- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
Günaydınlar.
Nevreste takımı tamamladın galiba.
Günaydın canımnasılsın
Evet bende varım :18:
Ablacım katılım patlaması yaşanmasını bekliyorumŞimdilik 6 adayımız var Liste tutuyorum Kaçanlar olursa KİB yapacağım haberin olsun
Seda naz yapma
Günaydın canım tamamladım gibi görünüyor..Ama bu kategoride fazla katılım olmasını bekliyorum
Canım çok geçmiş olsun
Efser sen hala burda mısın çabuk mutfağa
Nazlanmasın değil mi
Canım benim günaydın
Ben mi ? aslında bugün bir denemede bulunayım dedim
Kurtuluşu yok diyorsun yani.
İş tehdite kadar geldi.Sen de katıl tabi niye katılmıyorsun ki canım.
Günaydın
Bak nasıl bıraktı nazlanmayı
Dene canım benim için resim çek yolla bekliyorum
Yok tamamlamadı daha kararsızlar var onları ikna etmeye çalışıyor ben gibi
Günaydın efserim oh kahveye bak sıcak sıcak donuyorum burada kütüphane soğuk biraz
Yok tamamlamadı daha kararsızlar var onları ikna etmeye çalışıyor ben gibi
oo efser sende varsın demek süperr.. Merakla bekliyorum bu haftasonu tarifler başlar gelmeye diye düşünüyorum.
Nevoş demek kib haaa öyle mi oldu şimdiii
Naz yapmıyorum kızım şartlar müsait olursa bişiler yapıcaz işte önce önden birilerini görelim.. Kayınbirader gelecek p.tesi haftaya haftasonunu onunla geçiririz 10 gün kalacak zaten o gitsin bakarız
Çok mu belli ettim
Yok canım uzun zamandır ıspanaklı kek yapmamıştım bir yapayım dedim
Evet her türlü tehditte bulunacağım Efser'eGece telefonunu çaldırır kapatırım
Nasip canım olabilir belki daha vakit var
Aile faciasına yol açma da çaldırıp kapatırken.Kocası da kim bu gecenin saatinde demesin.
Senin bir ayağın adım atmış da öbürünü çekiştiriyor bence canım.
6 Kişi oldu4 Tanesi kesin
Tamam canım daha vaktimiz var sen niyetlen elbet yaparsın
Aile faciasına yol açma da çaldırıp kapatırken.Kocası da kim bu gecenin saatinde demesin.
Amanın ben kolları sıvayayım en iyisiEvet her türlü tehditte bulunacağım Efser'eGece telefonunu çaldırır kapatırım
Nasip canım olabilir belki daha vakit var
Efser deneme yapıp eklemeyecekmisin.Denediklerin güzel olursa koy hemen bugün.
Şimdi ben size 100 puanlık bir uzmanlık sorusu sorayım. Benim kayınbiraderim yurtdışında yaşıyor ii senedir gelmiyordu işte p.tesi gelecek eşi gelmiyor ama kendisi gelecek eşi yabancı gelse de kaynanam ben anlamıyoruz dediklerinden eh haftaiçi sürekli onlarla vakit geçirecekti kız yabancılık çekiyor neyse. Şimdi haftaiçi ben çalışıyorum yemeğe alsam kaynanam ilaçlarında dolayı 6-6.30 gibi ilacını içip yemeğini yemek zorunda ben işten 6 da çıkıyorum zeytinyağlı filan akşamdan yapsam bile ana yemeğin yanına pilavının salatasının yapılması sofra kurulması derken 8 i geçer. Bir de kayınbirader herşeyi yemiyor herkesin yemeğini beğenmiyormuş. Ondan da biraz sıkılıyorum yapmaya. Evlendiğinde geldiler burada zaten yemek verdik bir yerde 3 gün kaldılar kız rahatsızlanmıştı bir yere çıkamadılar bize de gelemediler ama daha önce geldi kayınbiraderim çaya almıştım yanına bişiler yapmıştım. Haftaonu da bir yere yemek yemeye götürücez zaten 10 günlüğüne geliyor çarş. filan gidecek. Akşam yemeğe illa almalıyım ya da kahvaltıya mı alsam ne yapsam bilemedim yani. Eşime göre dışarı çıkarırız diyor. Bilemedim valla.
