- 25 Temmuz 2013
- 12.810
- 52.440
Ben Malatyali'yim ama eşimin görevi icabı buraya geldik.Sağ ol canım benim
Eğitim Araştırmada canım
Sen Malatyalı mısın yoksa görev icabı mı buradasınız
Birgün önce test yaptırdı.Eşim covid olmadı.Temaslı göründüğü için istediler.Negatif olunca başladıBenimkinin de pazartesi işe başlaması lazım da pazar günü test yapılınca pazartesi resmiyete geçmiş olur mu ki acaba
Eşin buralı değil miBen Malatyali'yim ama eşimin görevi icabı buraya geldik.
Aaa doğru temaslilarda 10.gün negatifse karantina kalkıyor.Birgün önce test yaptırdı.Eşim covid olmadı.Temaslı göründüğü için istediler.Negatif olunca başladı
Yok o Angarali.Eşin buralı değil mi
Bende yeni geldim sayılır.2 yıl olmadı
Biz aralık ayında beraber covid olmuştuk. O zaman eşim bulaştırdı.Aaa doğru temaslilarda 10.gün negatifse karantina kalkıyor.
Kalıcı mısınızYok o Angarali.Bizim de bir buçuk yıl oldu.
Evet bir süre kaliciyiz galiba.Kalıcı mısınız
Hayırlısı olsunEvet bir süre kaliciyiz galiba.Olur da ben kpss kapısını geçip bir atanma yaşarsam ne olur bilmiyorum tabi.
Geçmiş olsun
AtanalimEvet bir süre kaliciyiz galiba.Olur da ben kpss kapısını geçip bir atanma yaşarsam ne olur bilmiyorum tabi.
Cok tesekkür ederim, allah razı olsun çiçeeemmGeçmiş olsun
Amin amin. İnşallah. Da ben daha seneye gireceğim sınava. Ona hazırlanmaya başladım. Artık halledelim şu işi yaa.Atanalim
Ben bu yıl gireceğim canım, sen başladın demek, ben eylülde ınş canımAmin amin. İnşallah. Da ben daha seneye gireceğim sınava. Ona hazırlanmaya başladım. Artık halledelim şu işi yaa.
Bu yıl dediğin 2022 kpss ise ben de ona gireceğim kız.Ben bu yıl gireceğim canım, sen başladın demek, ben eylülde ınş canım
Heee evet bebeğim, 2022Bu yıl dediğin 2022 kpss ise ben de ona gireceğim kız.Corona amca beni esir almadan önce başlamıştım ama yeniden başlayacağım bir kaç güne. Ben de eylülde başlamış gibi olacağım bu durumda.
Beraber birbirimizi gazlayıp çalışınHeee evet bebeğim, 2022çok heyecanlıyım, eylül uygun bir ay olacak bence güzel güzel çalışalım atanalım . Matematik beni bogacak ama olsun
Çok güzel gaza gelirim ben zati nevoşBeraber birbirimizi gazlayıp çalışın
Ben de çok istiyorum artık atanayım. Matematik benim için de kabus gibi. Geri zekalı mıyım acaba diye düşünüyorum bazen. Alıştırmalarla matematik diye bir kitap aldım, toplama çıkarmadan başlıyor.Heee evet bebeğim, 2022çok heyecanlıyım, eylül uygun bir ay olacak bence güzel güzel çalışalım atanalım . Matematik beni bogacak ama olsun