüleri çok önemli yapılıp ypılamayacağı ve yapıldığında karşılaşılacak sorunlar ya da olumlu durumları onlar tahmin ederler.Fikir çok güzel uygulanabilirliliğide yetkili ve etkili editörlerimize bağlı diye düşünüyorum:16:

tatlım ben bu gibi konularda yemek editörlerimizin fikirlerine bağlı kalırım onların olur demesi önemli benim için.Onların öngörüleri çok önemli yapılıp ypılamayacağı ve yapıldığında karşılaşılacak sorunlar ya da olumlu durumları onlar tahmin ederler.Fikir çok güzel uygulanabilirliliğide yetkili ve etkili editörlerimize bağlı diye düşünüyorum:16:

en azından fikrimin beğenilmesine çok sevindim :42::42::42: yetkililere duyurmuş olalım uygun görürlerse hoş olur... :46:

Bende senin gibi düsünüyorum canim..her zaman bir adim önde olalim diye önce katilim bile zorla oluyor,böyle bir yaris olsa ne olur bilemiyorum yani:52:

evet canim heyecanli gidiyor..egunal her zamanki gibi önde,arkadan vuslat nefesim ensende diyor..onun ardindan ben kaplumbaga hiziyla ilerliyorum:52:

Canım nasılsın:38: Yok canım ben de tin tin takip etmeye başladım arayı çok açtı egunal yetişemiyorum:10::9::9:

:60::60::60:

Sorma ilk beni kestirdi gözüne:52:

:17::17:Eveet sicilim temiz:1:
Tamam kurbanı bulduk:9::9:

Canım nasılsın:38: Yok canım ben de tin tin takip etmeye başladım arayı çok açtı egunal yetişemiyorum:10::9::9:

:60::60::60:

Sorma ilk beni kestirdi gözüne:52:

:17::17:Eveet sicilim temiz:1:
Tamam kurbanı bulduk:9::9:

herkese iyi akşamlar diliyorum ben kaçıyorum.. mesaim bitcek sonrada eve gidip yemek bulaşık tavuk tarifi denicem iç pilava sarcam yapabilirsem sonuçları paylaşırım .. akşam yine gelirim öpüyorum :54::3:

Bencede duymasin,her yerde kulagi var valla..hemen gelir bizi boyar:51:

bende katilim konusunda süpheliyim:44:
Evet canım oylama dışında yarışmada değişmesi gereken birşeyin olduğunu düşünmüyorum ama onunda bir çözümü yok böyle devam edilecek:ssz:
Biraz daha iyiyim canım çok sağol:38:Ama hala çok dolaşamıyorum:ssz:
Evet her yerde kulağı var ben bile KİBlerim ona göre:9:
Evet biz baştan 1.yi söylemiştik:9:Hatta ben sonuncu olacağımıda söylemiştim :1:Yine iyi gidiyorum:32:

haklısın valla çok sönük olur.ya bence tek çözüm oylamanın gizli olması evet o zamanda itiraz edenler şikayet edenler olacaktır ama en azından renkli ve katılımı bol olur.benim bildiğim ya da hatırladığım diyelim yeni sponsorumuz için bu kural değişti yani hediye alınabiliyor ama diğer haklar pro ve kategori belirleme hakları ikinci olana geçiyor gibi anladım ben ne yani yanlışmı anlamışım:27::27::1:

Amin vuslatcım güzel haberler almayı çok istiyorum..

İnşaallah öyledir 2. pro kartlı olur:46:

Back