Senin hangi bölümBen de çok istiyorum artık atanayım. Matematik benim için de kabus gibi. Geri zekalı mıyım acaba diye düşünüyorum bazen. Alıştırmalarla matematik diye bir kitap aldım, toplama çıkarmadan başlıyor.Belki boyle ilkokul bebesi gibi en baştan baslarsam olur dedim, bakalım.
Ayyy inşallah nereye atandın nereye, diye sorarız birbirimize.
Bende aldım canım şenol hocanın iki kitabını, çok güzelBen de çok istiyorum artık atanayım. Matematik benim için de kabus gibi. Geri zekalı mıyım acaba diye düşünüyorum bazen. Alıştırmalarla matematik diye bir kitap aldım, toplama çıkarmadan başlıyor.Belki boyle ilkokul bebesi gibi en baştan baslarsam olur dedim, bakalım.
Ayyy inşallah nereye atandın nereye, diye sorarız birbirimize.
Seni gidi seni nevoşCidden geliyorsun
Çok güzel gaz veririmSeni gidi seni nevoş
Hiç sorma ya. Karşılaştırmalı edebiyat okudum gidip, ne yapacaksam. Dil cikisliyim. Ingilızce, fransızca, farsça öğrendim. Bunların edebiyatlarını çalıştım. Sinema, tiyatro eleştirisi yapabilme, görsel okuyabilme becerisi edindim ama bir işe yaramayan şeyler bu ülkede. Okurken zevkliydi sadece.Senin hangi bölüm
Yapanlardan neyimiz eksik kız. Yapacağız tabiiki.Bende aldım canım şenol hocanın iki kitabını, çok güzelçok güzel anlatıyor. 3. Bir kitap daha çıkarmış onuda düşünüyorum. Gerizekalı olduğumu bende düşünüyordum, yalnız değilmişim bence sorular zor bence ataniriz yaa 55 gk yapmak zor olmasa gerek
Sen büyüksün tabi kpss kim oluyorHiç sorma ya. Karşılaştırmalı edebiyat okudum gidip, ne yapacaksam. Dil cikisliyim. Ingilızce, fransızca, farsça öğrendim. Bunların edebiyatlarını çalıştım. Sinema, tiyatro eleştirisi yapabilme, görsel okuyabilme becerisi edindim ama bir işe yaramayan şeyler bu ülkede. Okurken zevkliydi sadece.
Düz memur olcam ama olamıyorum. Sen mi büyüksün ben mi ey kpss diyeceğim bir kez daha, bakalım artık.
Amin amin. İnşallah.Sen büyüksün tabi kpss kim oluyor
Allah gönlüne göre versin
Çok farkındayım nevoşÇok güzel gaz veririm
Yapmak bizim işimizYapanlardan neyimiz eksik kız. Yapacağız tabiiki.
MerhabaMerhabalarpazartesi yemeğe misafirim var bana menü oneririmisiniz
Cancağzım, beyaz şeker barbunya mecimiz vardı. Bahçedeyiz şimdide
Kolay gelsin cancağızımCancağzım, beyaz şeker barbunya mecimiz vardı. Bahçedeyiz şimdide
Sağolasın CancağzımKolay gelsin cancağızım
Nalett hepNe ketum herifleriniz var yahu
Yok anacım fayda etmiyürSürekli kontör iste
Boyle yap perişimNalett hep
Yok anacım fayda etmiyür
OleeeyyyyyyNe çok konusmussunuz okumadım
2 GB geldi 1 günlük yarabbim şükür