- 24 Eylül 2018
- 97.246
- 292.606
Ben de ender eltiseverlerdenimBen herkesi severimde beni pek sevmiyorlar ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de ender eltiseverlerdenimBen herkesi severimde beni pek sevmiyorlar ya
Kim kiz bu mürdumBenim elti beni mi buldu mürdüm u de çok sever kendisi
Bende merak ettim siteye hakim biri bence hemencik pro olmuş yada uyeligi yeniledi zannımcaKim kiz bu mürdum
Olabilir minnakımBenim elti beni mi buldu mürdüm u de çok sever kendisi
burda rahat bırak beee kadınOlabilir minnakım
Sevmeme şaşırdılar diye dedimKim ki eltiniz?
Eyvah minikburda rahat bırak beee kadın
Yeni üye olmuşsunuz prolugu olur olmazmi aldiniz merak.ettimSevmeme şaşırdılar diye dedim
Evet bekleme süresi mi oluyordu?neden merak ettinizYeni üye olmuşsunuz prolugu olur olmazmi aldiniz merak.ettim
Yok olmuyo merak ettim yeni uye olup hemen pro olan olmuyodaEvet bekleme süresi mi oluyordu?neden merak ettiniz
Bilemiyorum üyeleri okadar takip edemedim, yöneticiler olabileceğimi söylediYok olmuyo merak ettim yeni uye olup hemen pro olan olmuyoda
Yok ya sizin icin demedim tabiki olabilirsiniz öylesine sordum benBilemiyorum üyeleri okadar takip edemedim, yöneticiler olabileceğimi söyledi
Tabi ki hemen olabilirsiniz o açıdan demedi sanırım arkadaşım ... siteye yeni üye olmanıza rağmen daha hakimsiniz diye düşündüm ben etiket yapmayi bir kaç hafta sonra öğrenmiştimBilemiyorum üyeleri okadar takip edemedim, yöneticiler olabileceğimi söyledi
Yemek yapmayı sever misin?Ben herkesi severimde beni pek sevmiyorlar ya
Heeeee iste eferim minik tercuman oldunTabi ki hemen olabilirsiniz o açıdan demedi sanırım arkadaşım ... siteye yeni üye olmanıza rağmen daha hakimsiniz diye düşündüm ben etiket yapmayi bir kaç hafta sonra öğrenmiştim
Emoji falan kullanmak zor eski üyeler bile emojileri site yenilenince zor buldu
Tercümanın olayım sev beniHeeeee iste eferim minik tercuman oldun
O eskidendi şimdi biliniyor.Biz üye olunca teknoloji bile yeni gelişmiştiTabi ki hemen olabilirsiniz o açıdan demedi sanırım arkadaşım ... siteye yeni üye olmanıza rağmen daha hakimsiniz diye düşündüm ben etiket yapmayi bir kaç hafta sonra öğrenmiştim
Emoji falan kullanmak zor eski üyeler bile emojileri site yenilenince zor buldu
Bende onlar yok eskiden vardı ..doğru bak kullanmadığım dan unutmsuum :))O eskidendi şimdi biliniyor.Biz üye olunca teknoloji bile yeni gelişmişti
Etiket şimdi face,instagramda bile etiket var
Sırıtıyor ay bana gecedenDeli diyolaaa hani reçetem