• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Poğaçalar Çay Saati İçin Denenmiş Kek ve Poğaça Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Çay Saati Tarifleri '' hangileridir?

• Ankete Katılan
    678
  • Anket Kapalı .
Aile bireyleriyle aranıza mesafe koyun yine de. Eşim de nezle oldum sanmıştı (asılıydı) covidmis bana da bulaştırdı. Hatta acile gitmişti ilk usye deyip sprey vermişlerdi sonra test yaptırdı ki pozitif. İnşallah sizin değildir tabi ama diğerlerine bulastirmayin diye söylemek istedim. Nezle gibi geçti gitti onunki.
Benimde öyle geçti.Tesadüf öğrendim🤷🏻‍♀️

Aile bireyleriyle aranıza mesafe koyun yine de. Eşim de nezle oldum sanmıştı (asılıydı) covidmis bana da bulaştırdı. Hatta acile gitmişti ilk usye deyip sprey vermişlerdi sonra test yaptırdı ki pozitif. İnşallah sizin değildir tabi ama diğerlerine bulastirmayin diye söylemek istedim. Nezle gibi geçti gitti onunki.
Ins canim benim rabbim korusun, dikat ediyorum. Grip bile olsa kimseye gitsin istemem. Rabbim hepimizi korusun ınş canım 🙏💜

Benimki eşimden bir tik kötüydü, hafif ateş halsizlik de oldu. Bir de ishal. O ishal mahvediyor zaten. Deltada böyleymiş.
Benim hiç sıkıntı olmadı.
Covid olduğumu öğrenmeden önce biraz boğaz,kulak ağrım okdu.Aslında başka rahatsızlığım var.Belki ağrım oldu ben diğer rahatsızlığa yordum.Test yaptırdıkran sonra burnum bile akmadı.Acaba delta hafifmiymiş dedim🙃Meğer daha ağırmış.Ama ben acılıyım ondan dedik.

Hiç bilmiyorum canım.Benim hayat eve sığarda yazıyor ve karantina 20 gün🤷🏻‍♀️14.gün test yaptırın negatifse biter yazıyor.
Test için hastaneye mi gittin tekrar yoksa gelip evden mi alıyorlar? Bizim de yarın 14.gün ama nasıl test vereceğiz bilmiyorum. 184 cevap vermiyor hafta sonu olduğu için sanırım.

Benim hiç sıkıntı olmadı.
Covid olduğumu öğrenmeden önce biraz boğaz,kulak ağrım okdu.Aslında başka rahatsızlığım var.Belki ağrım oldu ben diğer rahatsızlığa yordum.Test yaptırdıkran sonra burnum bile akmadı.Acaba delta hafifmiymiş dedim🙃Meğer daha ağırmış.Ama ben acılıyım ondan dedik.
Allaha çok şükür ben de ağır geçirmedim. Ama olmasaydı iyiydi. 😀

Test için hastaneye mi gittin tekrar yoksa gelip evden mi alıyorlar? Bizim de yarın 14.gün ama nasıl test vereceğiz bilmiyorum. 184 cevap vermiyor hafta sonu olduğu için sanırım.
Ben gittim canım.Hastane 5 dklık mesafede Hasan Çalık Hastanesine yakınım:)Kendi arabamızla gittik.
Sormuyorlar bile kaçıncı gün🤷🏻‍♀️
Ben emindim geçtiğine benim en az 20-21 gün oldu.

Ben gittim canım.Hastane 5 dklık mesafede Hasan Çalık Hastanesine yakınım:)Kendi arabamızla gittik.
Sormuyorlar bile kaçıncı gün🤷🏻‍♀️
Ben emindim geçtiğine benim en az 20-21 gün oldu.
Eşimin de 20 gün falan oldu galiba ama benim belirtinin başlaması ve test yapılması aynı gün olduğu için 14 gün olacak yarın.

Back