Katılım başlama tarihi : 10 Aralık 2013
En son başvuru tarihi : 05 Ocak 2014 / 23:00 Pazar
Oylama başlama tarihi : 06 Ocak 2014
Oylama bitiş tarihi : 12 Ocak 2014 / 23:00 Pazar
Yok canım ben katılmayacağım.Bizde yılbaşı hazırlığı pek olmaz.Süslü masalar da kurulmaz.Çok çeşit yapmak lazım masayı donatmak için.Bir de oylama sistemini beğenmiyorum.Onun için katılmayacağım.
Selam canımhazırlık var mı :26:
İki ikramlığı gece yaptım saat 2 deKalanını bugün tamamlıcam İnşaAllah canım
Evet, oylama sistemini ben de beğenmiyorum ama belki bir ihtimal diğer şanslı üye olma ümidiyle katılıyorum yarışmaya
Geceden beri uğraşıyorum, bu kadar uğraş yine fos çıkarsa ben de jübilemi yapıcam bu kategori sonucu
Yok canım ben katılmayacağım.Bizde yılbaşı hazırlığı pek olmaz.Süslü masalar da kurulmaz.Çok çeşit yapmak lazım masayı donatmak için.Bir de oylama sistemini beğenmiyorum.Onun için katılmayacağım.
Merhaba canım
Evet yılbaşı sonrası katılım artar
Ben de öyle düşünüyorum
o kadar sebep saymışsınki birine ikna etsem diğerine nasıl ikna edecem seni ama ben yinede umutluyum niye bilmiyorum katılabilirsin gibi geliyor bol çeşit yapacak potansiyele sahipsin evdekiler yer işte fenamı illa yılbaşı masası olmasıda şart değil...
annemim günü var bu aralar yapar sanırım gidip masasını çekip katılayım bari
Kararım kesin ve net.Bu sefer içim hiç coşmuyor nedense.Diğer yarışmalardaki heves yok.Bu iş de hevesle yapılan bir iş olduğu için katılamayacağım:)Sizi izlerim ben de.Sen katılmıyormusun?Ben de seni bekliyorum katılırsın diye.
O zaman içine bir coşku düşsün inşallah diyerek ikna sürecimi tamamlıyorum
Ben zorlarsam kendimi katılabilirim ama yoğunum bu ara çok çok çok sonra düşünebilirim yarışmayı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?