Mezeler - Ordövrler Çay Saati Tarifleri, Gün İkramları CookPlus Sponsorluğunda....

En beğendiğim tarif...

• Ankete Katılan
    156
  • Anket Kapalı .
Oylama yavaş ilerliyor.Ben size diyorum Bir Derdim Var'a açalım bu başlığı diye.Başlık üst komşunun yatak odası gürültüsü içeriği de oylamaya buyrun olsun.

Oylama yavaş ilerliyor.Ben size diyorum Bir Derdim Var'a açalım bu başlığı diye.Başlık üst komşunun yatak odası gürültüsü içeriği de oylamaya buyrun olsun.

oylama yavaş ilerliyor evet duyuru yapılabilir bir kez daha ilk günlerde link verildi gördüm bir daha link verilse daha çok kişi farkedebilir...

herkese meraba hanımlar... ben oy kullanmadım gibi görünüyor , burayı yakından takip ediyorum oy yoksa bu ne iş olmasın üyeliğim değişmeden önce vermiştim tekrar kullanıp karaktersizlik yapmak bana göre değil ... o sebepten ellerinize emeğinize sağlık diyorum tekrarr

bir şey söylemek istiyroum çok güzel yemekler yapıyosunuz ben bi çoğunun tarifini alıyorum yaptıklarımda oluyor ( bazıları çok zor:18: bana göree yani ) çok lezzetlidirler hiç şüphem yok.. ama bence burda bu kadar marifetli hanımlara birde iddalı yemekler yarışması yapılmalı.. en iyi tasarım, en ilginç fikir ,en enteresan lezzet gibi konular da olmalı..bilmem belki de vardır ama söylemek istedim.. çünkü çok güzel tarifler çıkyor çok iddalılar var aranızdaaa

Allah yardımcısı olsun Burası çok cazip gelmiyor demek ki

Vuslat biraz ekşın mı yapsak.Sen yarışmacı adaylarımızdan birine sataş masusçuktan.Bak nasıl geliyorlar.

evet bu fikirler değerlendirilebilir aslında yemek bölümümüzün editörleri ne düşünürler bilemiyorum okuyunca fikirlerini yazarlar mutlaka..

Vuslat biraz ekşın mı yapsak.Sen yarışmacı adaylarımızdan birine sataş masusçuktan.Bak nasıl geliyorlar.

Ben mi Tabi sonra ilk banımı yiyeyim sonra Hazır ilk defa 2. olarak götürürken atma beni beni ateşe:18:
Başka bir aday bulsak ortalığı kızıştıracak

Fikir çok güzel ama işe iddaa girince herkes çekinir büyük ihtimalle.Beş altı yarışmacı zor katılıyor normal yemek yarışmasına.Bir de bunun içine iddaa girince katılım olur mu bilmiyorum.Katılırım diyen olursa yapılabilir tabi.Herkes fikrini sunar sonuç değerlendirilir.

Ben mi Tabi sonra ilk banımı yiyeyim sonra Hazır ilk defa 2. olarak götürürken atma beni beni ateşe:18:
Başka bir aday bulsak ortalığı kızıştıracak

Tamam seni atmayalım ateşe.Egunal nasıl fikir ama.

evet bu fikirler değerlendirilebilir aslında yemek bölümümüzün editörleri ne düşünürler bilemiyorum okuyunca fikirlerini yazarlar mutlaka..

umarım değerlendirirler.. çok keyifli olurr

iddalı demeyiz bizdee :44: mesela benim bi arkadaşım barbi bebekden yaş pasta yapıyordu pastane pastasını aratmıyodu valla.. yengemde küçük kuzenim et yesin diye hep resimli yemekler yapıyor hamburgerden canavar, makarnadan rapunzel öyle yedirtiyor çok güzel şeyle çıkabilir ..bi kategori olmalı mesela köfte yapcaz denilmeli çılgın köfteler yapmalı oylamalı :18:iş çılgınlık olunca ben bile katılırım.. zaten yemeklerim bi değişik oluyor :26::26::26:

Egunal, yakınların hastane durumları ne oldu canım:26:
Sonuçlar iyidir umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…