- 18 Ekim 2020
- 5.106
- 13.167
- 198
Seninki delta miydi?Canım benimde öyle oldu biliyorsun.
Delta varyantı öyle oluyor.Test yaptırsana![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seninki delta miydi?Canım benimde öyle oldu biliyorsun.
Benimde öyle geçti.Tesadüf öğrendimAile bireyleriyle aranıza mesafe koyun yine de. Eşim de nezle oldum sanmıştı (asılıydı) covidmis bana da bulaştırdı. Hatta acile gitmişti ilk usye deyip sprey vermişlerdi sonra test yaptırdı ki pozitif. İnşallah sizin değildir tabi ama diğerlerine bulastirmayin diye söylemek istedim. Nezle gibi geçti gitti onunki.
Evet canımSeninki delta miydi?
Ins canim benim rabbim korusun, dikat ediyorum. Grip bile olsa kimseye gitsin istemem. Rabbim hepimizi korusun ınş canımAile bireyleriyle aranıza mesafe koyun yine de. Eşim de nezle oldum sanmıştı (asılıydı) covidmis bana da bulaştırdı. Hatta acile gitmişti ilk usye deyip sprey vermişlerdi sonra test yaptırdı ki pozitif. İnşallah sizin değildir tabi ama diğerlerine bulastirmayin diye söylemek istedim. Nezle gibi geçti gitti onunki.
Nevoş delta olduğunu nasıl anlıyorlar acabaEvet canım![]()
Benimki eşimden bir tik kötüydü, hafif ateş halsizlik de oldu. Bir de ishal. O ishal mahvediyor zaten. Deltada böyleymiş.Benimde öyle geçti.Tesadüf öğrendim![]()
Test pozitif çıktıktan 10 saat kadar sonra arayıp söylemişlerdi bize. Sanırım pcr için aldıkları örnekten çalışıyorlar.Nevoş delta olduğunu nasıl anlıyorlar acaba![]()
Emin olsam kafam rahatlar nevoş haklısınCanım benimde öyle oldu biliyorsun.
Hiç bilmiyorum canım.Benim hayat eve sığarda yazıyor ve karantina 20 günNevoş delta olduğunu nasıl anlıyorlar acaba![]()
Benim hiç sıkıntı olmadı.Benimki eşimden bir tik kötüydü, hafif ateş halsizlik de oldu. Bir de ishal. O ishal mahvediyor zaten. Deltada böyleymiş.
Test için hastaneye mi gittin tekrar yoksa gelip evden mi alıyorlar? Bizim de yarın 14.gün ama nasıl test vereceğiz bilmiyorum. 184 cevap vermiyor hafta sonu olduğu için sanırım.Hiç bilmiyorum canım.Benim hayat eve sığarda yazıyor ve karantina 20 gün14.gün test yaptırın negatifse biter yazıyor.
Git yaptır rahatlaEmin olsam kafam rahatlar nevoş haklısın![]()
Allaha çok şükür ben de ağır geçirmedim. Ama olmasaydı iyiydi.Benim hiç sıkıntı olmadı.
Covid olduğumu öğrenmeden önce biraz boğaz,kulak ağrım okdu.Aslında başka rahatsızlığım var.Belki ağrım oldu ben diğer rahatsızlığa yordum.Test yaptırdıkran sonra burnum bile akmadı.Acaba delta hafifmiymiş dedimMeğer daha ağırmış.Ama ben acılıyım ondan dedik.
Ben gittim canım.Hastane 5 dklık mesafede Hasan Çalık Hastanesine yakınım:)Kendi arabamızla gittik.Test için hastaneye mi gittin tekrar yoksa gelip evden mi alıyorlar? Bizim de yarın 14.gün ama nasıl test vereceğiz bilmiyorum. 184 cevap vermiyor hafta sonu olduğu için sanırım.
Aynen canım yaAllaha çok şükür ben de ağır geçirmedim. Ama olmasaydı iyiydi.![]()
Eşimin de 20 gün falan oldu galiba ama benim belirtinin başlaması ve test yapılması aynı gün olduğu için 14 gün olacak yarın.Ben gittim canım.Hastane 5 dklık mesafede Hasan Çalık Hastanesine yakınım:)Kendi arabamızla gittik.
Sormuyorlar bile kaçıncı gün
Ben emindim geçtiğine benim en az 20-21 gün oldu.
İnşallah ameliyatını da olursun sağlıcakla da geçer ağrıların tamamen. Araştırmada mı olacaksın?Aynen canım yaSanada geçmiş olsun
Ben ameliyat olacaktım.Ondan test cerdim.Ameliyatım kaldı![]()
Bence 10 günde geçiyor.Ama bu delta nasıl tam bilmiyorlar.Ondan uzatıyorlar.Eşimden 10.gün test isteyip işe başlattılarEşimin de 20 gün falan oldu galiba ama benim belirtinin başlaması ve test yapılması aynı gün olduğu için 14 gün olacak yarın.
Sağ ol canım benimİnşallah ameliyatını da olursun sağlıcakla da geçer ağrıların tamamen. Araştırmada mı olacaksın?
Benimkinin de pazartesi işe başlaması lazım da pazar günü test yapılınca pazartesi resmiyete geçmiş olur mu ki acabaBence 10 günde geçiyor.Ama bu delta nasıl tam bilmiyorlar.Ondan uzatıyorlar.Eşimden 10.gün test isteyip işe başlattılar![]()