Mezeler - Ordövrler Çay Saati Tarifleri, Gün İkramları CookPlus Sponsorluğunda....

En beğendiğim tarif...

• Ankete Katılan
    156
  • Anket Kapalı .
Merhaba
Yarışmaya katılmak istemez misiniz
COOKPLUS
Bu hediye kaçmaz

Katılım başlama tarihi : 10 Aralık 2013
En son başvuru tarihi : 05 Ocak 2014 / 23:00 Pazar
Oylama başlama tarihi : 06 Ocak 2014
Oylama bitiş tarihi : 12 Ocak 2014 / 23:00 Pazar

:125::125::125:

Evet, oylama sistemini ben de beğenmiyorum ama belki bir ihtimal diğer şanslı üye olma ümidiyle katılıyorum yarışmaya
Geceden beri uğraşıyorum, bu kadar uğraş yine fos çıkarsa ben de jübilemi yapıcam bu kategori sonucu

Nevreste masalar çok güzel.Ama görmem hiç iyi olmadı:)

İnşallah olursun canım.Oylama sistemi değişmedikçe ben de katılmayacağım.

o kadar sebep saymışsınki birine ikna etsem diğerine nasıl ikna edecem seni ama ben yinede umutluyum niye bilmiyorum katılabilirsin gibi geliyor bol çeşit yapacak potansiyele sahipsin evdekiler yer işte fenamı illa yılbaşı masası olmasıda şart değil...

Merhaba canım
Evet yılbaşı sonrası katılım artar

Ben de öyle düşünüyorum

annemin günü var bu aralar yapar sanırım gidip masasını çekip katılayım bari

Son düzenleme:

Kararım kesin ve net.Bu sefer içim hiç coşmuyor nedense.Diğer yarışmalardaki heves yok.Bu iş de hevesle yapılan bir iş olduğu için katılamayacağım:)Hem kaç çeşit yaptım silindi.Kıymet mi bilindi.Kazen bir özür bile dilemedi.Ben de tarif vermeden eklerdim yaptıklarımı.Bu niye sunulmadı bize şimdiki gibi.Sizi izlerim ben de.Sen katılmıyormusun?Ben de seni bekliyorum katılırsın diye.

Son düzenleme:
Aşkolsun Nevreste acıktım yemeyim diyorum fazlalığım var diyorum kaç masa fotosu koymuş bak bak bitmedi bedenimdeki son 500 kalorinin sebebi sensin

O zaman içine bir coşku düşsün inşallah diyerek ikna sürecimi tamamlıyorum
Ben zorlarsam kendimi katılabilirim ama yoğunum bu ara çok çok çok sonra düşünebilirim yarışmayı.

O zaman içine bir coşku düşsün inşallah diyerek ikna sürecimi tamamlıyorum
Ben zorlarsam kendimi katılabilirim ama yoğunum bu ara çok çok çok sonra düşünebilirim yarışmayı.

O mesaja ekleme yaptım.Coşkumu sildi süpürdüler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…