- 16 Kasım 2008
- 13.766
- 13.418
- 823
Sanada mutlu yıllar tatlımamin
eşim ve kayınvaldem şu anda hasta işim iki kat daha zorlandı
![]()
İkisine de çok geçmiş olsun canım.Sen de dikkat et kendine.

Çok basit ve kısa sürede hazırlanan birşeyler olsun ama sanki zormuş gibi ve çokta ihtişamlı görünsün![]()
Öyle bir tarif varsa bana da söyle Usha.

Evet ya,en cok herüflere yariyor bu yaris..benim adam simdiden,sonraki kategori ne,onada katil diyor,bende diyet yemekleri dedim..adam sustu...
![]()
Adam diyet yemeklerini ne yapsın:)Hevesi kursağında kalmış yazık.

Adracım , balım peteğim
Görüşemez olduk ben yemek topiklerine girmeyeli .
Sana da muhteşem bir yıl diliyorum , bak diğer dileğimiz aynı olmuş , bende onu dilemiştim
Ya aynen dediğin gibi pegasusum biraz önce durmadım koştum mutfağa ve acıkan karnıma söz geçiremeyerek bol kaşarlı sucuklu ekmekler verdim fırına , cola ile beraber bir güzel götürdüm , yerken tabağıma mayonez sıkmayı da ihmal etmedim .Sen hala beni takımına istiyor musun bir daha düşün
Efser çok çok geçmiş olsun kayınvalide , kayınpederin hasta imiş , bizim evde de oğlum hasta . Bu sene bu virüs illeti fena yaktı bizi .
Evet Aus görüşemez olduk.

Oğluna da geçmiş olsun.Salgın var herkesler hasta

Canım babam 3 yıl önce bir grip sonrası virüs bulaştı bağışıklık sistemi düşük olduğundan yatağa bağımlı kaldı çok şükür ilerleme var yürüteçle ufak ufak yürüyormuşBize gelmeyi çok istiyorlardı bir aksilik olmazsa gelecekler
Benim için misafir 3 yıldan fazla oldu gelmediler
İnşaallah canım![]()
Babacığına çok geçmiş olsun canım.Basit bir grip deriz ama sonuçları kötü olabiliyor demekki.:26:İlerleme olmasına çok sevindim.Ailenin gelmesi de çok güzel.Senden mutlusu yoktur şimdi.