• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mezeler - Ordövrler Çay Saati Tarifleri, Gün İkramları CookPlus Sponsorluğunda....

En beğendiğim tarif...

• Ankete Katılan
    156
  • Anket Kapalı .
Sanada mutlu yıllar tatlım :54:amin :31:eşim ve kayınvaldem şu anda hasta işim iki kat daha zorlandı :5:

İkisine de çok geçmiş olsun canım.Sen de dikkat et kendine.:16:

Çok basit ve kısa sürede hazırlanan birşeyler olsun ama sanki zormuş gibi ve çokta ihtişamlı görünsün :60::60::60::60:

Öyle bir tarif varsa bana da söyle Usha.:1:

Evet ya,en cok herüflere yariyor bu yaris..benim adam simdiden,sonraki kategori ne,onada katil diyor,bende diyet yemekleri dedim..adam sustu...
:60::60:

Adam diyet yemeklerini ne yapsın:)Hevesi kursağında kalmış yazık.:1:

Adracım , balım peteğim :16:

Görüşemez olduk ben yemek topiklerine girmeyeli .

Sana da muhteşem bir yıl diliyorum , bak diğer dileğimiz aynı olmuş , bende onu dilemiştim :1:

Ya aynen dediğin gibi pegasusum biraz önce durmadım koştum mutfağa ve acıkan karnıma söz geçiremeyerek bol kaşarlı sucuklu ekmekler verdim fırına , cola ile beraber bir güzel götürdüm , yerken tabağıma mayonez sıkmayı da ihmal etmedim .Sen hala beni takımına istiyor musun bir daha düşün :52:

Efser çok çok geçmiş olsun kayınvalide , kayınpederin hasta imiş , bizim evde de oğlum hasta . Bu sene bu virüs illeti fena yaktı bizi .

Evet Aus görüşemez olduk.:38:Teşekkür ederim muhteşem yıl dileğine.:16:Dileklerimiz aynı olur tabi yemeyi çok sevince.:1:Ama dileklerimiz gerçek olsa çok süper olur dimi:)))Bol kaşarlı sucuklu ekmekler de ne güzel olmuştur.:56:Afiyet olsun.

Oğluna da geçmiş olsun.Salgın var herkesler hasta:(

Canım babam 3 yıl önce bir grip sonrası virüs bulaştı bağışıklık sistemi düşük olduğundan yatağa bağımlı kaldı çok şükür ilerleme var yürüteçle ufak ufak yürüyormuş:31:Bize gelmeyi çok istiyorlardı bir aksilik olmazsa gelecekler:31:
Benim için misafir 3 yıldan fazla oldu gelmediler:ssz:
İnşaallah canım:38:

Babacığına çok geçmiş olsun canım.Basit bir grip deriz ama sonuçları kötü olabiliyor demekki.:26:İlerleme olmasına çok sevindim.Ailenin gelmesi de çok güzel.Senden mutlusu yoktur şimdi.:16:

tesekkur ederim:34:
yalnız ben şimdi sunumlara,tariflere baktımda benimki onların yanında çok sönUk kaldı
pogacam kabarmadı çok komik duruyor

Öyle düşünmeyin, o kadar emek veriyorsunuz.
Ben de cupcakelerde sorun yaşadım, kreması tam donmadan üzerine koyunca hoş görünmedi:50:

Öyle düşünmeyin, o kadar emek veriyorsunuz.
Ben de cupcakelerde sorun yaşadım, kreması tam donmadan üzerine koyunca hoş görünmedi:50:
haklısınIz ama ben çok beğendim sizinkileri
ben katılıcam maksat yarışma kalabalıklaşsın
ama lütfen bu kız bunlarlamı katıldı demeyın ilk deneyimlerimi paylasacağım
amaç eğlenmek:

haklısınIz ama ben çok beğendim sizinkileri
ben katılıcam maksat yarışma kalabalıklaşsın
ama lütfen bu kız bunlarlamı katıldı demeyın ilk deneyimlerimi paylasacağım
amaç eğlenmek:

Tabi ki kimsenin verilen emeğe saygısızlık yapma hakkı yoktur.
Dediğiniz gibi maksat eğlenmek:16: Bekliyorum:56::56:

4 gün yatak döşek yattım sayfalar uçmuş, şimdi nerde bu millet:5:

4 gün yatak döşek yattım sayfalar uçmuş, şimdi nerde bu millet:5:

Vuslat geçmiş oılsun.Sen de mi grip oldun:(

Nevreste'nin misafiri var bugün galiba.Efser hasta bakıyor.Usha çalışıyor.Diğerlerinden haberim yok:)

Vuslat geçmiş oılsun.Sen de mi grip oldun:(

Nevreste'nin misafiri var bugün galiba.Efser hasta bakıyor.Usha çalışıyor.Diğerlerinden haberim yok:)

Sağol canım, evet ya ilk defa grip yatağa düşürdü beni nasıl bir gripse:50:
Ben dahil evde 4 kişi yataklık olduk:30: Sadece büyük kızımla oğlum sağlam kaldı:1:
Nevoş mamalarla meşgul o zaman:56: Bu sene hastalık kol geziyor:26:

Sonunda gele bildim kızlar :37:

Hemen tariflere dalıyorum :56::10:

Kendi kendime söz vermiştim, geceleri girmeyecektim bu bölüme ama yine nefsime yenik düştüm:51:

Nevreste yine döktürmüş, mutfaktaki maharetin tartışılmaz, ellerine emeklerine sağlık:34:

pegasus07 kol böreğine bittim, çok ince açılmış ve görünümü çok güzel, ellerine sağlık:34:

vuslat79 emeklerinize sağlık, çiçek börek görsel olarak çok değişik gözüküyor, çiğ halini bile çok beğendim:56:

Beni çok şaşırtan 2 kişiye geldi sıra:))
superisi96 ve PersephoneH ikinizi de kutlarım, genç kızlarımızın ne kadar marifetli olabileceklerini göstermişsiniz, sizleri ve yaşıtlarınızı bu yarışmada daha çok görmek isterim doğrusu:16:

PersephoneH pastan şahane, helal olsun sana :34:

superisi96 ellerine sağlık, başlığında babacığını yazman dikkatimi çekti, bende de senin gibi babacı bir kız var da, o da katılsa babasını yazardı hemen:)))
Aferin küçük cadı yaşına göre marifetliymişsin, lokumu denemem lazım, benim mutfak fareleri tatlı seviyor:60::60:

Kendi kendime söz vermiştim, geceleri girmeyecektim bu bölüme ama yine nefsime yenik düştüm:51:

Nevreste yine döktürmüş, mutfaktaki maharetin tartışılmaz, ellerine emeklerine sağlık:34:

pegasus07 kol böreğine bittim, çok ince açılmış ve görünümü çok güzel, ellerine sağlık:34:

vuslat79 emeklerinize sağlık, çiçek börek görsel olarak çok değişik gözüküyor, çiğ halini bile çok beğendim:56:

superisi96 ve PersephoneH ikinizi de kutlarım, genç kızlarımızın ne kadar marifetli olabileceklerini göstermişsiniz, sizleri ve yaşıtlarınızı bu yarışmada daha çok görmek isterim doğrusu:16:

superisi96 ellerine sağlık, başlığında babacığını yazman dikkatimi çekti, bende de senin gibi babacı bir kız var da, o da katılsa babasını yazardı hemen:)))
Aferin küçük cadı yaşına göre marifetliymişsin, lokumu denemem lazım, benim mutfak fareleri tatlı seviyor:60::60:
Çok teşekkür ederim:16:

Cok tesekkür ederim:16::16:

Back