Şimdi ben size 100 puanlık bir uzmanlık sorusu sorayım. Benim kayınbiraderim yurtdışında yaşıyor ii senedir gelmiyordu işte p.tesi gelecek eşi gelmiyor ama kendisi gelecek eşi yabancı gelse de kaynanam ben anlamıyoruz dediklerinden eh haftaiçi sürekli onlarla vakit geçirecekti kız yabancılık çekiyor neyse. Şimdi haftaiçi ben çalışıyorum yemeğe alsam kaynanam ilaçlarında dolayı 6-6.30 gibi ilacını içip yemeğini yemek zorunda ben işten 6 da çıkıyorum zeytinyağlı filan akşamdan yapsam bile ana yemeğin yanına pilavının salatasının yapılması sofra kurulması derken 8 i geçer. Bir de kayınbirader herşeyi yemiyor herkesin yemeğini beğenmiyormuş. Ondan da biraz sıkılıyorum yapmaya. Evlendiğinde geldiler burada zaten yemek verdik bir yerde 3 gün kaldılar kız rahatsızlanmıştı bir yere çıkamadılar bize de gelemediler ama daha önce geldi kayınbiraderim çaya almıştım yanına bişiler yapmıştım. Haftaonu da bir yere yemek yemeye götürücez zaten 10 günlüğüne geliyor çarş. filan gidecek. Akşam yemeğe illa almalıyım ya da kahvaltıya mı alsam ne yapsam bilemedim yani. Eşime göre dışarı çıkarırız diyor. Bilemedim valla.
Herkesin yemeğini yiyemiyorsa akşam çayına ve ya kahvaltıya alabilirsin.Pasta böreği de yer galiba.Kahvaltı da sorun olmaz.Çok yakın olduğu için dışarı çıkarmak biraz kabalık olabilir.Hiç değilse bir kere davet edilse güzel olur.
Dışarı çıkacamışsınız bence eve alman gerekmiyorMadem yetişemiyorsun birde herşeyi yemiyormuş,kayınvalidenin ilaç sorunuda var makbule bile geçmeyebilir Çok istiyorsan kahvaltıya al:26:
Benimde mutfak beni bekler kızlarkısmetse ıspanaklı kek yapacağım
Canım yemeğe çıkarma olayı şöyle kayınbiraderime dr diyet vermiş 3 ayda bir et yiyebilirsin demiş. Bir kuru köfte istemiş zaten annesinden. Biz de balık yedirelim dedik seviyormuş balığı kış sebzeleriyle de arası pek yok pırasa filan yemiyor. Çok güzel bir balık restorantı var oraya götürürüz dedik evde kokutmayalım dedik o yüzden zaten kaynanam istedi oraya götürelim diye. Ne yacağımı bilemedim soruyorum kaynanama ne sever diye bir şey demiyor diyor birkaç bir şey demişler o olmaz bu olur demiş kaynanamda bana fikir vermiyor ki şu yaptığını yap yer diye o yüzden akşam yemeğine almaya cesaret edemiyorum ama c.tesi dışarı gitsek pazarda çaya çağırsam akşamüzeri yada sabah kahvaltı ama kahvaltıya gelmek istemeyebilir bir haftasonumuz var diye bende öyle akşamüzeri çaya alırım diyorum bir şekilde eve çağırıcam yani.
En iyisi akşam çayına çağırmak galiba.Kaynanan da fikir vermiyorsa riske hiç girme bence.Yaparsın onca hazırlık onu yemez,bunu yemezse burnundan gelir.Kahvaltı da dediğin gibi gelmek istemeyebilir sabahın erken saatinde.En iyisi akşam çayı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?