• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mezeler - Ordövrler Çay Saati Tarifleri, Gün İkramları CookPlus Sponsorluğunda....

En beğendiğim tarif...

• Ankete Katılan
    156
  • Anket Kapalı .
hımm bu sponsor iyi olmuş ne kazanacagını bilir en azından katılanlar :31:

şimdiye kadar hep süprizdi :26:

benim hediyemde hala gelmedi beni unuttunuz mu acaba:24::17:

banada sponsorumuzdan düdüklü tencere gelse mutlu olurum yani:52:

:10:kendimi bi hatırlatayım dedim:37:

Nevoş bu sofralar çok güzel:56::56::52:
Çok güzeller değil mi:52:
İki ikramlığı gece yaptım saat 2 de :30: Kalanını bugün tamamlıcam İnşaAllah canım:31:
Canım ellerine sağlık bekliyoruz:56::48:
Nevreste masalar çok güzel.:56:Ama görmem hiç iyi olmadı:)

İnşallah olursun canım.:34:Oylama sistemi değişmedikçe ben de katılmayacağım.
Sağol canım:16:

o kadar sebep saymışsınki birine ikna etsem diğerine nasıl ikna edecem seni ama ben yinede umutluyum niye bilmiyorum katılabilirsin gibi geliyor bol çeşit yapacak potansiyele sahipsin evdekiler yer işte fenamı illa yılbaşı masası olmasıda şart değil...

annemin günü var bu aralar yapar sanırım gidip masasını çekip katılayım bari:1:
Değil mi yiyecek birileri mutlaka olur:52:
Olur ama anneni üye yapman gerekecek:9::1:
Aşkolsun Nevreste acıktım yemeyim diyorum fazlalığım var diyorum kaç masa fotosu koymuş bak bak bitmedi bedenimdeki son 500 kalorinin sebebi sensin:19::1:
:17:Ben bakıp bakıp kilo alıyorum sizde alın:52:
O mesaja ekleme yaptım.:1:Coşkumu sildi süpürdüler.:27:
:38::38:
hımm bu sponsor iyi olmuş ne kazanacagını bilir en azından katılanlar :31:

şimdiye kadar hep süprizdi :26:

benim hediyemde hala gelmedi beni unuttunuz mu acaba:24::17:

banada sponsorumuzdan düdüklü tencere gelse mutlu olurum yani:52:

:10:kendimi bi hatırlatayım dedim:37:

Merhaba
Tekrar katılmak istemez misin:52:Daha önce 1. olanlarda hediyeyi alabilecekler:34:
Öyle mi gelmedi mi:26:

Değil mi yiyecek birileri mutlaka olur:52:
Olur ama anneni üye yapman gerekecek:9::1:

:17:Ben bakıp bakıp kilo alıyorum sizde alın:52:

:38::38:

evet canım gün ikramlıkları yenmezmi yaa bir kahvaltı masasına bir de gün masasına hayır diyemem...
kimse yemesede ben yerim sorun değil yani:1:
anneciğimin masasını çekersem anlaşılır zaten ben ramazan sofrası masa düzeni kategorisinde yarışmıştım ya işte masam o benim farklı masa beni ele verir:1:

evet canım gün ikramlıkları yenmezmi yaa bir kahvaltı masasına bir de gün masasına hayır diyemem...
kimse yemesede ben yerim sorun değil yani:1:
anneciğimin masasını çekersem anlaşılır zaten ben ramazan sofrası masa düzeni kategorisinde yarışmıştım ya işte masam o benim farklı masa beni ele verir:1:

Sana katılıyorum benimde en sevdiğim asla hayır diyemem:56:Özellikle köfteler,sarmalar,kısırlar,börekler,pastalar offf offff:52::52:
Ama yinede çek buraya eklersin gözümüz gönlümüz açılsın:52:

Merhaba
Tekrar katılmak istemez misin:52:Daha önce 1. olanlarda hediyeyi alabilecekler:34:
Öyle mi gelmedi mi:26:

çok hastayımm çokkk doğurana kadar bakıcı yiyici moddayım dogurunca belki değişik bişilerim olursa katılabilirim tabi heycanı güzel ediyemde gelir herelde ya bekliyorum promda güzel şuan hediyede ne gelceği belli değil ya merak konusu oldu içimde bide ailede sorup duruyolar geldimi geldimi diye ben unuttuyorum ama onalr unutturmuyo:52::1:

çok hastayımm çokkk doğurana kadar bakıcı yiyici moddayım dogurunca belki değişik bişilerim olursa katılabilirim tabi heycanı güzel ediyemde gelir herelde ya bekliyorum promda güzel şuan hediyede ne gelceği belli değil ya merak konusu oldu içimde bide ailede sorup duruyolar geldimi geldimi diye ben unuttuyorum ama onalr unutturmuyo:52::1:

Allah kolaylık versin canım:16:Haklısın sormazlar mı:29:

bide ailede sorup duruyolar geldimi geldimi diye ben unuttuyorum ama onalr unutturmuyo:52::1:

Ben de yemeği ekledikten sonra her akşam yarışma ne oldu sorularına maruz kalıyordum.Oylama daha başlamadı desem de her akşam aynı soruyu duyuyordum.Yarışma ne oldu?:1:

ay nevrestem yaa o masalar ne öylee :53: ağzımın kenarından sular aktı valla...
ne güzel hazırlanmış o masalar...bizim hatunlardan daha güzel masalar çıkar ama katılan yok niyeyse :20:
masa hazırlamak olmasa bende katılırdım...masaye elim gitmiyor...sürekli ders çalıştığımdan misafir almıyorum bu aralar...
o kadar emek çekip masa hazırlayasım yok :1:
ama sen adra'yı ikna et nevrestem, tam ona hitap ediyor hamur işleri vs...:27:

ay nevrestem yaa o masalar ne öylee :53: ağzımın kenarından sular aktı valla...
ne güzel hazırlanmış o masalar...bizim hatunlardan daha güzel masalar çıkar ama katılan yok niyeyse :20:
masa hazırlamak olmasa bende katılırdım...masaye elim gitmiyor...sürekli ders çalıştığımdan misafir almıyorum bu aralar...
o kadar emek çekip masa hazırlayasım yok :1:
ama sen adra'yı ikna et nevrestem, tam ona hitap ediyor hamur işleri vs...:27:

Canım yılbaşı sonrası katılımların olacağını düşünüyorum:34:
Adra katılmak istemiyor:59:Birşey diyemiyorum:31:

İlla masa hazırlamanız gerekmiyor yer sofrasında da güzel sunumlar yapabiliriz:56::52::52::52::52:

1484198_783690268314900_632238605_n.jpg

Bence de:52:Masası olmayanlar böyle bir sunum yapabilirler:52:
Efser hanım siz ne zaman yapacaksınız:15::52:Bak dayanmayıp ben yapacağım zor tutuyorum kendimi zaten:9:

Arada evde bende yer sofrası kurarım hoşuma gider :52:
Bakalım senin naz çekme limitin nereye kadar :51::52:

Back