Mezeler - Ordövrler Çay Saati Tarifleri, Gün İkramları CookPlus Sponsorluğunda....

En beğendiğim tarif...

• Ankete Katılan
    156
  • Anket Kapalı .
pegasus ablaaaa,teşekkür ederimmm

oyum kendime5 olsun göze hitap etsin dedimaçıkçası kararda viremedimvelhasılıkelaaam,getti pro getti

Yandık deseneBen hiç heveslenmeyeyim o zaman
Diyet topiklerini tek tek gezip propagandami yapsam..onlari arkama alirsam kimse duramaz karsimda

pegasus ablaaaa,teşekkür ederimmm

oyum kendime5 olsun göze hitap etsin dedimaçıkçası kararda viremedimvelhasılıkelaaam,getti pro getti
Rica ederim canim..ben begendim senin tariflerini

Canimsin üzülme,bir dahakine denersin sansini

Son düzenleme:
Hadiyin bana oy verene topladigim altinlarla hediyeler alcam

Bakin bu son,pegasusu bir daha kim bilir ne zaman görürsünüz yarismalarda..bu son sansiniz olabilir

Selam kızlar ben 2 gündür çok hastayım pc başına çok oturamıyorum.Ara ara cepten bakıyorumSohbete katılamıyorum kusura bakmayın

Geçmiş olsun canımm allah acil şifalar versin hemen dön aramıza

Yarışmaya katılım bitti mi yetişemedim mi?Muzlu rulo pastamla gelmiştim.

[/

Nevreste çok geçmiş olsun canım.Bol bol dinlen.

Geçmişi okumasam bazı şeylerden hiç haberim olmayacaktı ama.Mesela senin resim ekleyip kaldırdığını.Görmeden şuradan şuraya gitmem.Sandalye attım oturuyorum ona göre Nevreste.

Geçmiş olsun canımm allah acil şifalar versin hemen dön aramıza
Çok sağol canım
Cok gecmisolsun canim..dinlen canim sen..yine sohbet ederiz,sen iyi olda
Sağol canımİnşaallah

[/
Ellerine sağlık Adra'cım
Sağol canım
Canım müsait olduğum bir zaman senin için eklerim ama hayallerin yıkılmasın
Canım çok geçmiş olsun, İnşaAllah çabucak iyileşirsin
Çok sağol canım

Selam kızlar ben 2 gündür çok hastayım pc başına çok oturamıyorum.Ara ara cepten bakıyorumSohbete katılamıyorum kusura bakmayın

Canım çok geçmiş olsun bitanem yat bol bol dinlen atlaması zor olmasın acil şifalar

Diyet topiklerini tek tek gezip propagandami yapsam..onlari arkama alirsam kimse duramaz karsimda

Rica ederim canim..ben begendim senin tariflerini

Canimsin üzülme,bir dahakine denersin sansini
yok proya işimi elime alana dek elvedaçok tişkürler
geçmiş olsun abla

Çok geçmiş olsun Nevrestecim inşallah bir an evvel iyileşirsin

[/

adracım seni beğeniyorum:129:

Canım çok geçmiş olsun bitanem yat bol bol dinlen atlaması zor olmasın acil şifalar
Sağol canım
yok proya işimi elime alana dek elvedaçok tişkürler

geçmiş olsun abla
Sağol canım
Nevoşum ne oldu öyle çok geçmiş olsun dikkat et kendşne hayatım yat dinlen toparlan birazcık
Sağol AblacımYatıyorum kalkamıyorum
Çok geçmiş olsun Nevrestecim inşallah bir an evvel iyileşirsin
Sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…