Mezeler - Ordövrler Çay Saati Tarifleri, Gün İkramları CookPlus Sponsorluğunda....

En beğendiğim tarif...

• Ankete Katılan
    156
  • Anket Kapalı .
İyi günler kızlar yine benim mutfak haraketliydi bu gün sobalı bir eve küçük bir ziyarette bulunacağız giderken elimiz boş olmasın diye ıslak kek yaptım bunu ekleyip hazırlanmaya gidiyorum

Merhaba hanımlar. Ben bugün ke börek yapacaktım öyle planlamıştım ama yapamıcam çok halsizim ancak ev işlerini yapmaya gücüm var. Çokta işim var evde. Eşimde açıköğretim sınavında göreve gitti o gelmeden bitireyim işleri. Evde az patates yemeğim var yanına bir makarna tamamdır. Haftaya kayınbiraderimi çaya almaya düşünüyorum yaparsam onlar gelmeden resim çekerim ama onlarla yarışmaya katılamam çünkü her aşamayı fotoğraflayacak zamanım olmaz kısıtlı zamanım olacağı için yetiştirmem gerekecek o yüzden hele bir kayınbirader gitsin de bakarız amaa nevoş söz vermiyorum yanii ne sofralar gelir şimdi offf

Ellerine sağlık canımSen kesin bu yarışmaya katılırsın yarışmanın havasına girmişsin
Bir ağız tadıyla nazlanamadım bakalım kısmet
Tamam canım ne zaman müsayit olursan
Efser eline sağlık.Bu kek bu kadar nasıl kabardı yahu.Formülü var mı?

İnan yok bu keki çok acele yaptım kızım beni çok koşturdu arkasından hata mikseri iple dolabın kulupuna bağladım öyle çırptım inanmasın malzemeleri göz kararı koydum desem

Son düzenleme:
Bir dilimde bana gönderir misin Efser

Efserim ellerine sağlık süper olmuş benimde bugün canım çok ıslak kek istiyordu yapcaktım hemen ama evişi yaptım çok mayıştım sabahta erken kalkmıştım yattığım yerde uyumuşum hatta canım birşey istiyordu dışarı çıkıp yiyecektik eşim gitti aldı geldi evde yedik yanii ki gideceğimi yer yakındı kalkıp hazırlanamadım bile o kadar yanii. Yarın yaparım belki.

Merhaba
15 günde bir arkadaş toplantım var.Bugün bir arkadaşa davetliydik tesadüf oğlununda doğum günüydü..Çok güzel şeyler hazırlamıştı
Bunların dışında birde kısır vardı

Canım sen bilirsin katılmak istersen bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…