Nevoşum iyi olmak istiyorum ondan iyim diyeyim
- 5 adaydan az katılım olursa kategori iptal edilecektir,
sanırım hediye 1 kişiye gidiyor : )
Ben seni listeye alır unutturmam merak etmeBuna kesinlikle katilirim ki ben! :):):):):):):):):):):)
Kenara not alayim da tarihini gecirmeyeyim!!!!!!!
kimse katilmiyor..Korktular benden sanirim- 5 adaydan az katılım olursa kategori iptal edilecektir,
sanırım hediye 1 kişiye gidiyor : )
Hemşom yarışmacıları kaçırdın korktular sendenkimse katilmiyor..Korktular benden sanirim
Haklisin hemsom,katilirim diyen bile yokHemşom yarışmacıları kaçırdın korktular senden
Haklisin hemsom,katilirim diyen bile yok
canim yilbasindan sonra gelir bence en cok tarifler..e yilbasi masasi cekilir,bence benim korkmam lazim
Evet canım biz seni yalnız bırakmayız2 kisi daha katilsa,nevosumla efserimde katilir,5 oluruz
hadi kizlar okeye,pardon yarismaya 2 kisi araniyor
Sencede korkayim yaniBende öyle düşünüyorumMutlaka katılım olur Bakalım hayırlısı
Evet canım biz seni yalnız bırakmayızEvet en az 2 aday bekliyoruz
Bilmiyorum kimler katılacak neler yapacaklarSencede korkayim yani
Canim sizin orda kar varmi:44:
Günaydın.:119:
Yılbaşından sonra katılım artar diye düşünüyorum.Herkes yılbaşını bekliyor bence.
Buna kesinlikle katilirim ki ben! :):):):):):):):):):):)
Kenara not alayim da tarihini gecirmeyeyim!!!!!!!
Bencede katılım süresi uzun yılbaşı için hazırlıklar mutlaka olacak ve katılımı artıracaktır.
Sen katılmayı düşünüyormusun adra cım geçmişe bakmadım belki buna dair birşey yazmışsındır bilemiyorum şu an.
Merhaba canımGünaydın.:119:
Yılbaşından sonra katılım artar diye düşünüyorum.Herkes yılbaşını bekliyor bence.
Bencede katılım süresi uzun yılbaşı için hazırlıklar mutlaka olacak ve katılımı artıracaktır.
Sen katılmayı düşünüyormusun adra cım geçmişe bakmadım belki buna dair birşey yazmışsındır bilemiyorum şu an.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?