Sorun orada işte misafirim yok.Görsellik çok önemli hanımlar açısından her ne kadar tarifler önemli desek de.
![]()
Benimde yakın zamanda gelecek misafirim yok

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorun orada işte misafirim yok.Görsellik çok önemli hanımlar açısından her ne kadar tarifler önemli desek de.
![]()
TamamBiz senle seyirci olalım
Ama çay servisi yapmak gerekiyor bana yardım eder misin
![]()
Bak bu güzel fikir:13:Büyük kupalarla çay servisi yapalım,hemen bitmesin çayları.![]()
Gerçekten de kız çocukları çok başka.![]()
çok güzel ve doğru canım izin verirsen diğer topiklerde de paylaşacam bunu![]()
İyi günler kızlaryine benim mutfak haraketliydi bu gün
sobalı bir eve küçük bir ziyarette bulunacağız
giderken elimiz boş olmasın diye ıslak kek yaptım bunu ekleyip hazırlanmaya gidiyorum
Eki Görüntüle 895671 Eki Görüntüle 895672![]()
giderken elimiz boş olmasın diye ıslak kek yaptım bunu ekleyip hazırlanmaya gidiyorum
Bir ağız tadıyla nazlanamadımEllerine sağlık canım
Sen kesin bu yarışmaya katılırsın yarışmanın havasına girmişsin
![]()
Tamam canım ne zaman müsayit olursanMerhaba hanımlar. Ben bugün ke börek yapacaktım öyle planlamıştım ama yapamıcam çok halsizim ancak ev işlerini yapmaya gücüm var. Çokta işim var evde. Eşimde açıköğretim sınavında göreve gitti o gelmeden bitireyim işleri. Evde az patates yemeğim var yanına bir makarna tamamdır. Haftaya kayınbiraderimi çaya almaya düşünüyorum yaparsam onlar gelmeden resim çekerim ama onlarla yarışmaya katılamam çünkü her aşamayı fotoğraflayacak zamanım olmaz kısıtlı zamanım olacağı için yetiştirmem gerekecek o yüzden hele bir kayınbirader gitsin de bakarız amaa nevoş söz vermiyorum yanii ne sofralar gelir şimdi offf![]()
Efser eline sağlık.Bu kek bu kadar nasıl kabardı yahu.Formülü var mı?
Bir dilimde bana gönderir misin Efser![]()
Merhaba hanımlar. Ben bugün ke börek yapacaktım öyle planlamıştım ama yapamıcam çok halsizim ancak ev işlerini yapmaya gücüm var. Çokta işim var evde. Eşimde açıköğretim sınavında göreve gitti o gelmeden bitireyim işleri. Evde az patates yemeğim var yanına bir makarna tamamdır. Haftaya kayınbiraderimi çaya almaya düşünüyorum yaparsam onlar gelmeden resim çekerim ama onlarla yarışmaya katılamam çünkü her aşamayı fotoğraflayacak zamanım olmaz kısıtlı zamanım olacağı için yetiştirmem gerekecek o yüzden hele bir kayınbirader gitsin de bakarız amaa nevoş söz vermiyorum yanii ne sofralar gelir şimdi offf![]()