• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mezeler - Ordövrler Çay Saati Tarifleri, Gün İkramları CookPlus Sponsorluğunda....

En beğendiğim tarif...

• Ankete Katılan
    156
  • Anket Kapalı .
Canım geçmiş olsun, hayırdır, kötü bir şey değildir umarım:26:

sağol vuslatcım..kendimle ilgili değil canım yakınlarımla ilgili bir durum cuma günü belli olacak sonuç artık bu 2 gün düşünmekten acaba ne oldu demekten kendimi yer bitiririm...etrafımda 3 kişi var şu an hastane işleri olan onların arasında kaldım yorgunum yani..herşey hikaye önce sağlık gerisi bir şekilde olur...

sağol vuslatcım..kendimle ilgili değil canım yakınlarımla ilgili bir durum cuma günü belli olacak sonuç artık bu 2 gün düşünmekten acaba ne oldu demekten kendimi yer bitiririm...etrafımda 3 kişi var şu an hastane işleri olan onların arasında kaldım yorgunum yani..herşey hikaye önce sağlık gerisi bir şekilde olur...

İnşaAllah sonuçlar yüzünüzü güldürür canım:16: Rabbim daima sağlık, sıhhat versin(amin).

Ayy keşke canım benim:38:
Evet egunal kaçıyor ben kovalıyorum:9: Fark atmış yine:27:
Canim cok fark yok,her an degisebilir sonuclar:16:

Vuslatcigim kuzularina cok gecmisolsun..:16:okullardan getiriyorlar seninde dedigin gibi:50:
valla ben dün gece geç yattım o zaman 22 -22 idi..
kaçıp kovalama yoktu gayet eşitti her an herşey olabilir demek bu da:1:
hastane işlerim vardı havam yok arada buraya bakıp heyecan yaşayım diyorum yok arkadaş burası bile keyfimi yerine getiremiyor:50::50::50:
Kesinlikle her an degisebilir :52:

Canim cok gecmisolsun yakinlarina..insallah saglikli haberlerini alirsin:16:

iyi akşamlarr yarışma başlamışş ben yeni uğrayabildimm neler neler yapılmışş herkesin ellerine emeğine sağlık

Son düzenleme:

Vuslatcigim kuzularina cok gecmisolsun..:16:okullardan getiriyorlar seninde dedigin gibi:50:

Kesinlikle her an degisebilir :52:

Canim cok gecmisolsun yakinlarina..insallah saglikli haberlerini alirsin:16:

sağol canım:16:

Sağol canım:16: Okulları özel olarak dezenfekte etseler fena olmaz aslın da, işe yarardı belki:44:

Secim kampanyasinami baslasam ne yapsam...

Gecen yarista tutmustu,belki yine tutar
:60::60:

Bana oy verein yabanci dil kursu acacagim buraya,devamida gelecek..
:60::60::60:

Secim kampanyasinami baslasam ne yapsam...

Gecen yarista tutmustu,belki yine tutar
:60::60:

Bana oy verein yabanci dil kursu acacagim buraya,devamida gelecek..
:60::60::60:

Bak bir de yabancı dil kursu diyor:30: Yabancı dil yüzünden iş bulamayanlar koşa koşa gelecek şimdi:52::9::9:

Back