• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mezeler - Ordövrler Çay Saati Tarifleri, Gün İkramları CookPlus Sponsorluğunda....

En beğendiğim tarif...

• Ankete Katılan
    156
  • Anket Kapalı .
Ben açtım konuyu ama olmadı resimleri tlfnda atmaktan zorlandım dosya hata oluşturdu atamadım ,resimler yüklenmeyince bende yarıda bıraktım açtım olmadı kusura bakmayın:) tlnumda hiç böyle sorun olmamıştı :26:

Selam kızlar.:12:

Bir gün kaldı yarışmanın bitmesine.:27:Bu katagori çok mu uzun sürdü bana mı öyle geldi yahu.:111:

Ben açtım konuyu ama olmadı resimleri tlfnda atmaktan zorlandım dosya hata oluşturdu atamadım ,resimler yüklenmeyince bende yarıda bıraktım açtım olmadı kusura bakmayın:) tlnumda hiç böyle sorun olmamıştı :26:
Canım resimler görünmüyorsa onay verilmeyebilir:26:
Selam kızlar.:12:

Bir gün kaldı yarışmanın bitmesine.:27:Bu katagori çok mu uzun sürdü bana mı öyle geldi yahu.:111:

Selam canım:38:
Evet bu kategori bayağı uzun oldu:29:
Bitsin yeni kategoriye geçelim artık:52::52::52::52:

bişiler yaptım son anda işimin gücümünün arasına sıkıştırdım akşama kadar açmaya çalışırım konuyu:52::52::52:

Selam canım:38:
Evet bu kategori bayağı uzun oldu:29:
Bitsin yeni kategoriye geçelim artık:52::52::52::52:

Selam Nevreste'ciğim.:38:

Evet gerçekten çok uzun oldu.Bakalım birinci olan arkadaşımız hangi kategoriyi seçecek.:6:

bişiler yaptım son anda işimin gücümünün arasına sıkıştırdım akşama kadar açmaya çalışırım konuyu:52::52::52:

Ben biliyordum zaten katılacağını.:1:Merakla bekliyorum tariflerini.:56:

Ellerine sağlık canım bekliyoruz

Evet gerçekten çok uzun oldu.Bakalım birinci olan arkadaşımız hangi kategoriyi seçecek.:6:

Evet Egunal katılacakmış soralım yeni kategori ne olacak:52::52::52:

ben bilmiyordum katılacağımı demek sen biliyordun:1::1::1:

Ellerine sağlık canım bekliyoruz

Evet Egunal katılacakmış soralım yeni kategori ne olacak:52::52::52:

katılım sayısını tamamlamak için katılırım diyordum lakin eşim bu akşam yemek istemiyorum aparatif birşeyler yap dedi bende epey bi aparatif takıldım ama yemek değil sonuçta :1::1: akşama bayram edecek adamım...
yeni kategoriyi bende merakla bekliyorum:1:

ben bilmiyordum katılacağımı demek sen biliyordun:1::1::1:

katılım sayısını tamamlamak için katılırım diyordum lakin eşim bu akşam yemek istemiyorum aparatif birşeyler yap dedi bende epey bi aparatif takıldım ama yemek değil sonuçta :1::1: akşama bayram edecek adamım...
yeni kategoriyi bende merakla bekliyorum:1:

Tamam ekle bakalım aparatif neler döktürdün:56::9:
Yeni kategori fikirlerini bekliyoruz:9:

Oğlum kitabı çizildi diye çamaşır makinasına koymuş ve çalıştırmış:53:Nasıl çalıştırmış bilmiyorum:9:Şimdi kitabım ıslandı diye ağlıyor:60:

Oğlum kitabı çizildi diye çamaşır makinasına koymuş ve çalıştırmış:53:Nasıl çalıştırmış bilmiyorum:9:Şimdi kitabım ıslandı diye ağlıyor:60:

ay cok tatlıymıs :1::nazar: nazar degmesin!

bu arada ben de bugun bostum gaza geldim katılmayı dusundum, hatta tatlımı bile yaptım ama degisik alengirli tarifler tuzlu bilmedigim icin yerimde saydım :50:

birazcık burada yazanları okuyup tuyolar almam ogrenmem lazım.

yeni kategoriyi simdiden merak etmeye basladım... :52:

Son düzenleme:
ay cok tatlıymıs :1::nazar: nazar degmesin!

bu arada ben de bugun bostum gaza geldim katılmayı dusundum, hatta tatlımı bile yaptım ama degisik alengirli tarifler tuzlu bilmedigim icin yerimde saydım :50:

birazcık burada yazanları okuyup tuyolar almam ogrenmem lazım.

yeni kategoriyi simdiden merak etmeye basladım... :52:

Teşekkür ederim canım:29:
Bu kategori uygun değilse mutlaka size uygun bir kategori olacaktır mutlaka bekliyoruz:56::16:
Tatlınızı buraya ekleyin bakalım:52:

Canım benim yerim o tatlı elerini kendi kedine çözüm bulmuş işte annesi :9:
Ekledim canım inşallah beğenirsiniz.

Ha ha haaayyyy yerim ben onuuuu:1::1::1:
Hadi bekliyoruz :46::46:

Teşekkür ederim canım:29:
Bu kategori uygun değilse mutlaka size uygun bir kategori olacaktır mutlaka bekliyoruz:56::16:
Tatlınızı buraya ekleyin bakalım:52:

kısmet... takipteyim.

cikolatalı kremalı makarondu, ben biraz tartmadan yaptım :27:
ama olcusu guzel tuttu sayılır, yine deneyip fotograflarıyla birlikte tatlılar bolumene eklemeyi dusunuyorum :52:

Back