Mezeler - Ordövrler Çay Saati Tarifleri, Gün İkramları CookPlus Sponsorluğunda....

En beğendiğim tarif...

• Ankete Katılan
    156
  • Anket Kapalı .

Günaydın efserim oh kahveye bak sıcak sıcak donuyorum burada kütüphane soğuk biraz

Günaydınlar.

Nevreste takımı tamamladın galiba.

Yok tamamlamadı daha kararsızlar var onları ikna etmeye çalışıyor ben gibi

Günaydın canım nasılsın
Evet bende varım :18:

oo efser sende varsın demek süperr.. Merakla bekliyorum bu haftasonu tarifler başlar gelmeye diye düşünüyorum.

Nevoş demek kib haaa öyle mi oldu şimdiii

Naz yapmıyorum kızım şartlar müsait olursa bişiler yapıcaz işte önce önden birilerini görelim.. Kayınbirader gelecek p.tesi haftaya haftasonunu onunla geçiririz 10 gün kalacak zaten o gitsin bakarız

Canım benim günaydın
Ben mi ? aslında bugün bir denemede bulunayım dedim

Efser deneme yapıp eklemeyecekmisin.Denediklerin güzel olursa koy hemen bugün.

Kurtuluşu yok diyorsun yani.

İş tehdite kadar geldi.Sen de katıl tabi niye katılmıyorsun ki canım.

Evet her türlü tehditte bulunacağım Efser'eGece telefonunu çaldırır kapatırım
Nasip canım olabilir belki daha vakit var

6 Kişi oldu 4 Tanesi kesin
Tamam canım daha vaktimiz var sen niyetlen elbet yaparsın

Evet her türlü tehditte bulunacağım Efser'eGece telefonunu çaldırır kapatırım
Nasip canım olabilir belki daha vakit var

Aile faciasına yol açma da çaldırıp kapatırken.Kocası da kim bu gecenin saatinde demesin.

Şimdi ben size 100 puanlık bir uzmanlık sorusu sorayım. Benim kayınbiraderim yurtdışında yaşıyor ii senedir gelmiyordu işte p.tesi gelecek eşi gelmiyor ama kendisi gelecek eşi yabancı gelse de kaynanam ben anlamıyoruz dediklerinden eh haftaiçi sürekli onlarla vakit geçirecekti kız yabancılık çekiyor neyse. Şimdi haftaiçi ben çalışıyorum yemeğe alsam kaynanam ilaçlarında dolayı 6-6.30 gibi ilacını içip yemeğini yemek zorunda ben işten 6 da çıkıyorum zeytinyağlı filan akşamdan yapsam bile ana yemeğin yanına pilavının salatasının yapılması sofra kurulması derken 8 i geçer. Bir de kayınbirader herşeyi yemiyor herkesin yemeğini beğenmiyormuş. Ondan da biraz sıkılıyorum yapmaya. Evlendiğinde geldiler burada zaten yemek verdik bir yerde 3 gün kaldılar kız rahatsızlanmıştı bir yere çıkamadılar bize de gelemediler ama daha önce geldi kayınbiraderim çaya almıştım yanına bişiler yapmıştım. Haftaonu da bir yere yemek yemeye götürücez zaten 10 günlüğüne geliyor çarş. filan gidecek. Akşam yemeğe illa almalıyım ya da kahvaltıya mı alsam ne yapsam bilemedim yani. Eşime göre dışarı çıkarırız diyor. Bilemedim valla.

Herkesin yemeğini yiyemiyorsa akşam çayına ve ya kahvaltıya alabilirsin.Pasta böreği de yer galiba.Kahvaltı da sorun olmaz.Çok yakın olduğu için dışarı çıkarmak biraz kabalık olabilir.Hiç değilse bir kere davet edilse güzel olur.

Dışarı çıkacamışsınız bence eve alman gerekmiyorMadem yetişemiyorsun birde herşeyi yemiyormuş,kayınvalidenin ilaç sorunuda var makbule bile geçmeyebilirÇok istiyorsan kahvaltıya al:26:

Benimde mutfak beni bekler kızlar kısmetse ıspanaklı kek yapacağım

Canım yemeğe çıkarma olayı şöyle kayınbiraderime dr diyet vermiş 3 ayda bir et yiyebilirsin demiş. Bir kuru köfte istemiş zaten annesinden. Biz de balık yedirelim dedik seviyormuş balığı kış sebzeleriyle de arası pek yok pırasa filan yemiyor. Çok güzel bir balık restorantı var oraya götürürüz dedik evde kokutmayalım dedik o yüzden zaten kaynanam istedi oraya götürelim diye. Ne yacağımı bilemedim soruyorum kaynanama ne sever diye bir şey demiyor diyor birkaç bir şey demişler o olmaz bu olur demiş kaynanamda bana fikir vermiyor ki şu yaptığını yap yer diye o yüzden akşam yemeğine almaya cesaret edemiyorum ama c.tesi dışarı gitsek pazarda çaya çağırsam akşamüzeri yada sabah kahvaltı ama kahvaltıya gelmek istemeyebilir bir haftasonumuz var diye bende öyle akşamüzeri çaya alırım diyorum bir şekilde eve çağırıcam yani.

Dışarı çıkacamışsınız bence eve alman gerekmiyorMadem yetişemiyorsun birde herşeyi yemiyormuş,kayınvalidenin ilaç sorunuda var makbule bile geçmeyebilirÇok istiyorsan kahvaltıya al:26:

Yani tamam kardeşi ama çalışıyoruz gitmem yemeği yapmam yememiz geç olacak zaten geç vakitte de yemiyormuş bir şey isterlerse bu haftasonu yapıp götürücem geldiğinde yer diye haftaiçi de hoşgeldine gideriz belki yemeğe iş çıkışı haftaiçi gideriz c.tesi eve çaya çağırırım, c.tesi gidersek yemeğe pazar çağırırım bir şekilde çağırırım aman kaynamada laf etmesin yani hep beraber gelirler otururuz. Zaten kaynanamı yemeğe çağırmıştım biliyorsun gelememişti o zaman gelir.

En iyisi akşam çayına çağırmak galiba.Kaynanan da fikir vermiyorsa riske hiç girme bence.Yaparsın onca hazırlık onu yemez,bunu yemezse burnundan gelir.Kahvaltı da dediğin gibi gelmek istemeyebilir sabahın erken saatinde.En iyisi akşam çayı.

Yani işte ona bozuluyorum iki haftadır gittiğimizde soruyorum ben bilmiyorum babana yazdırmış bişiler bazı bizim yazdıklarımızı istememiş dedi ne yapayım şimdi ben 3 ayda bir et yiyormuş. Benden illa yemeğe al gibi bir şey istemediler ama sonra kaynanam bir şey der canım sıkılır vardır öyle laf arası laf sokma olayları. Bende almıcam demiyorum zaten de bu insana yemek beğendirmek zor dediğin gibi. Yer ama zorla yer benim burnumdan gelir aynen. O yüzden bir gün dışarıda yemek bir günde çaya davet tamamdır maksat eve çağırmak zaten yemek bahane yaparım kekini böreğini kurabiyesini yer içerler dimi ama kaynanamlar gelemezse kendi gelir ağabey kardeş muhabbet ederler hem sadece kendisi gelse bence daha iyi olur belki özel konuşacakları olur filan bende yalnız bırakırım güzel olur yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…