• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mezeler - Ordövrler Çay Saati Tarifleri, Gün İkramları CookPlus Sponsorluğunda....

En beğendiğim tarif...

• Ankete Katılan
    156
  • Anket Kapalı .
- 5 adaydan az katılım olursa kategori iptal edilecektir,

sanırım hediye 1 kişiye gidiyor : )

2 kisi daha katilsa,nevosumla efserimde katilir,5 oluruz:ssz:

hadi kizlar okeye,pardon yarismaya 2 kisi araniyor:9:

Günaydın.:119:

Yılbaşından sonra katılım artar diye düşünüyorum.Herkes yılbaşını bekliyor bence.

Yılbaşından sonra katılım artar diye düşünüyorum.Herkes yılbaşını bekliyor bence.

Bencede katılım süresi uzun yılbaşı için hazırlıklar mutlaka olacak ve katılımı artıracaktır.
Sen katılmayı düşünüyormusun adra cım geçmişe bakmadım belki buna dair birşey yazmışsındır bilemiyorum şu an.

Bencede katılım süresi uzun yılbaşı için hazırlıklar mutlaka olacak ve katılımı artıracaktır.
Sen katılmayı düşünüyormusun adra cım geçmişe bakmadım belki buna dair birşey yazmışsındır bilemiyorum şu an.

Yok canım ben katılmayacağım.Bizde yılbaşı hazırlığı pek olmaz.Süslü masalar da kurulmaz.Çok çeşit yapmak lazım masayı donatmak için.Bir de oylama sistemini beğenmiyorum.Onun için katılmayacağım.

Merhaba canım:54:
Evet yılbaşı sonrası katılım artar:34:

Ben de öyle düşünüyorum:29:

Back