Çok güzeller değil miNevoş bu sofralar çok güzel
Canım ellerine sağlık bekliyoruzİki ikramlığı gece yaptım saat 2 deKalanını bugün tamamlıcam İnşaAllah canım
Sağol canımNevreste masalar çok güzel.Ama görmem hiç iyi olmadı:)
İnşallah olursun canım.Oylama sistemi değişmedikçe ben de katılmayacağım.
Değil mi yiyecek birileri mutlaka oluro kadar sebep saymışsınki birine ikna etsem diğerine nasıl ikna edecem seni ama ben yinede umutluyum niye bilmiyorum katılabilirsin gibi geliyor bol çeşit yapacak potansiyele sahipsin evdekiler yer işte fenamı illa yılbaşı masası olmasıda şart değil...
annemin günü var bu aralar yapar sanırım gidip masasını çekip katılayım bari
Aşkolsun Nevreste acıktım yemeyim diyorum fazlalığım var diyorum kaç masa fotosu koymuş bak bak bitmedi bedenimdeki son 500 kalorinin sebebi sensin
O mesaja ekleme yaptım.Coşkumu sildi süpürdüler.
hımm bu sponsor iyi olmuş ne kazanacagını bilir en azından katılanlar
şimdiye kadar hep süprizdi :26:
benim hediyemde hala gelmedi beni unuttunuz mu acaba
banada sponsorumuzdan düdüklü tencere gelse mutlu olurum yani
kendimi bi hatırlatayım dedim
Değil mi yiyecek birileri mutlaka olur
Olur ama anneni üye yapman gerekecek
Ben bakıp bakıp kilo alıyorum sizde alın
evet canım gün ikramlıkları yenmezmi yaa bir kahvaltı masasına bir de gün masasına hayır diyemem...
kimse yemesede ben yerim sorun değil yani
anneciğimin masasını çekersem anlaşılır zaten ben ramazan sofrası masa düzeni kategorisinde yarışmıştım ya işte masam o benim farklı masa beni ele verir
Merhaba
Tekrar katılmak istemez misinDaha önce 1. olanlarda hediyeyi alabilecekler
Öyle mi gelmedi mi:26:
çok hastayımm çokkk doğurana kadar bakıcı yiyici moddayım dogurunca belki değişik bişilerim olursa katılabilirim tabi heycanı güzel ediyemde gelir herelde ya bekliyorum promda güzel şuan hediyede ne gelceği belli değil ya merak konusu oldu içimde bide ailede sorup duruyolar geldimi geldimi diye ben unuttuyorum ama onalr unutturmuyo
banada sponsorumuzdan düdüklü tencere gelse mutlu olurum yani
bide ailede sorup duruyolar geldimi geldimi diye ben unuttuyorum ama onalr unutturmuyo
ay nevrestem yaa o masalar ne öyleeağzımın kenarından sular aktı valla...
ne güzel hazırlanmış o masalar...bizim hatunlardan daha güzel masalar çıkar ama katılan yok niyeyse
masa hazırlamak olmasa bende katılırdım...masaye elim gitmiyor...sürekli ders çalıştığımdan misafir almıyorum bu aralar...
o kadar emek çekip masa hazırlayasım yok
ama sen adra'yı ikna et nevrestem, tam ona hitap ediyor hamur işleri vs...
Nevoş çok güzel ve yer sofrası daha samimi gelmiştir bana
Bence deMasası olmayanlar böyle bir sunum yapabilirler
Efser hanım siz ne zaman yapacaksınızBak dayanmayıp ben yapacağım zor tutuyorum kendimi zaten
Arada evde bende yer sofrası kurarım hoşuma gider
Bakalım senin naz çekme limitin nereye kadar
Ama fazla naz aşık usandırırBeni çok zorlama istersen
Eki Görüntüle 905043 Corc var onu yollarım
Tabi canım konuk jürimiz o,tadına bakıp yorumlarını dinleyeceğiz yanılız yanımda oturmasın senden ricam
İşte bu nazdan vaz geçiriçi bir nedenBilemiyorum artık nerde oturmak isterse orda oturacakEğer katılman geçikirse senin yanına oturturacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?