Ağzından bal damlıyor ablaçığım dönüşmesin sakinBirini seçmek gerekiyor ama,evet zor bir seçim oluyor ama her yerde böyle değilmi bu olay..
Şeker olmasın efocumyağada dönüşmesin direk mideye gitsin
Demekki fıstık gerekince artan ıspanaklı keki kullanabiliriz.
Birini seçmek gerekiyor ama,evet zor bir seçim oluyor ama her yerde böyle değilmi bu olay..
İyi fikirrobota çek fırında tekrar kurut biraz alsana fıstık
Ağzından bal damlıyor ablaçığım dönüşmesin sakin
İyi fikirrobota çek fırında tekrar kurut biraz alsana fıstık
Başka yerdekileri bilmiyorum ama burada çok arkadaş çevresi etkiliyor oyları bu açık ve net.Benim dediğim sistemle bu dengelenebilirdi.
Bir tane hazır kek yiyeyim dedim küflü çıktı.Zehirliyecekti beni.:120:Markettekileri çok fena yapacağım.
Olmazsa durumu bildirebilirsin ne derler acaba .
Ortada yapılan güzrl bir yemeğede arkadasş olmadan da oy verillir diye düşünüyorum..
Götürme imkanın varsa ver görsünler onlarda,tarihi geçmiş olabilir
Benim dilimde tüy bitti buraya yazmaktan.Kazen okuyorsa gerek görmüyor demekki.
Tabiki güzel yemeğe oy veriliyor ama biraz da arkadaş çevren varsa bir adım öne geçiliyor.
Götüreceğim iş çıkışı.Marketi de deşifre edeyim.A101.
Daha önce pek muhabbetim olmayan kişiyede oy verdim mesela,görsel olarak harikaydı.
Hadi yaa aslında varya dava açmalı bunlara
Oy veriliyor tabi de çok samimi kişiler arkadaşlarına veriyor bu gerçek.
Davayla uğraşamam da şikayet edeceğim sitelerine.
Kurutursan uzun süre saklana bilinir canımKurutmak da iyi fikirmiş.
.Zaten kilo aldım vermeye çalışıyorum,birde bunları görünce midem zil çalıyor
Aman dikkat et:18: eğer atmadıysan hemen götür canımBir tane hazır kek yiyeyim dedim küflü çıktı.Zehirliyecekti beni.:120:Markettekileri çok fena yapacağım.
Ben bu masa düzenine de karşıyım.Kurallar net olmalı.İsteyen masa düzeninde ekler,istemeyen eklemez olmaz.Biri ekler,biri eklemezse sen gider masası dolu olana oy verirsin.İki tarif dendi.İki tarifle de o masa dolmaz.O zaman tarif sayısı üçe,beşe çıktı.Yılbaşı masası denmiş ama ben yılbaşı masası kurmuyorum ne olacak.Yılbaşını da kutlamıyorum.Masa kurmak için üç dört çeşit daha mı yapacağım.
Ben bu masa düzenine de karşıyım.Kurallar net olmalı.İsteyen masa düzeninde ekler,istemeyen eklemez olmaz.Biri ekler,biri eklemezse sen gider masası dolu olana oy verirsin.İki tarif dendi.İki tarifle de o masa dolmaz.O zaman tarif sayısı üçe,beşe çıktı.Yılbaşı masası denmiş ama ben yılbaşı masası kurmuyorum ne olacak.Yılbaşını da kutlamıyorum.Masa kurmak için üç dört çeşit daha mı yapacağım.
Ben isterimEllerine sağlık canım harika görünüyor
Sağol canım seninkini ayırdım
Nasılsın canım
Kurutursan uzun süre saklana bilinir canım
.
Hiç sorma bende bir türlü toplanamadım
Aman dikkat et:18: eğer atmadıysan hemen götür canım
Canım şart değil,iki tarif verilecek sadece ama misafırın var masanın görütüsünü çekip koyarsan daha güzel olur.
Tabi misafirin yok bunun için masa açmaya bilirsin tarifi verile bilir bundada bir sorun olmaz
Yılbaşına gelince herkesin kendi terçihi
Yarışmaya katılmayı düşünüyorsun gibi geldi
Canım masa sunumu dedikTariflerin dışında isteyen istediğini masaya koyabilir:26:
Mesela ramazan sofrasında tarifi verilmeyen yemeklerde masaya kondu ve öyle çekildiAma masanın dolu olması oyu artırmaz diye düşünüyorum verilen tariflere oy verilebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?