• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mezeler - Ordövrler Çay Saati Tarifleri, Gün İkramları CookPlus Sponsorluğunda....

En beğendiğim tarif...

• Ankete Katılan
    156
  • Anket Kapalı .
bir şey söylemek istiyroum :17: çok güzel yemekler yapıyosunuz ben bi çoğunun tarifini alıyorum yaptıklarımda oluyor ( bazıları çok zor:18: bana göree yani ) çok lezzetlidirler hiç şüphem yok.. ama bence burda bu kadar marifetli hanımlara birde iddalı yemekler yarışması yapılmalı.. en iyi tasarım, en ilginç fikir ,en enteresan lezzet gibi konular da olmalı..bilmem belki de vardır ama söylemek istedim.. çünkü çok güzel tarifler çıkyor çok iddalılar var aranızdaaa :28:

Canım yeniden hoşgeldin:16:
Güzel bir fikir ama normal yarışma için bile yarışmacı ,tarif eklemek isteyen çok olmuyor:31:Bu tür yarışmalara katılım zor olabilir.
Şöyle ki mesela bu yarışma için bile biri ilk yapsın bakalım nasıl birşey yapacak diye bekleniyor:9:O tür bir yarış için hep ilk yapacak kişi beklenir ve sonrasında her yeni gelen onun bir üstüne çıkabilir:9:Veya katılımcılar beklemekle geçirebilirler:34:Ama düşünülebilir..:34:Fikir çok güzel teşekkürler:54:

umarım değerlendirirler.. çok keyifli olurr

iddalı demeyiz bizdee :44: mesela benim bi arkadaşım barbi bebekden yaş pasta yapıyordu pastane pastasını aratmıyodu valla.. yengemde küçük kuzenim et yesin diye hep resimli yemekler yapıyor hamburgerden canavar, makarnadan rapunzel öyle yedirtiyor :34: çok güzel şeyle çıkabilir ..bi kategori olmalı mesela köfte yapcaz denilmeli çılgın köfteler yapmalı oylamalı :18:iş çılgınlık olunca ben bile katılırım.. zaten yemeklerim bi değişik oluyor :26::26::26::27:

Sen katılacaksan katılmak isteyenler olursa yaparız:52:

Canım yeniden hoşgeldin:16:
Güzel bir fikir ama normal yarışma için bile yarışmacı ,tarif eklemek isteyen çok olmuyor:31:Bu tür yarışmalara katılım zor olabilir.
Şöyle ki mesela bu yarışma için bile biri ilk yapsın bakalım nasıl birşey yapacak diye bekleniyor:9:O tür bir yarış için hep ilk yapacak kişi beklenir ve sonrasında her yeni gelen onun bir üstüne çıkabilir:9:Veya katılımcılar beklemekle geçirebilirler:34:Ama düşünülebilir..:34:Fikir çok güzel teşekkürler:54:

hoşbuldum nevrestecimm.. nasılsın? sadece bi fikir çömez gelinden :26: inşallah olur eğleniriz..

İyi sayılırım canım biraz hastayım yatıyorum:ssz:Sen nasılsın durumlar iyi mi:26:
Katılacaksan olur:27:

çok geçmiş olsuunn :43: dikkat et kendinee dinlenn.. ben de iyiyim işteyim hallettik problemleri çok şükür eşim destek bana ..iş güç ev yemek yuvarlanıp gidiyorum iştee

Selam hanımlar:16:
Bu yarışma çok heyecanlı:52::52::52:

sonucu merak ediyorum gerçekten..:nazar:

Yok canım hiç sanmıyorum:38:Yapıyorsundur güzel yemekler :56:en azından mutfakla çok ilgilisin biliyorum:29:

ya benim internette mi var sorun anlamadım ki iki saate bi cevap yazıyorum.. nevrestecim kusura bakma geriden geliyor cevaplarım.. yapıyorum valla çok meraklıyımda bilmem belki de güzel olmuyodur bilemem eşime sormak lazım.. :32:

çok geçmiş olsuunn :43: dikkat et kendinee dinlenn.. ben de iyiyim işteyim hallettik problemleri çok şükür eşim destek bana ..iş güç ev yemek yuvarlanıp gidiyorum iştee

sonucu merak ediyorum gerçekten..:nazar:

Sağol canım:16:
Sevindim umarım tekrar aksilik olmaz:48:Kolay gelsin canım:16:

ya benim internette mi var sorun anlamadım ki iki saate bi cevap yazıyorum.. nevrestecim kusura bakma geriden geliyor cevaplarım.. yapıyorum valla çok meraklıyımda bilmem belki de güzel olmuyodur bilemem eşime sormak lazım.. :32:

Yok canım önemli değil:29:Daha yeni evlisin yakın zamanda dahada güzellerini yaparsın:29:

umarım değerlendirirler.. çok keyifli olurr

iddalı demeyiz bizdee :44: mesela benim bi arkadaşım barbi bebekden yaş pasta yapıyordu pastane pastasını aratmıyodu valla.. yengemde küçük kuzenim et yesin diye hep resimli yemekler yapıyor hamburgerden canavar, makarnadan rapunzel öyle yedirtiyor :34: çok güzel şeyle çıkabilir ..bi kategori olmalı mesela köfte yapcaz denilmeli çılgın köfteler yapmalı oylamalı :18:iş çılgınlık olunca ben bile katılırım.. zaten yemeklerim bi değişik oluyor :26::26::26::27:

Böyle değişik sunumlar dimi.Aslında çok eğlenceli olur yapmak isteyene.

BgYbO.jpg

nOPf.png

Son düzenleme:
Aslında güzel olur:26:..Ama bunun içinde kategori belirlemek gerekiyor..:44:Yada bir tatlı bir tuzlu çeşit yapılsın denebilir.:17:.Bu ikisi gibi:31:

Birincimiz karar verir artık ne istediğine.:31:

Böyle değişik sunumlar dimi.Aslında çok eğlenceli olur yapmak isteyene.

evet evett adra aynen böylee diyom.. :46::46::46:

BgYbO.jpg

nOPf.png

Aslında güzel olur:26:..Ama bunun içinde kategori belirlemek gerekiyor..:44:Yada bir tatlı bir tuzlu çeşit yapılsın denebilir.:17:.Bu ikisi gibi:31:

benede ya kategori yada kullanılacak malzeme blirlenmeli.. mesela muz dicez.. muzdan kek mi pasta mı meyveli jöle mii artık ne istenirsee :46:

Back